Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
Divocina zacina kusok dalej .. aj s pohraniciarmi
zatial aj tak zostanem primarne na strave aj koli doplnaniu heat map. ale sinchronizaciu uz necham zapnutu. ak ju este viac obmedzia (spoplatnia) jej zrusenie bude velmi rychle
u vas beriem ako velke plus moznost stiahnutia gpx co napr. strava nedovoluje.
je tam viac veci co by chcelo vylepsit ale o tom potom ked toto utichne
A este napr.clanky maju "normalne" pismena,no v komentaroch uz su male a tenke.Tak isto aj popis produktov v shope je malym tenkym pismom.Ak by ste vychadzali ako casopis,tak by som povedal,ze setrite miestom a farbou
Som na fore od 2007 a ako bola moznost supportovat MTBiker, tak som tu uz utratil cez 3K€ na suciastky. Nie je to moc, ale kolki su tu s 3K€.. a zrazu tu mame tych 80% trzieb. Trocha ma zaraza pristup programatorov, ked uzivatelia nieco dopytuju... hlavne ked sa bavime o redukcii bielej. A pritom taka blbost.
Bolo by fajn dať wish list pod môj profil,
(tam kde sú aj moje objednávky, level, odhlásiť sa) nakoľko to priamo súvisí s profilom a stále musím pátrať po tom wish liste lebo si neviem zvyknúť na jeho umiestenie. Ď
Presne ako píšeš. A najlepšie pri košíku alebo aspoň pod "môj profil", keď už je to môj wishlist.