Bicykel bude primárne využívaný na denné dochádzanie do práce – cca 8–9km tam a nazad. V podstate rovina, mesto.
Z času na čas ( 4–5× za rok) by som rád túto vec využil v horách, nejaké tie menej náročné horské cyklochodníky. takže tu by som asi mestský bicykel celkom vylúčil. Som pomerne vysoký (187cm) a štíhly ( 77kg) starší pán, sily ubúdajú, preto takéto rozhodnutie.
Rozpočet nemám pevne stanovený, no rád by som sa zmestil do 2300, pri zažmúrení oka 2500€. Tento rozpočet nemienim za žiadnych okolností prekročiť !!! Ako to už býva zvykom, ak dám 2500, dám aj 2800 či 3000. V tom mám jasno. Bývam v AT, preto pozerám iba AT a DE e-shopy.
Zatiaľ mám vo výbere toto.
https://www.radon-bikes.de/e-bike/mountainbike/jealous-hybrid/jealous-hybrid-500/
Je to už cca cenový strop
Ešte rada ohľadom veľkosti. Podľa tabuliek som presne na veľkosti 20. Keďže je väčšina ponúkaných rozmerov 19 či 21 , som na vážkach
Ďakujem za každú radu
Ak má niekto ešte polopatickejie vysvetlenie Nazgul tak sem s ním.
Troška mi to pripadá ako krok vzad /chápem, že ľudia sú viac a viac leniví/, nakoľko podobne sa správali prvé bicykle so zadným motorom s absenciou torzného snímača. Proste človek krútil pedálami s minimálnym odporom a motor podľa stupňa dopomoci ťahal ako babeta.
Je to pred zŠ Beňovskèho
toto sa týka verzíí Bosch pred Smart Systemom. s ním prišla možnosť voľby, viď môj predošlý príspevok
Možnosť voľby, v poriadku.
Ako keby som si na Honde 1000 CBR dal tempomat na 40. Lebo, však väčšina pupkáčov to majú radi a stačí im to.
Nič osobné, ale ako píšem, pre mňa krok späť. Ale krok dopredu v trende, na ktorom sa zarába.
https://www.ctm.sk/p/zynk-pro-29-2025
Ako keby som si na Honde 1000 CBR dal tempomat na 40. Lebo, však väčšina pupkáčov to majú radi a stačí im to.
Nič osobné, ale ako píšem, pre mňa krok späť. Ale krok dopredu v trende, na ktorom sa zarába.
pozeráš sa na to zlým uhlom
EDIT: ešte aj tá stará E8000 bola v tomto ohľade lepšia, lebo hoci mala len 70Nm, režimy boli lineárne všetky.
Mal by to byť full,stredné zdvihy,niečo takéto,dík.
https://www.haibike-morava.sk/horsky-bicykel-haibike-alltrail-5-2024
edit: nižšia cena poteší,napr:
https://velosvet.sk/eshop/haibike-alltrail-3-720wh-black-titan-matt/p-5623073.xhtml
edit 2:
https://www.mtbiker.sk/shop/elektrobicykle/horske/celoodpruzene/haibike-alltrail-5-275-elektrobicykel-titan-caramel-gloss-p244202.html?itm_medium=widget&itm_campaign=#sizing-chart
Ja mam 168cm a niektore S-ka su mi male (doslova som buchal kolenami o riaditka), asi zavisi od dizajnu ramu, takze jazdim na M-ku.
Ale nemam prehlad vo velkostiach, zeby boli 168cm zeny nizsie ako je mojich 168cm?
Určite treba vyskúšať posed
Suke001 hrkanie je vlastnosť Gen 4 motora, ak ho nepočuješ, alebo slabo, chválim vývojárov a inžinierov. inak sa to prejavuje v hline, inak v karbóne, ak to chceš vyskúšať len tak, nadvihni zadné koleso a pusti na zem.
, Eco+, Tour+, eMTB sú módy progresívne ako na Shimane, - ako vies, mas prosim ta odniekal nejake grafy, ci ako si sa k tej info dorpacoval?
Lineárne: Napríklad, ak dáš 10% sily, motor pridá 10% asistencie. Ak dáš 50% sily, motor pridá 50% asistencie.
Pomer medzi tvojou silou a pomocou motora je vždy rovnaký.
