A ako vnímaš rozsah prevodov? Lebo mne sa celkom pozdáva tá filozofia. A tých 1x13 by som celkom bral..
Mám vpredu 38 zúbkov a vzadu 9-42. Môžem potvrdiť, že to jemné odstupňovanie najťažších prevodov je na ceste skvelé. Každý sme inak trénovaný (ja netrénovaný) a mne osobne prišiel najťažší prevod na ceste dostatočný. Čo sa kopcov týka, tak som tie ešte veľmi neotestoval. Jedno cestné cca 500m dlhé 12% stúpanie v civile, v teniskách s ťažkým batohom som na najťažšom prevode vyfučal Inak odjazdené väčšinou po rovine na chodníčkoch okolo Váhu a pohoda.
Neviete nahodou ci Merida Silex (konretne 7000) ma tubeless ready rafiky? Plaste Maxxis Rambler su tubeless ready. Ale o rafiku neviem. Su to nejake Fulcrum racing 700 db.
Áno, sú TLR. Treba len ventily a nalepiť pásku do rafiku (model 2018 ju nalepenú nemal).
Tak letné papučky nahodené (chcel som niečo cestnejšie) Schwalbe Road Cruiser 700x35C... Ešte doladím páky, omotávku a ide sa...
Ja som mal Schwalbe Road Cruiser K-guard 700X32c na GT Grade od vyroby, ale zmes mi prisla prilis makka, boli tazke, mal som pocit, ze sa to lepi na cestu aj v zime. Rychlejsie odvalovali panaracer gravel king SK 38c s clenitym dezenom.
Tak chlapci dik za radu. Dnes som nahodil jagwire na ten trieskajuci bowden. Tak snad problem vyrieseny. Vzhladom na to, ze ten topstone ma mech brzdy tak to bola jednoducha zalezitost. Stacilo odpojit a zdola/zozadu som to tam narval ??
Možno preto, lebo väčšinou si design navrhujú doma a doma aj farbia. A tým ide aj cena vyššie. A samozrejme, aj to čo je pod farbou, je trochu inej kvality, aj keď je to tiež vyrábané v Ázii.
Idem skladat gravel a mam doma ako zalozne kolesa Mavic Ksyrium Elite, co si myslite o pouziti tychto kolies na gravel ( plaste by boli max 35-37 ) ? Alebo radsej pouzit Allroad od Mavicu ? Dik
zdravíčko
Pred pár dňami som tu dával koment na radu ohľadom kúpy gravel bajku ale samozrejme už je to neaktuálne keďže dostupnosť je nu-li-tná Našiel som si jeden jediný bajk dostupný priamo na predajni a tou je tento www.velocity.sk/bicykle/merida-silex-300-3 . Problém mám ale s prevodmi. Tento jediný dostupný bajk ktorý je aj v mojej veľkosti a cenovej hladine má prevod vpredu 1 /44zubov/- vzadu11 /11-42zubov/. Môj starý horský bajk mal vpredu 3prevody /44-32-22zubov/ a vzadu 9/11-34zubov/. Celkom mi to vyhovovalo. Chcem sa opýtať nejakého odborníka a šľachetného človeka či si myslí či je to optimálna náhrada alebo lepšia náhrada. Plánujem s novým gravelom jazdiť hlavne po rovinách/hrádza, cesty/, občas nejaké kopce na železnej studničke, devínskej kobyle. Druhý bajk čo som vybral je https://www.giant-bicycles.com/sk/revolt-2 . tam su tie prevody vpredu 2/32-48zubov/ a vzadu 9/11-34zubov/. Tak teraz som z toho totálny jelen keďže sa v tom nevyznám aj keď som si precital viacero článkov všade odporúčajú niečo ine ohľadom prevodov
Ďakujem vopred veľmi pekne za všetky rady aj za čas ktorý tomu povenujete. veľmi mi tým pomôžete
andrhei 44/42 je na rovinu a sem tam kopec v pohode. Mne by to stačilo na stúpania do 10%. Ale priemerne zdatný cyklista by si s tým vystačil aj v prudších kopcoch. Ináč na gravel mi to pripadá dosť ťažký prevod. Ak si na starom využíval prevody blízke 22/34, tak 44/42 ti stačiť nebude.
