Nuže povedz teda čo by mal Sulík spraviť? Odstúpiť? Začať s ním fejsbukový boj?
Čo by tebe poláskalo srdiečko?
12.01.2021 - 12:12:36
03
double napísal:
tak statistický úrad zverejnil udaje o počte mrtvych. Tak december este nieje ale toto už asi zavrie usta všetkým pochybovačom.


Úprimne by som tomu rád veril, ale veľký optimista nie som (aj keď mimoriadny oznam ŠÚ SR veľmi oceňujem). Keby aspoň 1 zo 100 pochybovačov a šíriteľov tých "žiadna zmena, skôr oveľa menej mŕtvych" drístov vedel počítať (o čom vážne pochybujem), zistí že aj pri započítaní len "na" a "s" korona úmrtí v decembri je tá ich "pravdivá koncoročná štatistika" celkom na hrane (a to ešte existuje železná istota, že ostatné dôvody úmrtí nezmizli) ...
12.01.2021 - 12:16:45
01
sulíkov život je len jeho excel tabulka a všetko čo do nej nepatrí ho nezaujíma.ministruje spôsobom dovolenka a sem tam akože práca.nech sa nečuduje,že mu ten trnavský tupec skáče stále po hlave.sam zo seba spravil terč a ešte si to aj užíva.táto vláda sa svojimi spôsobmi začína podobať na predchádzajúcu tak prečo by si ľudia nezvolili usmiateho peťka,aspoň nebude robiť hanbu.z blata do kaluže.
12.01.2021 - 12:20:24
01
tak tu je moja skúsenosť ako to chodí u nás..Ochorel som na covid a asi na 30x som sa dovolal k doktorke..na 10 dní ma vypísala a vraj potom môžem ísť do práce..po treťom dni sa mi stav zhoršil a teploty boli skoro na 40..nedali sa dlhodobo zraziť, len studená sprcha pomáhala na hodinu..zimnice, telo sa vôbec nepotilo, dusivý kašel..doktorke sa nedalo dovolať..vyšetrenie v nemocni a záver lekára, paralen a kludový režim, veľa tekutín...vybavil som si ATB a po troch dňoch som začal veriť že to prežijem..Moja obvodná to mala samozrejme na háku, vôbec ju nezaujímalo ako sa mám, či niečo potrebujem keď som sa k nej dovolal po týždni..poznám xy ľudí, ktorí si zháňali ATB ako len vedeli lebo ich obvodný lekár im ich nepredpísal..a každému zabrali a ich zdravotný stav sa otočil k lepšiemu..a ešte taká perlička, keď si kamoš vybavoval ATB tak mu doktor povedal, že teraz je prísny dohľad nad tým komu a za akých okolností sú predpisované...aby náhodou nepadli štatistiky..čo by to bolo za ochorenie keby neboli vážne prípady, ktorým by stačilo pár tabletiek..
12.01.2021 - 12:28:17
00
Podľa toho čo zverejnil o úmrtiach štatistický úrad sú údaje o úmrtiach ,,s,, a ,,na,, covid riadne mimo. Podľa celkových počtov úmrtí za posledných päť rokov je rozdiel v ,,priznaných,, úmrtiach ,,s,, a ,,na,, covid a skutočným počtom úmrtí 50%. Na worldometer nahlásilo Slovensko doteraz počet 3100. Rozdiel v celkových počtoch úmrtí v porovnaní s predchádzajúcimi piatimi rokmi je doteraz viac ako 6000. Október 1000, november 2000, december a január tohto roku ešte neni ale bol ešte horší ako október a november.
12.01.2021 - 12:36:41
01
lto napísal:
zdravotna starostlivost v Rusku /Moskva,Petrohrad/

"Inak na margo Ruska: kamoška prekonala covid, písala na instagram aka to prebieha konkrétne v Moskve od momentu, keď človek dostane pozitívny výsledok:

Pride za vami lekár v hazmat obleku, ktorý vás vyšetrí, vypíše PN na 14 dní, hneď so sebou prinesie lieky: antivirotiká a pre istotu aj antibiotiká, ak by ich bolo treba. Ak máte dieťa, prichádza aj pediater skontrolovať jeho zdravotný stav. Ku kamoške prišiel pediater tri dni po sebe a ďalej jej volával, či je malá v pohode. Detto lekár zavolá aspoň niekoľkokrát do týždňa aby preveril váš zdravotný stav.
Ešte príde sestrička, tá zasa vypapieruje súhlas o samoizolácii, ktorý sa podpisuje, osoba sa odfotí a hodí do metstského systému face recognition. Ak by ju systém zaznamenal, pokuta. Na telefón dostala monitorovaciu appku, ktorá človeka do 4x denne promptne nech sa odfotí, že je stále doma, tuším do hodiny potrebuje fotku odoslať, ak nie, pokuta.

Samozrejme trasovanie, na to je celý systém.
Pointa ale je, že sú prísne opatrenia ako na udržanie ľudí doma, ale zároveň ich lekári pravidelne kontrolujú, ak je akékoľvek zhoršenie, kedykoľvek prídu (to potvrdil môj sused, ktorému sa priťažilo so srdcom a potreboval asi dvakrát zmeniť liečbu počas toho ako sedel doma) - cieľom tohto je odbremeniť nemocnice, aby mali lôžka voľné pre tie najťažšie prípady. Výsledkom je, že Moskva má aktuálne asi štvrtinu lôžkových COVID kapacít voľných.

