Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
Len taky upgrade, nakolko na mojich sucastnych kolesach sa pokazil orech, a rafiky po 8 rokoch uz maju co to za sebou tak ze ich len vymenim. Zacal som sa obzerat po niecom okolo 150 eur, nasiel som RS100, a potom som si povedal, ze ak dam 30eur tak uz to bude aspon vyssia rada RS300. A kedze som ich uz chcel objednat, predajca mi odpisal ze ich uz nema na sklade, ale ze mi vie dat zlavu na RS330tky. Ocakavania - chcem aby vela vydrzali, aby s nimi nebola starost, vaha nehra az tak rolu ( pri mojej vahe 90kg) skor aby drzali.
RS330 ma sirsi rafik (vnutorna sirka 17mm vs 15mm na RS300) , cize mozes tam osadit aj sirsie plaste a budu mat "pekny profil" . RS300 ma vyssi rafik o cca 6mm, ale ten rozdiel je marginalny, cize nejaky extra aero benefit by si aj tak neziskal. Otazka cenovej politiky je skor na vyrobcu/predajcu
Jaaj, keď si spomeniem na tie flamy len pár rokov dozadu, ako sú kotúče na cesťákoch naprd
Šak to strašne veľa pribudlo cyklistov plus e-bike ale cesti chodniky ostali nemene ja osobne sam za seba beriem kotúče na cestaku čisté 1.bezpečnosť v každých podmienkach a situáciách žiť inde kde je prázdny kopec či cesti menej aut ohladuplny vodiči.
No tiez som bol po 20 rokoch na cestaku s rafikovymi brzdami a riadne som bol prekvapany ako to brzdi (pripadne nebrzdi) ak to mam teda porovnat s kotucmi na horaku. Neviem ci su problem spaliky alebo rafiky (ved som ich nemazal). kedysi mi to bolo jedno, vsade boli rafikove a brzdilo sa, ale ten rozdiel je velky.
To @mafo nic v zlom, tiez by som najradsej pisal vsade "i" alebo "y"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Osobne by som siel radsej do sirsieho rafiku ako do vyssieho,
Šak to strašne veľa pribudlo cyklistov plus e-bike ale cesti chodniky ostali nemene ja osobne sam za seba beriem kotúče na cestaku čisté 1.bezpečnosť v každých podmienkach a situáciách žiť inde kde je prázdny kopec či cesti menej aut ohladuplny vodiči.
To @mafo nic v zlom, tiez by som najradsej pisal vsade "i" alebo "y"
Direct mout je uz z principu dvoj cap.
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/vypletene-kolesa/cestne-kolesa/mavic-aksium-vypletene-cestne-kolesa-2021.html
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/vypletene-kolesa/cestne-kolesa/shimano-wh-rs330-vypletenej-cestne-kolesa-cierna.html
Ďakujem