Ale prosim ta. Vacsina chrtov bude mat este pauzu medzi rukami a hrudnikom
ja by som skor uvital nejaku vychutavku na drzanie za korunku vidlice. ked idem dlho po rovine, presune asfaltom tak sa drzim za korunku a nemam s tycm uchopom problem, no nieco pohodlnejsie a bezpecnejsie by bodlo nasiel som len tuto foto kde sa tak drzi len jednou rukou a v preteku muzov na E***** tusim som videl aj nejake drziaky, ale to bolo asi home made.
To, ze sa bojis este neznamena, ze to nevies ale je to hlavne na asfalt pre vyssie rychlosti. V terene to nema vyznam. Inak naj. na taketo drzanie bola legendarna (:-)) RS-1 vidla.
no vsak oboma rukami sa drzim, ale taku fotku som nenasiel. ja pupok nemam a z cestaku som nauceny na takyto posed, nerobi mi to ziadny problem. a rychlost sa udrzuje o hodne lahsie ako ked sa drzim normalne za rajdy. co sa tyka vytrepania tak skor sa vytrepem ked pijem a drzim sa jednou rukou ako takto tento posed je pre mna v podstate aj pohodlny
scarinko Ale ved jasne ze sa drzi oboma rukami, akurat je to momentka kedy sa zrovna prechytavala alebo co... Akoby si tak chcel ist jednou rukou, najkritickejsi je moment prave prechytenia z rajdov za korunku, kedy sa drzis iba jednou rukou... A ja jazdim tak po rovinach, miernych klesaniach a najma na dobrom asfalte. V terene ani v stupaniach nevidim vyznam
Rumakk Netvrdim ze ti to usetri neviem kolko watov, podlozit to taktiez neviem, a ani ze tak jazdim stale, ale pocitovo to funguje. A neni nad pocit aky som rychly Ale vazne, preco by aj barany boli take uzke a obluky nizko, ked by to nemalo vplyv. Vzduch ta lepsie obteka ako ked ho v standardnej polohe v podstate naberas. A na biku je najvacsi odpor jazdec. Moja domnienka... A divam sa ze aj zrovna svoju fotku mam v takej polohe Casovka do vrchu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nič si z toho nerob, časom sa naučíš jazdiť a strach ťa prejde...
Tak sa pohraj tuna. Mtb posed, nic nezmenene, 20 vs 30 km/h robi ~150W