Tak už aj ja vlastním čistokrvný cestak Z GT grade expert som upgradol ram za ISAAC a musím povedať, že som neskutočne prekvapený. Ešte vymeniť riadidla, sedlovku, pedále a bude to tip top
Keď už mám aj ja tak pridám 🙂Prechod z favoritky kde mi po 5km odchádzal chrbat konecne na niečo poriadne. Argon 18 Gallium na Ultegre ročník 2017. Dlho dlho videl na predajni vystavený až som ho zobral ja
To si tak kupil ci to uz mas nastavene?
Vyzera ze je ti maly
Sedlovka s ofsetom a sedlo este vzadu, podloziek pod predstavcom kolko sa zmesti
Predstavec tiez nevyzera najkratsi
Barany dole z kopca
Vyzera ze je ti maly
Sedlovka s ofsetom a sedlo este vzadu, podloziek pod predstavcom kolko sa zmesti
Barany dole z kopca
tiez mas sedlo dozadu barany dole kopcom a podlozky pod predstavcom ) nevidel som ta na nom ale tusim ze ty je tak akurat
scarinko v podstate kúpil ale jazdím tak už dlhšie ? čiže sedlo dopredu a podložky vytiahnuť 2-3? Lebo mne sa na ňom ide aj takto dobre sle ak to pomôže k lepšiemu tak si rad vypočujem rady
no podla tohto by to malo sediet tak neviem, hentak sa ti dobre slape?
ale sedlo by som urcite posunul dopredu aspon aby sa ti nezlomilo alebo sedlovka/ram
ale ked pozeram tu geo tak je to L nejake kratke
reach 390
ja mam na ML reach 391
TT je 375
na ML mam 370
Baranany dám teda vyššie aj sedlo posuniem a ako si pomôžem keby dám predstavec nižšie ?
najlepsie urobis ked si das spravit bikefitting na tom bajku a tam ti nastavia vsetko tak podla tvojych proporcii nameraju ta a nastavia bajk nie je to lacna zalezitost ale pomoze aby si sa citil este lepsie ako sa citis teraz
Pekný bike, len ho treba ponastavovať. Barany vytoč do hora tak, aby Ti tvorili s predstavcom a pákami jednú peknú líniu. Vyzerá to o dosť normálnejšie a vo večšine prípadov to je tak dobré. Tým že dvihneš vrchný úchop na pákach , možno Ti to bude vysoko a tak vyhodíš jednu , dve podložky spod predstavca. Sedlo také 2cm dopredu, ak Ti to bude krátke, daj o 1-2cm dlhší predstavec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde by sa dal ten ram kupit? Aka znacka to je?
Je to značka kinesis. Titánový. Tento model sa už nevyrába, ale ešte sú iné.
https://www.kinesisbikes.co.uk/
Vyzera ze je ti maly
Barany dole z kopca
Ďakujem.
Vyzera ze je ti maly
Barany dole z kopca
tiez mas sedlo dozadu barany dole kopcom a podlozky pod predstavcom
Daj model velkost a aspon tvoju vysku
darkoni ja mam TT sedlo tam sa sedi inde
A ano uz pocitujem ze by som prijal vacsi ram ?
ale sedlo by som urcite posunul dopredu aspon aby sa ti nezlomilo alebo sedlovka/ram
ale ked pozeram tu geo tak je to L nejake kratke
reach 390
ja mam na ML reach 391
TT je 375
na ML mam 370
chrbat ti velmi nepodakuje ak nie si zvyknuty
ak sa ti tak jazdi dobre tak to nechaj tak
najlepsie urobis ked si das spravit bikefitting na tom bajku a tam ti nastavia vsetko tak podla tvojych proporcii nameraju ta a nastavia bajk nie je to lacna zalezitost ale pomoze aby si sa citil este lepsie ako sa citis teraz