MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
Akurat som si spomenul na ked mi svagrina vravela co robi v IBM - ze kontroluje zmluvy. V Lotus Notes mali spravene formulare, kam sa vyplnali udaje a ona kontrolovala ze ci su tam a ci su vyplnene spravne
A u nas v praci sas je problem, ked do poziadavky na zmenu FW pravidiel dam namiesto screenshotov jednotlivych pravidiel peknu tabulku s presne tymi istymi udajmi ziskanymi cez API. Stale nechapu, ze ked mi tie data ziska skript tak je to menej nachylne na chybu, ako ked to robim rucne... Ale uz som to vymyslel - spravim si skriptik co mi z csv vygeneruje pre kazdy riadok obrazok, ktory bude vyzerat identicky ako screenshot pravidla ;P
Cisco iot certifikat mam uz par rokov zo skoly. Nie je to novinka
Ono k tomu hnoju co sa stahuju - staci ist na garmin connect
Od predajcu som dostal odpoveď akú by ani diplomat nevymyslel- ,,môžete vyzazať ale lepšie keď nevymažete´´
ked sa mu s hlavnym diskom nieco stane a odide mu profil, tak bude prave tieto sw mozno potrebovat ale nenajde ich, lebo nebude tusit kde su ...
ak sa da, tak ani na systemovy disk ...
je to o navykoch - zijem ovela kratsie ako milion rokov a zazil som to velakrat (nie desiatky, ale bolo toho viac ako som chcel)