Progresivne:Pomoc narastá rýchlejšie než tvoja šliapanie.
Keď začneš šliapať s väčšou silou, motor reaguje s veľkou pomocou – napríklad pri 30% šliapaní motor dá len 50% pomoci, ale pri 70% šliapaní motor môže dať až 150% pomoci.
Pomoc "rastie viac" než tvoja sila – motor ti pridáva stále viac a viac pomocných percent, ale nie vždy v rovnakom pomere ako tvoja sila.
lineárne režimy majú prednastavenú konštantnú hodnotu podpory, dajme tomu Eco 60%, Tour 100% atď. (len príklad), kde až tak na tlaku do pedálov nezáleží a v praxi keď v tomto režime prejdeš rovnaký úsek ako som písal o pár riadkov vyššie, správa sa to tak, že v strmšom úseku síce akokeby podpora motora o niečo klesne, lebo gravitácia, tak si nohy aj tak zamakajú, ale keď prídeš na plytší úsek podpora motora zosilnie a nohy si oddýchnu, lebo pôsobí nižšia gravitácia ako v strmom úseku.
Tak včera sa tá 168 cm kamoška previezla na mojom HAIBIKE AllMtn 4,velkosť L a normálne že dalo sa-bol jej už na pohlad trochu velký,ale S by boilo už príliš malé.
Takže hladá sa full,velkosť M
Rozmyslal som nad ebikom z dovodu aby som vladal aj dlhsie vyjazdy s dcerou (2.5r) na sedacke (momentlane shotgun).
Zatial ma zaujali tri bicykle (Trek Rail 5, Radon Render, Cube Stereo Hybrid 140 HPC SL 750)..
Pri detailoch vsetkych troch zmienenych bicyklov je ale uvedena max.zataz (jazdec+vybava+bicykel) 135 kg.
Tuto hranicu by sme ale presiahli, kedze len ja, dcera a bicykel by sme mali dokopy takmer 150kg (110+12+25) k tomu este par kg vybava.
Je mi jasne, ze dane vahove limity su udavane s urcitou rezervou a hlavne aby zniesli aj trosku drsnejsie zaobchadzanie ktore s dietatom samozrejme nehrozi.
Mal by som sa ale z tohto dovodu pri vybere pre istotu orientovat na hlinikove bicykle a carbonove radsej uplne vypustit?
Alebo pri pohodovom rodinnom jazdeni by aj carbon mal vydrzat 10-15% "pretazenie" ?
Dakujem za kazdu odpoved, pripadene redirect aj je toto nespavne vlakno.
Lineárne: Napríklad, ak dáš 10% sily, motor pridá 10% asistencie. Ak dáš 50% sily, motor pridá 50% asistencie.
Pomer medzi tvojou silou a pomocou motora je vždy rovnaký.
Progresivne:Pomoc narastá rýchlejšie než tvoja šliapanie.
Keď začneš šliapať s väčšou silou, motor reaguje s veľkou pomocou – napríklad pri 30% šliapaní motor dá len 50% pomoci, ale pri 70% šliapaní motor môže dať až 150% pomoci.
Pomoc "rastie viac" než tvoja sila – motor ti pridáva stále viac a viac pomocných percent, ale nie vždy v rovnakom pomere ako tvoja sila.
V podstate mas pravdu, ak mas kondicku, tak s progresivnym rezimom prejdes ovela dalej, resp. viac vyskovych.
Dam priklad, kedze sa s tym casto pocas vyjazdu hram - vyhoda Boschu. Povedzme, ze idem 15km/h po horskej ceste s cca. 7% stupanim. Pri progresivnom TOUR+ tlacim za svoje 250-260W a pri linearnom AUTO 150-170W. Je to rozdiel 100W a to mam tie rezimy upravene. AUTO mam celkovu podporu -3 a krutiaci na 70Nm (-15Nm), TOUR+ mam celkovu podporu +2. Ked si v kopci prepnem na TOUR+, tak je to citelny rozdiel. Navyse sa mi zda, ze motor ako keby sa po prepnuti z Auto na Tour+ chvilu "kalibroval" lebo zaciatok na TOUR+ byva fakt, ze ako akeby som brzdil, ale po chvili sa prisposobi na kadenciu a vykon a pomaha viac.