Na Polom úplne v pohode bol som dnes od Stráňav a trail popod Hoblík luxus, ako z iného sveta akurát záver po lúke treba pomalšie no na to sme si zvykli, že blato je asi aj v auguste
Chalani,ti co pouzivate Orange,nieje problem so signalom v horach v okoli Ziliny?zvazujem ze prejdem z telekomu a tam mam,az na par hluchych miest, dobry signal takmer vsade
Riešil som vvymeniť Telekom - pevný internet aj TV nanič - veľa výpadkov a mobil z dôvodu ceny a a ich arogantnému prístupu , ale keďže internet u nás veľa možností nie je tak máme Bluenet . TV vyskúšané všetky možnosti , ale pre archív asi najlepšia možnosť Magio ( aj keď drahé a nekvalitné ) , a mobil zatiaľ Juro ( Telekom ) a Orange mobilný internet . Signál O2 a 4 - pokrytie žiadna sláva - rýchlosť internet úplne nanič , internet Telekom a Orange rovnako kvalitný ale Telekom má okrajové pokrytie omnoho lepšie ( Štiavnik - doliny , Rajecká Lesná - koniec doliny , Kunerad - dolina , ale aj veľa iných miest , kde som potreboval internet Orange nie a Telekom áno ) . Takže po takmer 10 mesiacoch ako som sa chcel zbaviť Telekomu a skúšaní ostatných operátorov musím zhodnotiť že pokrytie a aj kvalita siete je pre mňa najlepšia žiaľbohu Telekom , nakoľko bývam a veľa sa pohybujem aj v menej obývaných oblastiach .
Pekne si to napisal. Ja by som len doplnil zialbohu ze vdakabohu. Niekto tu tie telekomunikacne siete ~25 rokov budoval, a nie je to ani Orange ani O2...
Hľadal som nejaké POV-ko z Paragánu a asi najviac sa mi páčilo toto. Pozrel som aj dalsie "jeho" videá a až na tom s tým defektom som zistil že je to žena (hlas, lakované nehty) Ale bez urážky. Klobúk dole pre takou vyjazdenosťou.
Neviem či už ste boli Vretenicu... ťažba je na chodníku aktuálne čiastočne uprataná. Väčší problém je o dolinu ďalej asi 200m pred koncom veterná kalamita ešte väčších rozmerov.
Neviem či už ste boli Vretenicu... ťažba je na chodníku aktuálne čiastočne uprataná. Väčší problém je o dolinu ďalej asi 200m pred koncom veterná kalamita ešte väčších rozmerov.
Ta je tam od januara...ale dik za aktualizaciu 😄 sme ju naposledy ani nesnazili preliezt vytlacili sme hore na hreben a rovno na switchbacky
ja som len, že nik to tu nedával zatiaľ..a ľudia sa pýtajú na Polom skôr, tak ak by niekoho napadlo aj Vretenicu ísť nech sa pripraví na určité zdržanie
ja som len, že nik to tu nedával zatiaľ..a ľudia sa pýtajú na Polom skôr, tak ak by niekoho napadlo aj Vretenicu ísť nech sa pripraví na určité zdržanie
Jojo super uzitocna informacia, osobne som si myslel ze uz to odpratali ale evidentne nie....
Ja som včera šiel Polom zo Strečna. A šlo to ťažko. Pod snehom hodne ľadových úsekov. Cestou dolu potom sranda brzdiť , pod snehom rôzne prekvapenia 🙂 teraz si dám obed a idem ešte rýchlo na čaj na CHPS tak môžem aj odtiaľ dať report.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Z dneška si budem pamätať len ten studený vietor a fakt, že som si mal radšej púšťať šarkana
Ta je tam od januara...ale dik za aktualizaciu 😄 sme ju naposledy ani nesnazili preliezt vytlacili sme hore na hreben a rovno na switchbacky
Jojo super uzitocna informacia, osobne som si myslel ze uz to odpratali ale evidentne nie....