Ale ved taka tema je - spolocna objednavka, ci ako sa to vola.
Situacia, kedy je postovne drahe a oplati sa objednat viac kusov, je uplne bezna. Tiez to tak obcas robim a potom to rozpredam. Ale samozrejme dolozim doklad a postovne sa pekne rozdeli.
Podľa mňa porušuje hneď prvé dve podmienky, ktoré sa zobrazia pri pridávaní inzerátu:
- Bazár je určený na predaj použitých alebo nových produktov cyklistického charakteru zakúpených pre vlastnú potrebu.
- Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.
Priamo v inzeráte je text:
po oficialnej dohode od Ansj Store vieme vytvoriť aj vlastný dizajn už z uvedených modelov
z ktorého je podľa mňa jasné, že sa nepredáva tovar zakúpený pre vlastnú potrebu.
Nehovoriac o tom, že je to len resale lacných pedálov z Číny a tento užívateľ tu takto funguje možno 2 roky, aspoň čo som ja zaznamenal.
Dokedy to bude tolerované?
tento tu tiez predava len cisto nove nepouzite veci komplet aj so zarukou ... https://www.mtbiker.sk/bikeri/miro-biker
uz som pisal, takych smeelinarov je 90% bazaru
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Celkom by ma zaujimalo, kolko vam mtbiker plati za to, ze im chranite kseft. Vsetci co nakupuju na bazari nove veci vedia preco to robia. Budu to robit aj nadalej. Ja radsej kupim od nikoho tu z mtbiker ako do cinana. Rozdiel v cene mi za usetreny cas a nervy stoji. Nemusim sa bat kde skoncia data z mojej karty, ci to vobec pride a co to nepojde 3 mesiace a v akom stave to pride. Tiez mi vbzdy poslu doplnujuce info, nie ako cican z ali odfoti jedno posle druhe. Ked ma odrbu napisem sem, ak nakupujem od niekoho co ma hystoriu vzdy sa snazi aby som bol spokojny lebo nechce byt v komunite za kkt. S cinanom neurobim nic, s eshopom tiez neurobim vacsinou nic. Za mna bazar a nove veci najlepsi sposob nakupu. Aj tak jeto este vzdy lacnejsie rychlejsie a spolahlivejsie ako ktorakolvek ina alternativa.
ja ti poviem preco ... jednak ak su raz pravidla, maju sa dodrziavat, bez ohladu na to ci ich nedodrziavanie mne vyhovuje alebo nie
a za druhe .. bazar je bazar, predstav si ze chces kupit ojazdene auto, lebo skratka chcej jazdene za 1/3 ceny noveho ... tak logicky ides vyberat do bazaru, a nie do showroomu ...
a prides do autobazaru, a tam zistis ze v autobazari si zriadili predajne stanky oficialny predajcovia novych aut, lebo ich to vyjde lacnejsie ako prevádzka showroomu ... a mas tam 9z10 aut funglovky s 5% zlavou a kazdy z predajcov ti nuka kup si nove odo mna ... a ty mas problem v tej spleti fungloviek najst podla svojich predstav ojazdene ako sa na autobazar patrí ...
ty si pomyslis wtf, kde to som ? ja nechcem nove, ja chcem pouzite, za 1/3 ... som v bazari ci nie ? predajcovia nech si funglovky ponukaju u seba v showroomoch, ked budem chciet nove, pridem tam ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Situacia, kedy je postovne drahe a oplati sa objednat viac kusov, je uplne bezna. Tiez to tak obcas robim a potom to rozpredam. Ale samozrejme dolozim doklad a postovne sa pekne rozdeli.
Jeho ponuka:
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/prehadzovace/mtb-10-11-12-prevodov/443873/prehadzovacka-shimano-xt-10sp.html.
Zatiaľ nezverejním jeho údaje - neprišlo mi ešte jeho vyjadrenie. Kedže predáva toho viacej, tak bacha na Straka.
pre mna zostava nedoveryhodny
skôr mi to príde, že to nie vidieť, je odfotená z opačnej strany .
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/pedale/ploche/445924/platformove-pedale-nove-.html
Pravdepodobne je toto znovu vytvorený inzerát, súdiac aj podľa komentárov.
Podľa mňa porušuje hneď prvé dve podmienky, ktoré sa zobrazia pri pridávaní inzerátu:
- Bazár je určený na predaj použitých alebo nových produktov cyklistického charakteru zakúpených pre vlastnú potrebu.
- Inzeráty komerčného charakteru (zárobková činnosť, opakovaný predaj nového tovaru) sú zakázané a budú zmazané.
Priamo v inzeráte je text:
Nehovoriac o tom, že je to len resale lacných pedálov z Číny a tento užívateľ tu takto funguje možno 2 roky, aspoň čo som ja zaznamenal.
Dokedy to bude tolerované?
https://www.mtbiker.sk/bikeri/miro-biker
uz som pisal, takych smeelinarov je 90% bazaru
a za druhe .. bazar je bazar, predstav si ze chces kupit ojazdene auto, lebo skratka chcej jazdene za 1/3 ceny noveho ... tak logicky ides vyberat do bazaru, a nie do showroomu ...
a prides do autobazaru, a tam zistis ze v autobazari si zriadili predajne stanky oficialny predajcovia novych aut, lebo ich to vyjde lacnejsie ako prevádzka showroomu ... a mas tam 9z10 aut funglovky s 5% zlavou a kazdy z predajcov ti nuka kup si nove odo mna ... a ty mas problem v tej spleti fungloviek najst podla svojich predstav ojazdene ako sa na autobazar patrí ...
ty si pomyslis wtf, kde to som ? ja nechcem nove, ja chcem pouzite, za 1/3 ... som v bazari ci nie ? predajcovia nech si funglovky ponukaju u seba v showroomoch, ked budem chciet nove, pridem tam ...