Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
Rachela nedalo by sa to spraviť napr. tak, že by tam bol nejaký permanentný checkbox, kde by si každý odfajkol, ktoré kategórie fotiek mu má zobrazovať a to by sa ukladalo do nastavenia profilu?
Mňa napríklad defaultne nezaujímajú fotky z výjazdov, ktoré sa preklopia zo Stravy.
Ja som si ich upload vypol v profile, ale väčšina ľudí to neurobí a potom je v tom niekedy solídny guláš, keď niekto nahrá do výjazdu na strave 25 opačne otočených fotiek svojho ksichtu a tu sa mi to zobrazí
https://www.bike-forum.cz/magazin/124188/podrobne-srovnani-cyklistickych-omotavek.html
mne by sa viac pacila moznost exportovat kosik - tak by som mal vlastne viac kosikov / wishlist-ov
ale možno by som v takomto prípade odporučil zrušiť ostatné strava segmenty a nechal len tie vaše záujmové
Ja myslim, ze udaje o segmentoch na Strave sa beru z vyjazdu cloveka, ktory segment zalozi. Takze ak segment zalozil niekto s pokazenym Garminom, segment mava casto zle udaje. Preto tam aj vznika milion segmentov, duplikaty, triplikaty, kvadruplikaty toho isteho useku, lebo dalsi ludia nie su spokojni s udajmi predosleho segmentu.