BTC Častá o.z. a MTBIKER vás pozývajú na 5.ročník MTB cykloturistickej akcie, vhodnej pre všetkých fanúšikov cyklistiky. Dúfame, že nám to pandemická situácia umožní a všetci spoločne strávime deň v sedle bicykla. Budeme Vás informovať.
Tak hadam aj na trati, tento krat. Neviem ci chces merat cas, ale mohli by sme to dat tento krat ako spolocny vyjazd cela parta. Minulorocny vypadok ma mrzi dodnes.
ivast Ziaden problem, budem mat sedy endura dres, sede kratasy a ON-ONE Scandal s cinskym prevodnikom (vid moj profil), nemozes prehliadnut. A keby nahodou tak sa kludne opytaj Tesaka on ta uz nasmeruje. Inak menovky pre foristov som navrhoval Tesakovi uz davnejsie. Tiez vas vsetkych rad osobne spoznam. Mam skusenost, ze vela ludi sa na zivo chova uplne inak.
minuly rok ma kolega vyhecoval na meranie pindikov a nebolo to dobre, po 20km som sa dakde zamotal a stratil a ked som sa vratil uz som ho nedobehol. 2h som makal ako bulhar a z trate som nic nemal takze tento rok ziadne preteky a pekne na pohodu mastny chleba s cibulou must have
Jednoznačne ak zas prvý krát vytiahnem bicykel z pivnice zrovna na Častú tak určite skontrolujem v akom stave je radenie. A cyklovozík bude zas o rok ťažší.
mozno je este skoro ale ..... zatial tu pisete stari harcovnici.... a dam jednu indiciu..... ak sa podari co chce urobit majitel NYNA, tak kazde dieta do 12r. dostane originalny darcek.... nebude to dres ale original to bude..... tak sa modlime a verme ze sa to podari
malovanie dresov v 4. kategoriach s vyrobou originalu pre autora samozrejme ostava ...... neviem ci to raz nebudu zberatelske kusky
tohto roku by som aj ja rád konečne prišiel len ma odrádza, že na bajku je to ďaleko a autom sa nedá vypiť
ked to zvladnem ja zo ZA ... a pivo si neodpustim
misoR - ja len ze to sme sa stretli minimalne my dvaja - neviem ci som sa isiel registrovat, alebo cakal na pivo (netradicne) ... si ukazal na svoj dres (cerveny ?) a na moj (asi som mal sedy)
ono to vypada ze Ti len nadavam ale za henten vykon... .... ale to tu netahajme ..... tak nejak sipim ze by to mohlo vyjst v povodnom termine...... vas nazor?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zase v pizzerke?
ivast Ziaden problem, budem mat sedy endura dres, sede kratasy a ON-ONE Scandal s cinskym prevodnikom (vid moj profil), nemozes prehliadnut. A keby nahodou tak sa kludne opytaj Tesaka on ta uz nasmeruje. Inak menovky pre foristov som navrhoval Tesakovi uz davnejsie. Tiez vas vsetkych rad osobne spoznam. Mam skusenost, ze vela ludi sa na zivo chova uplne inak.
Tesaka som si našiel, aj keď som ho v živote nevidel
Jednoznačne ak zas prvý krát vytiahnem bicykel z pivnice zrovna na Častú tak určite skontrolujem v akom stave je radenie.
Kazdy raz som isiel autom, da sa zabavit aj o kofole.
Takych je tu dost
malovanie dresov v 4. kategoriach s vyrobou originalu pre autora samozrejme ostava
ked to zvladnem ja zo ZA ... a pivo si neodpustim
misoR - ja len ze to sme sa stretli minimalne my dvaja - neviem ci som sa isiel registrovat, alebo cakal na pivo (netradicne) ... si ukazal na svoj dres (cerveny ?) a na moj (asi som mal sedy)
Potom je sanca sa strieskat este po ranajkach 😄