Mne tá stránka funguje, ale na AG testy tam nevidím ani jedno odberné miesto v Trenčíne a iba dve v Banskej Bystrici. Chýba tam viacero okresným miest, o menších mestách ani nehovorím. To si robia srandu?
Skús si prečítať pár príspevkov dozadu, konkrétne stačí prvý na predošlej strane odo mňa ohľadom pridávania odberových miest do aktuálnej databázy. Niekedy sa netreba rozčuľovať za každú cenu. Hlavne keď si v UK
pochopil niekto to nasledne rozdelenie okresov na polovicu? nic ma nenapada. len mi to pride ako nechutna hra jedneho psychopata s celym narodom.
(zaciatkom roka, aj cez sviatky, bol u nas vidiet zvyseny pohyb sanitiek. posledne dni je toho podstatne menej. verim, keby neprisiel s testovani, ze by zaviedli ten ich automat uz buduci tyzden)
A mate ten modrý zdrap papiera? Ja som bol v sobotu, potom dnes ale mám len biely kus papiera s dnešným dátumom a napisane negat. Tie certifikaty,co vyzerajú ako občianske zo severnej korei nebudú?
Minule vymysli kriterium nejake percento, ludia frflali, tak teraz to proste daju na polovicu. Ludia budu frflat presne rovnako, takze je to jedno. A proste komplet hromadne testy viac tyzdnov vkuse by sa asi nezvladlo. Naozaj v tom nehladaj logiku
Bolo by velmi vtipne, ak by z tych cca 70 okresov malo dajme tomu 55 okresov uplne identicku hodnotu pozitivity napr. 0,4. Potom by som chcel vidiet to rozdelenie na dobru a zlu polovicu. Clovek co sa aspon na sekudnu zamysli take hlupe kriterium na rozdelenie vymysliet nemoze.
Papiere su biele.
Prihlasovanie na terminy ma zavedenych len par odbernych miest, na vacsine sa caka v rade. Kto robite vo vacsej firme informujte sa ci vas nevytru tam, budete to mat aj zaplatene.
Jezus Pomer pretestovanych bude iny, takisto celkovy pocet pozitivnych. Staci povedat ze je tam celkovo viac potencialnych siritelov a vybavene...
valecek To mas staru verziu. Po novom sa preslo na format A0
Akoze..fakt neviem, co za hnupa vymyslelo taku plachtu??!!? Velkost kreditky / ID by bola idealna. Taky certifikat by som si vedel vopchat aj do spodarov... copyrightaussiebum.imgix.net aussiebum.imgix.net src
Ano, ak zoberieme absolutne cislo pozitivnych, tak sa da obhajit takmer hocico bez ohladu na realne rozsirenie nakazy v regione. Som zvedavy ako to cele dopadne, celkom sa na tom zacinam bavit.
zatial mame slubene v meste rovnake odberne miesta ako na jesen a s odporucanym rozpisom. tak uvidim - necham si to na vikend. ked nie tak sa na to vykaslem uplne a budem si zit dalej vlastnym zivotom - aj tak to zasa nikto nebude kontrolovat.
Mali testovat kriticku infrastrukturu opakovane, zvysok 3 tyzdne doma a zaroven bez 24 hodinoveho pcr testu nepustat ludi spoza hranic a po 5 dnoch dalsi test, inak pre nich statna karantena.
Najlepsie tych srbov a ukrajincov nepustat vobec. Ak by zahranicni zdieraci dali normalny plat, nasinci by neodchadzali za hranice.
pochopil niekto to nasledne rozdelenie okresov na polovicu? nic ma nenapada. len mi to pride ako nechutna hra jedneho psychopata s celym narodom.
