Kategórie
Bike-tech
Akcia -14% BBB BCB-170 CABLEDONUT ochrana rámu na lanko, 1.8 mm
0,37 €
-14%
MOC 0,50 €
Výpredaj -21% Jagwire BOT112BJ Mosadz 4,5 mm koncovka radiaceho bowdenu utesnená, 1 ks
0,77 €
-21%
MOC 0,99 €
-24% Vortex koncovka brzdového lanka, Ø-1.6 mm, hliníková zliatina, strieborná ( cena za 1 ks)
0,19 €
-24%
MOC 0,27 €
Kedze ma pod kazdou skrutkou rovnaku vrstvu podloziek tak je to ok
Jasne ze ok to nieje!!! ale technicky su tie zagulatene podlozky koli tomu ze adapter je nesymetricky
Jj, neni moje, chalani ja viem ako to má byť, preto sa z toho len smejem, nemám slôv
- použil normalizované strojné diely čo je v poriadku,
- nepoužil guľové naklápacie podložky, čo nie je v poriadku pretože os otvoru pre skrutku nie je kolmá na dosadaciu plochu strmeňa a teda vzniká nadmerné namáhanie spoja.
Na záver, čierna farba v spreji stojí pár €. Aj ghetto riešenie môže mať svoju úroveň.
savings Shimano Post Mount SM-MA adaptér, predný/zadný, pre kotúč 180 mm
7,59 € savings
MOC 13,99 €- použil normalizované strojné diely čo je v poriadku,
- nepoužil guľové naklápacie podložky, čo nie je v poriadku pretože os otvoru pre skrutku nie je kolmá na dosadaciu plochu strmeňa a teda vzniká nadmerné namáhanie spoja.
Na záver, čierna farba v spreji stojí pár €. Aj ghetto riešenie môže mať svoju úroveň.
Ak su podlozky rovnake tak netreba, lebo je to kolmo
Kazdopadne, tie dvojice gulovych podloziek by mali byt hlavne pod hlavami skrutiek, aby po dotiahnuti bola v skrutke iba osova sila.
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Potom aj zvieratka budu povzbudzovat do vykonu.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down