U mňa to moc nefunguje.. (aj návod som čítal).. na začiatku je to teple, možno pol hod, potom klasika zima, akokeby to tam ani nebolo..
Podľa mna fungujú len ich tak necitis ako na začiatku, ja párkrát pokrcim prstami v trtre a zas cítim viac,...taktiež necítim že by má hriali po 2h vonku pri 0 ale necítim ani chlad tak som spokojný... a samozrejme potrebuju dýchať, minule som ich po výjazde vytiahol a hriali cca tých 5h ako píšu...a boli teda dosť horúce
Mne tak isto nefungovali. Ked som ich po vyjazde vytiahol z tretier, boli uplne studene. Hriat zacali opat az doma v teple. Takze super vecicka V chlade sa vypnu a v teple pekne hreju.
NÁVOD NA POUŽITIE/VYHRIEVANIE
Zahrievanie sa aktivuje automaticky pri kontakte so vzduchom. 1. Vyberte vankúšik z balenia a jemne ním potraste, aby sa spustil zahrievací proces. 2. Na urýchlenie zohriatia vankúšik aktivujte asi 10 minút pred začiatkom vonkajšej aktivity, ideálne v prostredí s teplotou okolo 20 °C. 3. Keď začnete cítiť uvoľňovanie tepla, umiestnite vankúšik na vaše chodidlá.
Tiez sa mi to nechcelo verit zeby sa takto chovali, tak som ich kupil na skusku. Predtym som mal thermopad a bohuzial je to tak ako pisu. Rozbalene doma v dostatocnom predstihu, postriasane. Po chvili v ruke doslova palia, az som sa obaval ci to tak ma byt. Na ponozke v pohode. Vonku toto vyrazne teplo citit tak pol hodinu, dalsiu pol hodinu to slabne a po hodine a pol navrat domov s ladovymi nohami. Po par minutach, popripade posuchani vankusov sa opat rozohreju. Vsetko teploty -5 az 0 v letnych tretrach. Odskusane na viacerych kusoch, nepomaha priebezne hybanie prstami, jedine tak chvilkova chodza/pobehnutie (v hlbsom snehu ked sa uz nedalo slapat), ale to mohlo byt aj samotnou chodzou... S tymi predoslymi sa mi toto nestavalo, sice nehriali ako besne, ale aj po viacerych hodinach bolo citit mierne teplo a nohy tak nemrzli, skratka nie taky intenzivny ale v konecnom dosledku lepsi komfort. Takze Hack3r skus a potom posli navod
Minuly týždeň pri -6 počas 2,5 hodiny fungovali. Neohriali nejak brutálne ale zima na nohy mi nebola. V lyžiarkach hrejú lepšie. Asi to bude tou okolitou izoláciou, jazda im neodoberá až toľko tepla ako v tretrách.
Čítam, a čudujem sa, používam ich už dve sezóny do -13 som bol najviac a pohoda nohy v teple. To je ako so všetkým, keď sú obe ruky ľavé lebo neviem čo si o tom myslieť. Predtým som mal sezónu z Lidla princíp ten istý, potom som objavil z Decathlonu, lepšia cena, dostupnosť fungujú rovnako, Thermopad som pozeral no na 8 hodín zbytočne výjazdy v zime nie sú dlhšie max do 3-4 hod podľa teploty vonku a či idem sám alebo mám niekoho so sebou. Potom sú ešte Toe Warmer, no tiež už cena vyššia a zatiaľ nebol dôvod skúšať, nakoľko som spokojný a účel plnia tieto z Decathlonu, možno raz skúsim jednu z hore spomenutých značiek.
Zahrievanie sa aktivuje automaticky pri kontakte so vzduchom. 1. Vyberte vankúšik z balenia a jemne ním potraste, aby sa spustil zahrievací proces. 2. Na urýchlenie zohriatia vankúšik aktivujte asi 10 minút pred začiatkom vonkajšej aktivity, ideálne v prostredí s teplotou okolo 20 °C. 3. Keď začnete cítiť uvoľňovanie tepla, umiestnite vankúšik na vaše chodidlá.
Čítal cital, čitaj aj ty..
ved som to aj písal, aj som tak spravil. Nefunguje to. Pred cca 4 rokmi som tam kúpil tiež vankúšiky, a fungovali, normálne teplučko v zime, fungovali, tieto sú dake divne.. dokonca tie predošlé sa dávali zospodu, nie zhora ako tieto.
Ďalšia " psychohtgiena z decathlonu. Bunda Rockrider ST500. Zatial spokojnosť, veľkosť cca sedí, potešili vrecká a akýsi otvor na hodinky štvrť bodu strhávam za abscenciu kapucne, inak super bunda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ani nie riaditka môžeš aspoň chytiť a hrať sa na bicykel, s ventilkami sa hrať na koleso nie je nič moc ??
sezona neskoncila, sezona trva
U mňa to moc nefunguje.. (aj návod som čítal).. na začiatku je to teple, možno pol hod, potom klasika zima, akokeby to tam ani nebolo..
Podľa mna fungujú len ich tak necitis ako na začiatku, ja párkrát pokrcim prstami v trtre a zas cítim viac,...taktiež necítim že by má hriali po 2h vonku pri 0 ale necítim ani chlad tak som spokojný... a samozrejme potrebuju dýchať, minule som ich po výjazde vytiahol a hriali cca tých 5h ako píšu...a boli teda dosť horúce
Čítal cital, čitaj aj ty..
ved som to aj písal, aj som tak spravil. Nefunguje to. Pred cca 4 rokmi som tam kúpil tiež vankúšiky, a fungovali, normálne teplučko v zime, fungovali, tieto sú dake divne.. dokonca tie predošlé sa dávali zospodu, nie zhora ako tieto.