Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
rozmyslal som na Garbarukom, ale ten Rotor vyzera o dost lepsie. Mas ten rotor s cim porovnat ked pises ze AB nikdy viac? Teda okrem AB, ten som mal aj ja a nejaky zasadny problem som nemal, no cca 2x za rok mi spadla retaz.
S AB a s Garbaruk, AB nikdy viac pretoze som zuby zodral za pol sezony ...garbaruk v podstate ok , rotor ma u mna vyhodu aj koli rotor klukam, mozem tam nastavovat 5 poloh ovality...
Mne sa na ab ovale jazdilo zvlastne,ale zuby drzali a nepadalo ,ale to zavisi na tom ,kolko mu kto nalozi. A ked som sa ucil wheelie tak bol vyrazny rozdiel prechodu z ab oval 32 na kruh garbaruk 28. Ta 32 rozhadzovala predozadny balanc,kedze na pake mas akokeby vacsi krutak,skratka bolo to poznat,co ale zas niekde v stojkach bola vyhoda.
S AB a s Garbaruk, AB nikdy viac pretoze som zuby zodral za pol sezony ...garbaruk v podstate ok , rotor ma u mna vyhodu aj koli rotor klukam, mozem tam nastavovat 5 poloh ovality...
Objednal som ten Rotor oval, vyzera dobre. Garbaruk sa mi mi nepaci bo ma moc vysoke zuby na moj vkus, cena je skoro totozna.
Mal som oval na predoslom biku a ten mi vyhovoval viac ako kruhovy prevodnik.
Btw ten exisport nejde, nie su taki sprosti ako alza. Kamos skusal ten bike, volali ze na bike ta akcia neplati a nic neposlu. ?
No ja som zobral malej Amulet na ktore sa to nemalo vztahovat tiez.. rano mi dosla sprava ze objednavku rozdelia lebo pojde z inych skladov.. prkotiny za 2€ z Kosic, bike ide z Lucenca.. uz mam obe zalohove faktury vystavene na maili, kravina uz na depe prevzata, bike zatim len zaregistrovane cislo u dpd..
Takze uz to preslo clovekom, nie len automatom
Asi to stornovali len tam kde im zasvietila negativna marza
Tesak, Intense ramy tam mali minuly rok najprv za cca1500, dva tyzdne neskor uz za tisicku. Vtedy to bol tusim Spider (trail bike so “starsou” xc geo). Neviem co je zac ten Primer ale osobne by som kedtak pockal. Ved aj SB5C Yetiho tam mali asi pred rokom za 1300.
30 futbalových lôpt (7 psi do 9 psi) – 1 lopta za 30 sekúnd
8 duší na bicykli (20 psi do 30 psi) – 1 pneumatika za 2 minúty
5 duší na horskom bicykli (30 psi do 50 psi) – 1 duša za 3 minúty
2 pneumatiky na aute (2,3 baru do 2,5 baru) - 1 pneumatika za 6 minút
Kľúčové vlastnosti
hmotnosť iba 270 g
kompaktný prenosný dizajn
zabudovaný LCD displej
LED indikátor zapnutia
možno použiť na nafukovanie kolies na bicykli, lôpt, nafukovačiek, pneumatík motorových vozidiel atď.
Tak som ten exisport využil. Prestávam to tu sledovať! Pôvodne som chcel zobrať inde niečo lacné ale.... Thule. Nosič +šláfik za euro kvôli zľave inak vďaka za tip
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Objednal som ten Rotor oval, vyzera dobre. Garbaruk sa mi mi nepaci bo ma moc vysoke zuby na moj vkus, cena je skoro totozna.
Mal som oval na predoslom biku a ten mi vyhovoval viac ako kruhovy prevodnik.
https://www.rczbikeshop.com/en_ue/mtb1/frames-vtt/framesets.html?utm_medium=email&utm_campaign=08032021%20EM%20TTC%201699%20frames%20intense%20primer%20carbon%20%20-70%20percent%20mavic%20%20-50%20percent%20frames%20definitive%20%20lapierrecrazy%20prices&utm_content=08032021%20EM%20TTC%201699%20frames%20intense%20primer%20carbon%20%20-70%20percent%20mavic%20%20-50%20percent%20frames%20definitive%20%20lapierrecrazy%20prices+CID_edccffe23c28830156739f0c6b17933e&utm_source=mailcoach&utm_term=INTENSE%202020%20Frame%20PRIMER%20275%20Carbon%20White%20Size%20XL%20%20Rear%20Shock%20%20169999e%20instead%20of%202999e
No ja som zobral malej Amulet na ktore sa to nemalo vztahovat tiez.. rano mi dosla sprava ze objednavku rozdelia lebo pojde z inych skladov.. prkotiny za 2€ z Kosic, bike ide z Lucenca.. uz mam obe zalohove faktury vystavene na maili, kravina uz na depe prevzata, bike zatim len zaregistrovane cislo u dpd..
Takze uz to preslo clovekom, nie len automatom
Tesak, Intense ramy tam mali minuly rok najprv za cca1500, dva tyzdne neskor uz za tisicku. Vtedy to bol tusim Spider (trail bike so “starsou” xc geo). Neviem co je zac ten Primer ale osobne by som kedtak pockal. Ved aj SB5C Yetiho tam mali asi pred rokom za 1300.
30 futbalových lôpt (7 psi do 9 psi) – 1 lopta za 30 sekúnd
8 duší na bicykli (20 psi do 30 psi) – 1 pneumatika za 2 minúty
5 duší na horskom bicykli (30 psi do 50 psi) – 1 duša za 3 minúty
2 pneumatiky na aute (2,3 baru do 2,5 baru) - 1 pneumatika za 6 minút
Kľúčové vlastnosti
hmotnosť iba 270 g
kompaktný prenosný dizajn
zabudovaný LCD displej
LED indikátor zapnutia
možno použiť na nafukovanie kolies na bicykli, lôpt, nafukovačiek, pneumatík motorových vozidiel atď.
https://datacomp.sk/mtl-wireless-smart-air-pump-prenosny-kompresor-strieborny_d405649.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=33_zlava_na_jedinecny_kompresor&utm_term=2021-03-09
https://www.bike24.com/p2240916.html
ale nepotrebujem ich