(zaciatkom roka, aj cez sviatky, bol u nas vidiet zvyseny pohyb sanitiek. posledne dni je toho podstatne menej. verim, keby neprisiel s testovani, ze by zaviedli ten ich automat uz buduci tyzden)
Dnes bolo najviac ľudí hospitalizovaných v nemocniciach od začiatku pandémie - 3392 a aj na umelej ventilácii 297. Opatrenia zafungujú s oneskorením. Krajčí hovoril, že uvoľňovanie opatrení bude ak počet ľudí v nemocniciach klesne pod 2500.
Mozno sa Krajci zle vyjadril. Ide o to ze nesmu so nemocnic hromadne pribudat dalsi. Nebolo by spravne ak by vela ludi prepustili, alebo by umreli ale zaroven by pribudalo pocet novych hospitalizovanych ako teraz. Sice by sa splnila kvota 2500, ale za zlych podmienok.
Priatelia, my co mame stat v rade.
Co keby sme si zobrali so sebou na testovanie taku malu (alebo vacsiu vizualnu pomocku). Taku ako nosil Matelko do parlamentu, kym mu ich Danko nezakazal. A pekne mu ukazali pocas cakania v rade nas nazor. Vsetko slusne, bez porusovania zakonov.
Ked mu budu stat tisice ludi s nazorom v radoch, tak nabuduce si ten .uj svoje mocenske chutky mozno rozmysli.
Tento clovek nas size zbavil Fica, ale je velmi nebezpecny. Moc ma a zjavne mu chuti...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-patient-form.php
Mne tá stránka funguje, ale na AG testy tam nevidím ani jedno odberné miesto v Trenčíne a iba dve v Banskej Bystrici. Chýba tam viacero okresným miest, o menších mestách ani nehovorím. To si robia srandu?
ale pocas 3/4 hodiny sa mi nepodarlo prihlasit
Skús si prečítať pár príspevkov dozadu, konkrétne stačí prvý na predošlej strane odo mňa ohľadom pridávania odberových miest do aktuálnej databázy. Niekedy sa netreba rozčuľovať za každú cenu. Hlavne keď si v UK
Prihlasovanie na terminy ma zavedenych len par odbernych miest, na vacsine sa caka v rade. Kto robite vo vacsej firme informujte sa ci vas nevytru tam, budete to mat aj zaplatene.
Jezus Pomer pretestovanych bude iny, takisto celkovy pocet pozitivnych. Staci povedat ze je tam celkovo viac potencialnych siritelov a vybavene...
Akoze..fakt neviem, co za hnupa vymyslelo taku plachtu??!!? Velkost kreditky / ID by bola idealna. Taky certifikat by som si vedel vopchat aj do spodarov...
src
Najlepsie tych srbov a ukrajincov nepustat vobec. Ak by zahranicni zdieraci dali normalny plat, nasinci by neodchadzali za hranice.
Dnes bolo najviac ľudí hospitalizovaných v nemocniciach od začiatku pandémie - 3392 a aj na umelej ventilácii 297. Opatrenia zafungujú s oneskorením. Krajčí hovoril, že uvoľňovanie opatrení bude ak počet ľudí v nemocniciach klesne pod 2500.
https://www.ta3.com/clanok/1201066/objavili-novu-mutaciu-koronavirusu-siri-sa-v-nemeckej-nemocnici.html
Naposledy bol počet ľudí 2500 v nemocniciach pred troma týždňami - 25.12. 2020. Odvtedy to šlo hore až na dnešné maximum 3392
Co keby sme si zobrali so sebou na testovanie taku malu (alebo vacsiu vizualnu pomocku). Taku ako nosil Matelko do parlamentu, kym mu ich Danko nezakazal. A pekne mu ukazali pocas cakania v rade nas nazor. Vsetko slusne, bez porusovania zakonov.
Ked mu budu stat tisice ludi s nazorom v radoch, tak nabuduce si ten .uj svoje mocenske chutky mozno rozmysli.
Tento clovek nas size zbavil Fica, ale je velmi nebezpecny. Moc ma a zjavne mu chuti...