https://www.smit-sport.de/Focus-Izalco-Max-Disc-8-7-Rennrad-47-XXS-silver Ja som vcera objednal tento, na SK mi ho v danej velkosti nikto nevedel dodat, nakoniec trochu googlenia a jeden na zapade sa nasiel, tie iste komponenty ako 2021 len v inych farbach a nakonec za 2418€ oproti 3200 za kolko ho ponukaju nasi predajcovia, urcite by nieco stiahli ale to uz by asi od predajcu zavyselo kolko.. takze uz len na kuriera pockat
Co hovorite na endurace geometriu? Chcel som race ale nasiel som jeden bike v predajni s endurace geometriou a teraz neviem.. Je to velky rozdiel? Som ladeny do pretekania a rychlosti...
Rozdiel je tam v osadeni tiagra 2x10 vs 105ka 2x11(o nieco nizsia hmotnost), kotuce verzus rafiky. Zalezi ako a kde s tym chces jazdit kolko merias a vazis,co preferujes. A uz keby rozmyslas nad tym Specialized tak som ti davnejsie daval trochu jazdenu bazarovku na ultegre za v podstate tu istu cenu ako ten novy na tiagre.
Co hovorite na endurace geometriu? Chcel som race ale nasiel som jeden bike v predajni s endurace geometriou a teraz neviem.. Je to velky rozdiel? Som ladeny do pretekania a rychlosti...
Ja som mal predtým závodnú geo a na tomto som rýchlejší. Pravda je že tento je karbón a ten predtým hliník.
len neviem pre akú veľkosť sa rozhodnúť mam 178 a keď zadám miery do výpočtu veľkosti píše Sko ale ak dám rozdiel 1cm píše už Mko viete poradiť pre ktorý sa rozhodnúť skor ? ďakujem
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.