Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
sonick, vyhladavanie najdes v rozbalenom mobilnom menu, je to tak konzistentne so zvyskom stranky. V buducnosti je pravdepodobne, ze pribudne ikonka lupy priamo do mobilneho headera, ale kym sa nezbavime na vsetkych sekciach stranky toho "zdvojeneho" mobilneho menu, ked sa lavy stlpec z desktopu otvara na mobiloch dalsou sipkou v hlavicke, tak nie. Ale planom je sa ho zbavit.
vlastoch, toto irituje velmi aj mna osobne a divim sa, ze to trvalo tak dlho, kym sa niekto ozval. Ono to ale vzniklo ako fix ineho problemu, ked sa tu ludia stazovali, ze sa im na mobile na pozadi meni obsah stranky, no oni maju otvoreny filter a nevedia o tom. Fixlo sa to tym, ze sa po vybere filtra vzdy fitler zavrie a zaskroluje hore. Nakolko sa vtedy vsetci fixu potesili a nikto sa nestazoval, myslel som si, ze to len ja som divny. Premyslime teda, ako to spravit lepsie, minimale by sa to spravanie mohlo rozlisit pre mobil a desktop.
Inac co sa mi tiez tak trochu bije s myslienkou optimalizacie pre mobilne zariadenia, obnovenie, resp. topovanie inzeratu. Doteraz sa to dalo rovno z nahladu mojich inzeratov, teraz musim inzerat otvorit, kliknut na moznosti inzeratu. Opat kliky navyse. Rovnako skryte ako vyhladavanie, kedy vzdy treba rozkliknut menu. Tomu este ale ako tak rozumiem. Dalej napr. ked si dam oblubene inzeraty, tak zostavaju zobrazene kategorie inzeratov a musim zbytocne posuvat obrazovku. To iste plati ked si dam tiez kategoriu trebars komponenty ako take, tak vzdy na vrchu stranky sa zostavaju zobrazovat dalsie kategorie, aj ked ma to v tom momente nezaujma, lebo chcem pozerat vsetky. To sa da vsak obist nacitanim dalsich miesto chodenia na dalsiu stranku.
to by som skusil
Hlbsie by som sa teraz do zmien filtrovania neponaral, pretoze eshop ako taky je tiez vo fronte na redizajn. Ale teda dufam, ze "riesenia s podrzanim ctrl" nebudu jeho sucastou, lebo velmi user-friendly mi to nepride. Ale nie je to v mojich rukach, necham sa prekvapit.
Inak tym, ze si ludia listuju vzdy len jedneho vyrobcu, by som si nebol taky isty, ale je to dobry napad na trackovanie do buducna a zistenie.
si si isty, ze nezvladnes zrusit predchadzajuceho vyrobcu ?
skus si pozriet bike24 napr. ako to maju oni (nikto dalsi ma narychlo nenapada)
skus si pozriet bike24 napr. ako to maju oni (nikto dalsi ma narychlo nenapada)
Ale áno, zvládal som to predtým, a teraz to ide ešte lepšie, keď zostáva obraz po odfajknutí nového výrobcu na mieste.
necital som historiu, neviem ci to uz bolo uvedene:
Vnimam tento problem/nedostatok noveho dizajnu:
- ked si hore rozkliknem notifikacie, a idem si v NOVYCH taboch pootvarat to co ma zaujima... tak teraz v novom dizajne sa to uz neda, lebo pri CMD-Click sa to menu s notifikaciami zavrie. Predtym sa nezavieralo - predym to teda bolo lepsie. Teraz je to horsie, lebo mam viac klikania: znovu otvarat notifikacie nanovo.
Dik!