Ja bezne stretavam cestou do a z roboty policajne kontroly, dnes rano boli tri. Neodporucam uz zbytocne vymyslat, treba este tyzden vydrzat a po sviatkoch to otvoria. (Samozrejme kto ma realny dovod ok. A vlastne aj vydrbavaci nech len idu a nech ich chytia. )
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
cokupit: si si isty, ze otvoria ? Zatial je akurat vyjadrenie, ze nesprisnia .. ale uz ani nemaju co sprisnit.
Vymyslat netreba, bud sa riadis nejakymi zakladnymi pravidlami zivota a nepotrebujes aby ti riadil zivot stat /to inak robia len diktatorske rezimy, je jedno ako to nafarbis, podstatne je to, ako sa kona /, alebo sa riadis pravidlami, ktore stat stanovil a nemas preco potom ukazovat prstom na niekoho, ze vymysla. Takze si objednam krowku do vydajne v o Vysnom Nemeckom a dojdem tam A co ? Kvoli tej ceste zomrie dalsich 100 ludi, ci ako ? Alebo aky ma zmysel, ze BA obyvatel moze podla pravidiel ist cez okres Pezinok na Vysoku, ale obyvatel Pezinku nie Je 1000 vynimiek, ktorymi mozes cestovat kam chces, akurat sa s tym musis drbat, aby si mal papier, ked ta zastavia. Ja osobne dufam, ze US /ktory ale tusim aj tak okresali pravomocne, ak si spominam/ im celu tu maskaradu posle niekam. Obavam sa ale, ze sa to nestane. Nudzovy stav je tu len z jedineho dovodu , ktory aj potvrdili vladni predstavitelia, aby mali nejake pravomoci zamedzit slobodnemu pohybu ludom. Co je absolutny nonsense .. ak by to bolo ako minule na Velku Noc, na 5 dni, no dajme tomu .. vtedy vacsinu ludi islo rozdrapit /prehanam samozrejme/ a teraz uz pomaly 3 mesiac podstatne horsie obmedzenie a ... ? Ludia cusia, sem tam niekto nieco napise. Vlada tu ale nie je na to, aby ludom prikazovala co maju robit /ked uz, na to je parlament a zakony/ .. vlada ma sluzit obcanom. Minuly rok vykrikovali, ze maju kapacitu 10tisic lozok a asi 700 pristrojov. Dnes, ked je 4000 hospitalizovanych, su v keli. Zdravotnikom zaplatiti nechcu, radsej ich nechaju doma, alebo pacientov poslu do Polska, ale nakupit za megamiliony testov, to ano.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Žeby si bol ďalší, ktorý otvoril oči? Bodaj by bolo viacej takých
Bola zima, bufka mi neprišla ako niečo čo mi niekto prikázal. Nosil som ju aj predtým. Lenže už sa otepľuje, včera aj dnes som bol vonku "hore bez". Ako nech si každý čo ma míňa myslí čo chce. Ak sú chorí, nech sa chránia. Ja proti tomu nič nemám. Nikomu do sobnej zóny nevstupujem. Cítim sa zdravo, tak nemám dôvod sa znásilňovať rúškom alebo nedajbože respirátorom. A na tzv. bezpríznakových prenášačov neverím. To skôr uverím že deti nosí bocian.
Ja bezne stretavam cestou do a z roboty policajne kontroly, dnes rano boli tri. Neodporucam uz zbytocne vymyslat, treba este tyzden vydrzat a po sviatkoch to otvoria. (Samozrejme kto ma realny dovod ok. A vlastne aj vydrbavaci nech len idu a nech ich chytia. )
Vsak ale stale plati, ze medzi 1:00 a 5:00 moze ist kto chce kam chce a nepotrebuje ani ziadne zdovodnenie / potvrdenie, nie? Cize je mozne cestovat aj oficialne bez porusovania nariadeni.