A áno, nie vo všetkých oblastiach je to tak, Petrohrad došiel okolo vianoc na kapacitu 95 percent naplnenosti, niektoré ďalšie sú na tom horšie, ale aspoň Moskva ukazuje ako sa to dá, keď sa k tomu pristupuje systémovo, s rozvahou a hlavne dlhodobo plánovane."

od Norielle


Hod do toho trochu teraz tak popularnej matematiky lebo sa zda ze Moskva ma bud dooost vela lekarov alebo ma kazdy pacient svojho osobneho a plus pediater a sestricka alebo je to cele len....ehm....bullshit
12.01.2021 - 12:37:04
09
kotle máš nejaký dôkaz že zabrali ATB? Ja som sa stým ešte nestretol. A presne to sedí do obrazu vírusového ochorenia, ktoré bez liečby trvá týždeň a s liečbou ako u teba len 7 dní. A ubezpečím ťa, na SK nie je žiaden dohľad nad predpisovaním ATB, SK patrí k jedným z najhorších regiónov, kde sa zbytočne predpisujú ATB “len tak pre istotu”. Keby bol, tak polovica lekárov stratí licenciu.

lto ty si parazitológ vo výslužbe? Toto je odbor, ktorý nemusím, hlavne tropickú parazitológiu, fuj...
12.01.2021 - 12:52:51
04
K Rusku, neviem si predstaviť každý deň chodiť ku každému chorému a “chorému” dieťaťu naprieč NO a TS okresu. To je taký argument ako, kamoška mojej kamošky povedala... Tak v Rusku sú počtom lekárov si zahojený.


Naposledy upravil milos21 dňa 12.01.2021 - 13:00:30, celkovo upravené 1 krát.

12.01.2021 - 12:59:50
04
cokupit napísal:
Skoro rok sustavneho mrncania a este vas to stale bavi. Stale dookola tie iste hluposti, stale su vsetci blbi len vy ste lietadla. Tak sa testovat ani ockovat nedajte, nikoho to nezaujima. Vacsina ludi sa da, lebo chcu mat od korony a opatreni pokoj. Ze sa niekto chce naopak stale len na vsetko stazovat je jeho slobodne rozhodnutie, ale iba tym otravujete ludi viac nez korona. Testovanie ma zmysel a najlepsie vysledky ma, ked je pravidelne.


Tu su oficialne data z PCR testov zo strangky https://korona.gov.sk/ spracovne do grafu. Ukzes mi prosim ten efekt toho plusneho testovnaia ? A hlavne uvedom si, ze bol paralelne aj lockdown.
Príloha:
Untitled.png
Untitled.png 118.64 KiB thumb_up0thumb_down

12.01.2021 - 13:00:18
02
Kenai vybral si zly graf. Keby si vybral graf s poctom pozitivnych, tak by to bolo vidiet. Lebo po prvom testovani vyrazne znizili pocty PCR testov.
:)
Rozkaz znel jasne: Pocet pozitivnych musi klesnut.
(ale o podiele sa nic nehovorilo).
12.01.2021 - 13:03:21
11
Nie je ziadny, pozitivita stale okolo 20-30%. Ale Matovic inteligenciou neovplyva, preto pouziva tolko jednoduchych metafor a prirovnani. Preto sa necudujem, ked ako pokazeny gramofon opakuje plosne testovanie.
12.01.2021 - 13:05:34
05
Hosť napísal:
a ešte taká perlička, keď si kamoš vybavoval ATB tak mu doktor povedal, že teraz je prísny dohľad nad tým komu a za akých okolností sú predpisované...aby náhodou nepadli štatistiky..čo by to bolo za ochorenie keby neboli vážne prípady, ktorým by stačilo pár tabletiek..

Potesi ma, ak Ta budu riesit policajti za sirenie konspiracii a poplasnych sprav pocas nudzoveho stavu.
12.01.2021 - 13:07:49
01
https://domov.sme.sk/c/22571521/umrtia-slovensko-pocet-statistika.html
12.01.2021 - 13:12:06
00
milos21 robil som si crp test s výsledkom nad 30..inak len môj osobný stav kedy som umieral a po dvoch tabletkách, večer a ráno som cítil rozdiel..horúčky pretrvávali ale ustálili sa na 38,3...bez ATB som sa musel chladiť ventilátorom, zábalmi a sprchou a keď som sa chcel prikryť dekou tak za hodinu horúčka 40..ja len toľko, že tiež mohlo moja obvodná preventívne vypísať recept na ATB keby ich náhodou bolo treba..ATB som jedol 2x v živote, nepatrím k ľudom čo do seba hádžu tabletky keď si kýchnu alebo zakašlú..
PS na záver popieračom...nikomu neprajem nikdy nič zlé, ľudí mám rád, ale nechcite mať ťažký priebeh covidu..ja osobne keby mám toto ešte raz prežiť tak radšej budem na Mesiaci zametať prach..A ak niekto hádže rukou že má imunitu, tak ja som 25 rokov nemal horúčku..nejaké zakašlanie, nádcha to ano ale horúčku nad 37,5 nie..
12.01.2021 - 13:12:46
06
Vcera sa opat lietalo s relikviou proti korone. Tu su exkluzivne zabery:

12.01.2021 - 13:14:49
06
keyboard_arrow_up