nedas, koli rozteci dier na pavuku kluk, uz som to riesil pri cestaku ci sa da menej ako 34. nasiel som nejaky nie uplny user friendly 33z prevodnik ale to by vela neriesilo.
32z na 110BCD sa nerobi cize musis riesit ine kluky.
Presne toto som riešil na cesťáku, na 110 BCD FSA kľuky som použil 33z prevodník od TA Specialites, čiže som sa s mojím prevodom 33/27 dostal asi na úroveň 34/28 .
33z prevodníky robí aj český Gebradt, ale napr. na Campu (kompakt) sa 33z nedá nahodiť, pretože piata skrutka ide priamo do kľuky a na tých 33z tam to už priestorovo nevydá.
Presne toto som riešil na cesťáku, na 110 BCD FSA kľuky som použil 33z prevodník od TA Specialites, čiže som sa s mojím prevodom 33/27 dostal asi na úroveň 34/28 .
33z prevodníky robí aj český Gebradt, ale napr. na Campu (kompakt) sa 33z nedá nahodiť, pretože piata skrutka ide priamo do kľuky a na tých 33z tam to už priestorovo nevydá.
Pozrite na Absoulte Black Oval ja mám 46/30 a kzetu 11/40 a mám to na cestu aj necestu....
Mohlo by existovat nejake nepisane pravidlo, ze nedas na gravel kazetu s najvacsim pastorkom vacsim ako je brzdny kotuc.
a moje pravidlo je,ze si dam na gravel co chcem, napriklad aj 52z dozadu a dokonca aj mtb spdcka pedale .
Pravidla typu pumpa nemoze byt na rame alebo nemozes mat to a to, to nech si nechaju cestari )
Myslíš? Ja na aero cesťáku vozím pumpu na ráme. Ináč ešte furt sa neviem nastaviť na ten level s jednoplackou v predu. Tá dvojka mi tam bude chýbať. Ten rozsah aký by som chcel by stál nepomerne viac peňazí a v podstate o to v tejto modernej spotrebnej dobe ide. Kupovať kazetu , ktorá stojí od 200 vyššie mi príde v mojom prípade šialené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
32z na 110BCD sa nerobi cize musis riesit ine kluky.
Presne toto som riešil na cesťáku, na 110 BCD FSA kľuky som použil 33z prevodník od TA Specialites, čiže som sa s mojím prevodom 33/27 dostal asi na úroveň 34/28
tento je na 4x110 shimano
https://www.gearoop-intl.com/product-Shimano-series-shimano-series.html
nasiel som aj 32T ale ci to bude fungovat
https://www.ramcycleparts.com.au/chainring-110bcd-x-32t-inner-for-shimano-4-arm-gea
https://www.facebook.com/gravelbikecz/posts/1031228504012249
ano, a zacnu davat 203mm kotuc dozadu
misko_hrasko si ma predbehol
a potom Martis o par prispevkov nizsie dal naozajstny hasičský rebrik
Pozrite na Absoulte Black Oval ja mám 46/30 a kzetu 11/40 a mám to na cestu aj necestu....
a moje pravidlo je,ze si dam na gravel co chcem, napriklad aj 52z dozadu a dokonca aj mtb spdcka pedale
Pravidla typu pumpa nemoze byt na rame alebo nemozes mat to a to, to nech si nechaju cestari