Čo je to ten bikepacking s skratke: Bikepacking (na Sr zatiaľ nie veľmi známy pojem) je syntéza horskej cyklistiky s minimalistickým campingom. Niekoľko stokilometrov dlhé traily, kde so sebou vezieš veci potrebné na tvoje prežitie a údržbu bicykla.
posledný komentár: 9. 12. 2025 o 14:14
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
Počkaj počkaj... Toto mi prosím ťa vysvetli. Akože uvidím krivku kade som išiel alebo len pospájané body napríklad 10minut od seba?
Ano, vacsinou pospajane body. Je mozne ze niekto do toho zapoji i dalsie udaje a zvysok dopocita. Napr coros ultramax mod zapina gps kazdych 120s na 30s a zvysok AI dopocitava podla dlzky kroku, kompasu a toho co ma naucene, len to nefunguje na biku. Z 35h na Apexoch sa tym dostanes na 100h v ultramax. ono by to islo i podla mapy napriklad.
Pri ultra aktivitach nepotrebujes sekundovy zaznam, pri takych 500 a viac km ti uz staci i redsi zaznam. Nakoniec ak by si to mal po sekundach tak to uz i pamat a cpu vytazi ak by si to chcel zobrazit naraz.
toto tusim tiez vie Locus,ale nemam odskusany tracking s nim
tiez mam vybrany zatial garmin 530 - myslim ze by aj 18h zvladol bez cidiel a bluetooth - co je slusna celodenka. v noci nabit z powerbanky. ta ich pridavna je sice pekna ale predrazeny nezmysel.
az tak velmi to chyba ?
ja som kupoval v 2009 logger od Holuxu a 2015 Canmore, obe značky sú už mŕtve
štvrť kila...
tiez niektore verzie androidu s touto moznostou uz ani nerataju