V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ja som si doteraz vobec nevsimol, ze ked kliknem na tu polozku Temy, tak sa zobrazi tam dost daleko vpravo pole na vpisanie nazvu temy. Kedze hned po kliknuti na "Temy" mi aj nacita obsah a nepyta ten nazov temy, tak som to uplne prehliadol. Funguje to presne tak ako som chcel.
celkom sa mi pozdava ist do vyjazdov kde je jedna fotka ale hlavne hned vedla nej je mapa na ktorej vidim lokalitu a nahlad trasy. ak ma zaujme rozkliknem a pozriem zvysne fotky. len to chce malinko doladit filter.
na stravu fotky nedavam - davam do fotiek z vyjazdov - mozno casom spravim prispevok vo vyjazdoch a len nalinkujem do fora.
vedie na
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/-.html
dostal som email, ze "Používateľ *** Ťa pri mazaní inzerátu (údaje nájdeš nižšie) na portáli MTBIKER označil ako kupujúceho." Ale ten inzerat je aktivny, dotycneho nepoznam a celkom urcite som nic nekupoval
pre moderatorov: naozaj to nepatri do bazaru, to je vylepsenie fora a patri do temy o ich zmenach. Tak laskavo prestane presuvat.
Vysvetli mi prosim, ako to, ze Ta niekto v bazare oznaci ako kupujuceho, suvisi s diskusnym forom. Ide o feedback na inzerat v bazare, nie o temu vo fore. Naozaj som velmi zvedavy na Tvoju "logiku" vyhodnotenia, ze sa to tyka fora. Vlastne nie som, lebo viem, ze je to nezmysel, A nebud prosim dalsi majster sveta (fora) ako scarinko a nabuduce kym sa zacnes rozculovat sa radsej zamysli. Ak Ti je presunuty prispevok, asi na to nejaky dovod bol. Ak ho Ty nevidis, tak mozno niekto iny ho vidi. Nie vzdy je chyba na strane tych druhych...
P.S. Zaujimave, ze lukas_droppan tu nie je ani rok a on dokazal trafit temu spravne. To davam len ako tip na zamyslenie sa.
Taktiez ak sa to da,mohlo by sa spravit,ze aj ked da niekto citovat prispevok nad nim,tak pribudne len odpoved bez citacie.Lebo potom sa akurat zbytocne zaplna strana citaciami a prispevkami dalsich,ze posledny prispevok sa necituje.
Ahoj, neviem, aky casty je tento use-case, ale ak to nie je nejake caste, vzdy sa da kliknut na sipku vedla username, ta ta presmeruje priamo na citovany prispevok v novom okne.
Nie vzdy sa ale cituje cely prispevok, niekedy len jeho cast. Pripadne sa rozdeli na casti ako som to spravil ja teraz. Niekedy sa len opravi jedine pismeno priamo v citacii ako oprava gramatiky:)) Ale hej, ak by citovany prispevok bol cely priamou kopiou toho nad nim, vtedy by to slo.
Zase som sa niečo nové dozvedel!
mne sa stalo dnes to isté (resp včera večer).. neviem kto písal lubovi ale ja mám:
Pre skvalitnenie našich služieb Ťa prosíme o spätnú väzbu na túto transakciu.
Inzerát:
Predmet: Predám cestný bicykel ctm blade
Text: Predám cestný bicykel ctm blade. Je vo veľmi dobrom veľkosť rámu 54. Bicykel ma karbónovu vydlicu, košíky aj sedlovku. Stred a brzdy su shimano ultegra. Radiaca páky Shimano sora, kluky shimano sora. Bicykel ma vnútorné vedenie kabeláže. V prípade záujmu volať na číslo xxxxxxxxx. K bicyklu dám aj cestne pedale, bezdrôtové počítadlo sigma.
+ link na hodnotenie, ale ten tu preistotu nedám