http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
Ahojte, cisto teoreticka otazka, dokazem vratit ful face prilbu aj ked som ju mal sice 2 mesiace doma a jedine co som ju skusal rozne nastavovat? uznaju mi vratenie tovaru?
myslel som si to..... tiez by sa mi ako predajcovi nepacilo ked by mi niekto po 2 mes zadrel ze chce zrazu vratit tovar. nic no pojde na net hadam niekomu pomoze
Je to 14 dni:
If I decide to cancel my order at Bike24, how much time do I have to do it?
The wish to cancel must be declared within 14 days after receipt of the goods. The return must take place within 14 days after the declaration of the cancellation.
Niektore obchody, napr. r2 dava 100 dni, take CRC ponuka az 365 dni na vratenie tovaru. Treba citat obchodne podmienky...
volodaj nejde o to ci nalomil, no uz som kliestami odstrihol 2 pary noziciek okuliarov aby nejak tak vosli do prilby, a a jtak vypadnu. zjavne mam gulatu hlavu a strih tej metky je skor uzsi, cize obvod 58 splnam ale na spankoch uz nieje ani 1 mm priestoru pre okuliare
pa3km rozmyslal, uz objednane v tom problem nevidim, no chcem prilbu pouziat ako jednu, aj bez chinbaru, aj s nim, cize vyuzitie fotochromatickych okuliarov vyzadujem.
Moja predstava bola ze napr pojdem na vyjazd, chinbar v batohu, slnecne okuliare a potom si dam traily, okuliare vymenim za trhackove. Nechcel som kupovat 2 prilby, mat jendu a vyuzivat aj DH okuliare aj klasiky. Jedina moznost co mi zatial sadli su obycajne kovove pilotky so supertenkymi nozickami a zohnutym koncom, tie ale budu poriadne podfukovat.
Je to asi urcita dan za kompromisy a + v okoli spankov je konstrukcia do ktorej sa zasuva chinbar.
Teoreticky by pomohla vacsia velkost, som presne na rozmedzi no takto presne na rozmedzi som kupoval alpina rootage a ta mi je zas prezmenu v L velka.
no ona sama o sebe ma chinbar kratsi ako vsetky ostatne. Samalama beriem na vedomie info od skusenejsich.... cize bude to iste o cislo vacsie ( asi bude aj dlhsia ) alebo ist do niecoho ineho.
Len pre info, prilbu ktorú som objednaval v januári a vrátil im teraz v marci boli ochotný prebrať sp5, ak bude nepoškodená krabica ako aj vypchávky a osatné časti prilby.
Ak by boli na prilbe škrabance hoci s obyčajného skúšania v obývačke a nasúvania, zhadzovania chiguard, navrhli mi amortizáciu 10 % s ktorou som súhlasil. za danú cenu by som ju nepredal ani keby som chcel ako čisto novú. Veľmi veľmi férový prístup predajcu
Pridam kladnu skusenost s obchodom. Po neuspechu objednat pre otca ebike Cube KATHMANDU HYBRID SLT 625 na Slovensku (lebo nejde to, neda sa...), som sa rozhodol ho objednat na bike24.com. Bike som nikdy cez net neobjednaval, tak som mal malu dusicku... Ale zase uz viackrat som z Bike24 objednal a vsetko bolo OK, tak preco nie. Bike bol doma za 4 dni cez DHL a krabica neposkodena. Pri preprave sa ale poskodil drziak displeja Nyon, odlomila sa taka sranda z umelej hmoty, co vyzera ako kotva a sluzi na stlacenie a uvolnenie displeja, inak dost chatrna suciastka.
V den dorucenia vecer som im pisal email, ze co sa stalo. Hned na druhy den rano o piatej odpoved (!!!), ze dany diel (je to sucast takej kovovej dosticky) momentalne nemaju skladom a ze moze trvat aj 3 tyzdne kym to pride, ale ze ak si to objednam inde, tak mi to preplatia az do vysky 25€. Ziadne obvinovanie, ze som to sposobil ja, alebo ze som si to mal pred kurierom skontrolovat atd. Tak som to objednal z bike-discount.de za 18€, kde to mali skladom. Nasledne som poslal do Bike 24 fakturu, aby videli, kolko to stalo a na druhy den som mal peniaze spat na Paypale.
Takze za mna velke plus za rychle a bezproblemove riesenie bez natahovaciek
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejmw peniaze poslem vopred
If I decide to cancel my order at Bike24, how much time do I have to do it?
The wish to cancel must be declared within 14 days after receipt of the goods. The return must take place within 14 days after the declaration of the cancellation.
Niektore obchody, napr. r2 dava 100 dni, take CRC ponuka az 365 dni na vratenie tovaru. Treba citat obchodne podmienky...
Moja predstava bola ze napr pojdem na vyjazd, chinbar v batohu, slnecne okuliare a potom si dam traily, okuliare vymenim za trhackove. Nechcel som kupovat 2 prilby, mat jendu a vyuzivat aj DH okuliare aj klasiky. Jedina moznost co mi zatial sadli su obycajne kovove pilotky so supertenkymi nozickami a zohnutym koncom, tie ale budu poriadne podfukovat.
Je to asi urcita dan za kompromisy a + v okoli spankov je konstrukcia do ktorej sa zasuva chinbar.
Teoreticky by pomohla vacsia velkost, som presne na rozmedzi no takto presne na rozmedzi som kupoval alpina rootage a ta mi je zas prezmenu v L velka.
Pýtam sa kvôli DPH a clu. Ďakujem
Pýtam sa kvôli DPH a clu. Ďakujem
Nemecko
Ak by boli na prilbe škrabance hoci s obyčajného skúšania v obývačke a nasúvania, zhadzovania chiguard, navrhli mi amortizáciu 10 % s ktorou som súhlasil. za danú cenu by som ju nepredal ani keby som chcel ako čisto novú. Veľmi veľmi férový prístup predajcu
V den dorucenia vecer som im pisal email, ze co sa stalo. Hned na druhy den rano o piatej odpoved (!!!), ze dany diel (je to sucast takej kovovej dosticky) momentalne nemaju skladom a ze moze trvat aj 3 tyzdne kym to pride, ale ze ak si to objednam inde, tak mi to preplatia az do vysky 25€. Ziadne obvinovanie, ze som to sposobil ja, alebo ze som si to mal pred kurierom skontrolovat atd. Tak som to objednal z bike-discount.de za 18€, kde to mali skladom. Nasledne som poslal do Bike 24 fakturu, aby videli, kolko to stalo a na druhy den som mal peniaze spat na Paypale.
Takze za mna velke plus za rychle a bezproblemove riesenie bez natahovaciek