Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
a) za pôvodnú cenu
b) oznámili by ste mi zmenu ceny
aby som vedel, čo môžem aj po objednaní tovaru čakať . Neviem, ako to riešia Obch.podmienky. Vďaka ešte raz za tvoj čas.
EDIT: našiel som nakoniec, ale príde mi to trochu ako cez Košice. nedalo by sa to pridať priamo do pulldown menu pod užívateľom, prípadne v užívateľovom menu vľavo pod výjazdy?
edit: upravene
ešte mám jednu otázku ku pridávaniu výjazdov, ale robila to aj predošlá verzia. keď naimportujem .gpx do výjazdu, údaje mi ukáže iné ako v app z ktorej bol .gpx exportovaný. prečo to tak je?
Pokiaľ bol výjazd synchronizovaný zo Stravy, tak boli údaje ako na Strave.
Ak som dal ale nahrať len gpx z Locusu do Stravy a potom ten istý aj sem (nie synchronizáciou), tak sa údaje líšili, ale zdá sa mi, že to bolo väčšinou len v hodnote nastúpaných metrov.
Anyway, upravime to, a skriptom aj spatne v starych vyjazdoch.
Prípadne, nešli by tam doplniť aj ostatné trasy z článkov "tip na výlet", ktoré obsahujú gxp súbor, resp. majú nahraté gps v sekcii výjazdy? Zatiaľ je tam toho podstatne menej ako sa odpublikovalo. Btw, táto zmena je z môjho pohľadu určite super zmena k lepšiemu.
Clanky, ktore sa v cyklotrasach zobrazuju sa vyberali rucne, ja si poznacim, aby sa na ten zoznam este v ramci prerabky niekto v redakcii pozrel. Ak to chces urychlit a mas konkretne clanky na mysli, kludne mi ich posli pls, nam to len pomoze
Neviem ci som to sem uz pisal.
V starom dizajne som videl niekde v mojom konte aktivne kupony - preplatok z objednavky. Existuje to aj teraz niekde? Mal by som mat jeden kupon aktivny a neviem ho dohladat. Dakujem.
je tam cast 'Tvoje aktívne zľavové kupóny:'
nemam to tam.
je tam cast 'Tvoje aktívne zľavové kupóny:'