Tak sám profesor Jarčuška pri prvej vakcinacii v UNLP OSOBNE !!! mi povie , že žiadne testovanie pre očkovancov nie je potrebné , žiadúce a je kontraproduktívne / prečo asi .../ a títo pomätenci pridu s takýmto nezmyslom . No žlč kypi vo mne poriadne ! Toto už je skutočne škandál . Takáto nekompetentnosť nemá obdobu .
To kludne po vakcine zo zaciatku mozes vyjst aj pozitivny, nie? To je kocurkovo toto.
Vsimli ste si, ze ked hovoril Matelko preco prijali toto uznesenie, tak mal za sebou pusteny infopanel, ale ked svatuskar hovoril o konkretne prijatych opatreniach tak bez vizualnej pomocky pre obcanov?
To su uz na hlavu ci co? Vsetkych zaujimaju prijate opatrenia a je vhodne ich vidiet ako pocuvat. Zvlast, ked ich prezentuje ten nezazivny suchar. Uz pri druhej vete som sa stracal. A to rozdelenie Slovenska na 36 a 37 dobrych/zlych okresov, podla vysledkov testov je teda ze riadna sprostost. Banda dementov toto..
Bol som na test vcera. Musim sa ist znova testovat,aby som mohol ist vytvarat hodnoty z ktorych si platime tych chobotov v parlamente a vlade ?? Alebo mi staci vcerajsi papierik ??
Dufam ze bude platit aj od zamestnavatela! Minuly tyzden nas testovali a v stredu maju tiez. Ak bude treba tak pojdem, ale podpisem aj peticiu za referendum o predcas. volbach. Inac mam za sebou 4 sparania a zatial nic. Dufam.
Ignorovať, ignorovať a ešte raz ignorovať inak to asi nepôjde,lebo čo je moc to je veľa. Inak napríklad tí čo boli dajme tomu v decembri pozitívny a majú za sebou karanténu tak aj oni akože sa majú dať testovať?
Ignorovat ste mali to prve kolo v oktobri. Teraz je uz neskoro vyplakavat. 3,6M ludi dalo Ickovi mandat, uz ho nezastavi nik. Ani Chuck Norris.
Ignorovať, ignorovať a ešte raz ignorovať inak to asi nepôjde,lebo čo je moc to je veľa. Inak napríklad tí čo boli dajme tomu v decembri pozitívny a majú za sebou karanténu tak aj oni akože sa majú dať testovať?
Nie, nemusia sa testovať, stačí mať potvrdenie od lekára o prekonaní covidu.
Chlapci, kľud. To čo povedali na tlačovke je pekné, natárať sa dá hocičo, ale platiť bude to čo bude zverejnené "na papieri". Potom sa môžeme "rozčuľovať"
Týmto vyhlasujem občiansku neposlušnosť . Kktkov nech si robí zo svojich ministrov , nie z radov ľudí “ čo tomu trošku rozumejú “ . ⬇️
Testovania sa musia zúčastniť aj tí, ktorí dostali prvú vakcínu proti koronavírusu. Aj oni sa budú musieť preukázať negatívnym testom, aby mali výnimku zo zákazu vychádzania.
Tak do prace majú chodiť aj nakazení zdravotníci , na nákupy aj nakazení civili , testovaní doteraz okrem “ celebrít “ a poslancov sú LEN zdravotníci ... a prijbaní “ komparzisti “ prídu s takouto bombou 💣 .
To, ze zase prisli s kktinami ma neprekvapuje. Skor by ma zaujimalo, ze ked si dam zasparat v nose a vysledok bude negativ, mozem ist potom do hor mimo okres konecne?
Bozinku z niektorych tu zase ubudne, lebo sa musia dat vysparat. Ini sa testuju 2x tyzdenne, robia nocne, vikendy, sviatky, 24ky a idu sa pre vas zodrat. Ale ved preto sme tam kde sme, aj otrcit frnak je zatazko.
Teraz nevyhlasujte ziadnu obciansku neposlusnost. Je nudzovy stav - teraz maju zakonne paky vam za malu blbost urobit zo zivota peklo.
Teraz treba drzat hubu a krok - kym nudzovy stav neskonci - zial ohli si aj ustavu a vedia si to predlzovat. Verim vsak ze nie donekonecna.
Verim, ze toho idiota nikto z tohoto fora uz volit nebude.
Ano - Smer bol/je nebezpecny, lenze teraz mame na cele regulerneho blazna a nikto nevie, ci bude ochotny odist po volbach ked mu uz tak zachutila moc.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To kludne po vakcine zo zaciatku mozes vyjst aj pozitivny, nie?
musím uznať, v tomto je schopný ...
To su uz na hlavu ci co? Vsetkych zaujimaju prijate opatrenia a je vhodne ich vidiet ako pocuvat. Zvlast, ked ich prezentuje ten nezazivny suchar. Uz pri druhej vete som sa stracal. A to rozdelenie Slovenska na 36 a 37 dobrych/zlych okresov, podla vysledkov testov je teda ze riadna sprostost. Banda dementov toto..
Dufam ze bude platit aj od zamestnavatela! Minuly tyzden nas testovali a v stredu maju tiez. Ak bude treba tak pojdem, ale podpisem aj peticiu za referendum o predcas. volbach. Inac mam za sebou 4 sparania a zatial nic. Dufam.
Ignorovat ste mali to prve kolo v oktobri. Teraz je uz neskoro vyplakavat. 3,6M ludi dalo Ickovi mandat, uz ho nezastavi nik. Ani Chuck Norris.
Nie, nemusia sa testovať, stačí mať potvrdenie od lekára o prekonaní covidu.
Týmto vyhlasujem občiansku neposlušnosť . Kktkov nech si robí zo svojich ministrov , nie z radov ľudí “ čo tomu trošku rozumejú “ . ⬇️
Testovania sa musia zúčastniť aj tí, ktorí dostali prvú vakcínu proti koronavírusu. Aj oni sa budú musieť preukázať negatívnym testom, aby mali výnimku zo zákazu vychádzania.
Tak do prace majú chodiť aj nakazení zdravotníci , na nákupy aj nakazení civili , testovaní doteraz okrem “ celebrít “ a poslancov sú LEN zdravotníci ... a prijbaní “ komparzisti “ prídu s takouto bombou 💣 .
Edit ... sorry , ale taký som rozčúlený
Teraz treba drzat hubu a krok - kym nudzovy stav neskonci - zial ohli si aj ustavu a vedia si to predlzovat. Verim vsak ze nie donekonecna.
Verim, ze toho idiota nikto z tohoto fora uz volit nebude.
Ano - Smer bol/je nebezpecny, lenze teraz mame na cele regulerneho blazna a nikto nevie, ci bude ochotny odist po volbach ked mu uz tak zachutila moc.