andrhei ak si nie si istý, nájdi si na internete kalkulačku prevodov a porovnaj si ich. https://youtu.be/zQKqa2oLNkg tu je celkom rozumné video, čo ti môže dosť osvetliť.
Za mňa osobne, pokiaľ by to mal byť primárne viac menej cestný bike, išiel by som do systému 2x niečo ako 1x niečo, keďže budeš mať o niečo jemnejšie odstupňovanie, čo sa na rovinky hodí.
Na veľa graveloch je konfigurácia 50/34 a 11-32. Ja som si dal 50/34 a 11-36 s tým, že chcem ,aby bike bol aj rýchly. Teraz tam mám R7000 s krátkym ramienkom a radí to dobre. Ak ľahké prevody nebudú stačiť, tak ešte mám v zálohe možnosť nahodiť kazetu 11-40 a R7000 s dlhým ramienkom , alebo GRX prehadzovačku. 50/34 prevodníkov sa nechcem vzdať , ale ak by nebolo iné riešenie na najľahšie prevody , tak by ešte bola možnosť stred GRX 46/30 , ale najľahší prevod 30/40 mi na to kadiaľ jazdím zrejme nebude treba a ak by sa niečo také krátke prudké našlo po ceste , tak snáď by nebol problém aj zopár metrov potlačiť . Zatiaľ čo som trochu pojazdil , tak som nemal nikde pocit , aby mi bol malý rozsah prevodov do ľahka. Takže to vyzerá tak, že zostanem pri tom rozsahu , ako som si ho vyskladal Komu nezáleží na tom aby bol rýchly na rovinkách aj klesaniach, tak by mu bola ideálna voľba 46/30 s kazetou 11-36 .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám vpredu 38 zúbkov a vzadu 9-42. Môžem potvrdiť, že to jemné odstupňovanie najťažších prevodov je na ceste skvelé. Každý sme inak trénovaný (ja netrénovaný) a mne osobne prišiel najťažší prevod na ceste dostatočný. Čo sa kopcov týka, tak som tie ešte veľmi neotestoval. Jedno cestné cca 500m dlhé 12% stúpanie v civile, v teniskách s ťažkým batohom som na najťažšom prevode vyfučal
Áno, sú TLR. Treba len ventily a nalepiť pásku do rafiku (model 2018 ju nalepenú nemal).
Ja som mal Schwalbe Road Cruiser K-guard 700X32c na GT Grade od vyroby, ale zmes mi prisla prilis makka, boli tazke, mal som pocit, ze sa to lepi na cestu aj v zime. Rychlejsie odvalovali panaracer gravel king SK 38c s clenitym dezenom.
Ctm-ko sa tusim nenauci robit pekne lakovanie ani za dalsich 50rokov. vyber farieb na zaplakanie.
Pred pár dňami som tu dával koment na radu ohľadom kúpy gravel bajku ale samozrejme už je to neaktuálne keďže dostupnosť je nu-li-tná
Ďakujem vopred veľmi pekne za všetky rady aj za čas ktorý tomu povenujete. veľmi mi tým pomôžete
Boha, ved s*****v maju rovnako (malo) a ak nemas 90kg a nebudes jazdit traily, sotva ich rozflakas (ak Mavic dba na kvalitu)😁
Za mňa osobne, pokiaľ by to mal byť primárne viac menej cestný bike, išiel by som do systému 2x niečo ako 1x niečo, keďže budeš mať o niečo jemnejšie odstupňovanie, čo sa na rovinky hodí.