Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Iste. Ale ako poznám PZ, ak vôbec, riešili by iba to poškodenie. Je to do 266€, šup to na priestupok a vybavené. Pretože objasnenosť priestupkov nikoho nezaujíma a najmä, funkcionári si za priestupky nedávajú odmeny. Za vymýšľanie štatistík o trestných činoch áno. Preto väčšina vlámačiek nekončí ako prečin, ale iba priestupok - poškodenie zámku, pokojne aj na 3 dverách.
Ale keďže teraz je ten smrad na kamere, radi mu prišijú všetko (huráá, vylepšíme si čísla). Preto treba oznamovať všetko, kaziť nepoctivcom štatistiky a vyvýjať tým tlak, aby robili čo majú.
Bicykel bol ukotveny ku zeleznemu regalu retazou Kryptonitelock 1090 o priemere 10mm, dlzka 90cm, vaha 2.8kg. Zlodej musel rozobrat dve poschodia regalu, aby vedel retaz vyvliect a odcudzit bicykel.
Teda ho zobral aj s tou retazou, som
ju videl nedavno v zlave na bike24, chcel som ju kupit. Nemal si zamknuty cez ram a koleso? Aj tak mu to cele ale muselo trvat par minut, ze maju odvahu na to.
Retaz ma iba 90cm, zamkol som ram o regal, cez predne koleso to uz nevidalo. Keby ju chcel strihnut, tak by potreboval karbo brusku, kliestami tu retaz nepokoris. (preto som ju aj kupoval) Nuz 30min sa zdrzal v pivniciach, zabavil sa chalan, 6 skrutiek na regali musel vytocit...
myslis ze by to pomohlo? mozno keby ho nechal oprety pred dverami tak by tam zostal. zlodejovi sa musel strasne pacit ked si dal tolko namahy koli jednemu biku. neverim ze v okoli neboli menej zabezpecene bicykle. mozno to bola vyzva nikdy nevies co sa vo vyfetovanej hlave zrodi.
presne tak
tie kotvy su vacsinou zapustene tak, ze ich za pol hodku nevytiahnes ...
ale ako pise Gusto0 - mozno to bola vyzva ten bajk mi nepripada tak, ze to bola kradez na zakazku (bez urazky)
Tak vam poviem ze sa zdrzal v panelaku 2hod! Pobehal 12 poschodi, zhrabol susedove bagandze, prezrel schranky a vylomil tu kde videl postu, otvoril obalku (faktura ZSE/Telekom) no zaplatit ju uz nezaplatil, hral sa s kablami v rozvodnej skrini, vyskratoval zvonceky (MacGyver asi myslel ze vyradi kamery), vylomil 8 pivnic kym nasiel moj bajk. Ja si myslim, ze keby tam ma byt este 30min navyse tak by sa popasoval aj s dalsou nastrahou. Okrem toho ze bol fetak, bol aj velmi odhodlany...
Dobra kotva (v tom pripade to bola platna asi 15x20 s masivnym okom od Abusu, tusim sest srobov s trhacimi hlavickami) skonci tak, ze v garazi najdes rano iba zadne koleso od motorky
z kotvy isla Abus retaz cez zadne koleso, rozetu a kotuc. Typci sa pokusali vsetky menovane casti rozrezat/rozsekat, nakoniec koleso vymontovali a nechali tam
brusit pilnikom 16mm hrube oko z kalenej ocele . to by som si pozrel a potom by som mu dosiel flaknut po hlave
ale hej. kazde zabezpecenie je prekonatelne. Otazka je cas a prostriedky. ma zaujima kde beru tito fetaci energiu na taketo nieco. Ja ked den poriadne nezerem tak druhy den som "polovičný".
Caute v noci zo 4teho na 5.2. mi ukradli vo Vrakuni Whyte 629 bike, hnedej matnej farby s oranzovymi napismi. Mal som na nom nukeproof pedale. Ak by ste nieco niekde videli kontaktujte ma prosim na tel c. 0915368619 pripadne volajte policiu. Za najdenie ponukam financnu odmenu. Dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale keďže teraz je ten smrad na kamere, radi mu prišijú všetko (huráá, vylepšíme si čísla). Preto treba oznamovať všetko, kaziť nepoctivcom štatistiky a vyvýjať tým tlak, aby robili čo majú.
Teda ho zobral aj s tou retazou, som
ju videl nedavno v zlave na bike24, chcel som ju kupit. Nemal si zamknuty cez ram a koleso? Aj tak mu to cele ale muselo trvat par minut, ze maju odvahu na to.
samozrejme uz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom
tie kotvy su vacsinou zapustene tak, ze ich za pol hodku nevytiahnes ...
ale ako pise Gusto0 - mozno to bola vyzva
z kotvy isla Abus retaz cez zadne koleso, rozetu a kotuc. Typci sa pokusali vsetky menovane casti rozrezat/rozsekat, nakoniec koleso vymontovali a nechali tam
ale hej. kazde zabezpecenie je prekonatelne. Otazka je cas a prostriedky. ma zaujima kde beru tito fetaci energiu na taketo nieco. Ja ked den poriadne nezerem tak druhy den som "polovičný".
co dokaze piko
od 1 min
https://www.youtube.com/watch?v=mf3e1F1a0Hg