Toto nie je náboženstvo. Toto je veda a teda fakty. Tie tu sú bez ohľadu na niečne neverenie.
cov19 naopak VEĽMI pripomína iné ochorenie, a to dnes už takmer eradikovanú (tým očkovaním, ktoré vraj - podľa dezolov - nefunguje) detskú obrnu, teda poliomyelitis
ten istý spôsob prenosu - oprskaním
bezpríznakáčov mala snáď drvivú väčšinu a práve preto sa veselo šírila
a aj čo sa týka nejakých príznakáčov/vážnych/letálnych tak tie % sú veľmi podobné (a dokonca aj inkubačná doba je podobná)
a napriek tomu že len nejaké 2 % končili v paralytickom stave a z nich len zanedbateľný zlomok (5-15 %) umieral (vlastne menej ako z coviďákov), tí, čo dostali paralytickú formu, mali doživotne postcovid, eee, postpolio syndróm
fakt je to epidemiologicky desne podobné
long story short, pri nehatenej epidémii to potom vyzeralo ako na fotke (a áno, sú to rovnako ako pri cov19 pacoši na vtedajšej primitívnej pľúcnej ventilácii)
and yes, stálo za to masívne očkovať
Ano, ale ten dodatok len zakazal medzi 1:00 a 5:00 cestovat na dovolenku v zahranici. Cestovat v ramci SR nezakazuje. Cize medzi 1:00 a 5:00 neplati ziadny zakaz presunu po SR. Maximalne je tam asi este ta podmienka, ze ak clovek ide z cierneho alebo do cierneho okresu, tak by mal mat negativny test.
milsu: medzi 1-5 nie je zakazane nic okrem cesty do zahranicia .. btw, parlament schvalil vobec nejaky zakon o obmedzeni pohybu, alebo nieco co s tymto suvisi ? Ak nie, tak je cele to uznesenie len zdrap papiera
Btw, mozno si aj tak nepocestujeme, aj ked to akoze povolia, ked pozeram, co sa deje v Suzeskom pripelave .. kupujte benzin, kym je
moja mama(70) dostala covid v NsP, ked mala zlomenu ruku, je vitalna, denne chodila na 10km prechadzky, takze ziadny domased. Zacalo to 18.3. horuckami, volala obvodnemu, ze ma vysoke teploty vsetko ju boli a je slaba. Poslal ju na Ag testy, tak vyslo pozitivna. Lieky jej nedal len si mala kupit vitamin C a oddychovat doma. Po 3 dnoch teploty ziadne ale slabost, bolesti a dychavicnost zostala. 24.3. so mnou volala, ze nevladze uz prejst ani na zachod, zadychava sa viacej a ma bolesti na hrudi hlavne ked zakasle, tak som jej povedal nech zavola obvodnemu, aby nemala nahodou zapal pluc, kedze nedavno boli v mediach vyjadrenia, ze nam zomieraju pacienti lebo volaju ked uz je neskoro. Tak volala s jej doktorom a ten jej povedal, ze je to normalne a ma chodit von na prechadzky, aby sa jej obnovili zasiahnute pluca. On neriesil, ze vôbec nevladze chodit po byte nieto po vonku, Pytala sa ho teda ci nemoze mat zapal pluc, povedal ze nevie posudit, ale ked chce napise jej listok na RTG. Kedze je RTG v inom meste opytala sa ci pre nu pride sanitka alebo si ma niekde zavolat na odvoz lebo ju nema kto odviest a ani nevladze prejst, jeho odpoved bola, ma si niekoho zohnat, ak ak nema nikoho su aj taxiky. Volala na informacie do NsP kedy moze prist na RTG, tam jej povedali ze covid pacienti maju vyhradeny cas 13,00-15,00h. Zohnala si sukromny odvoz, prisla na 13,00h a tam nikoho. Po 15minutach prisla sestricka a vraj co tam chce poobede preco neprisla dopoludnia. Vysvetlila ze je pozitivna a lekar ju poslal na RTG a info jej dali aby prisla v v case 13,00-15,00h, tak prisla. Potom ju vodila sestricka chodbami po nemocnici az prisli na miesto kde cakala polohodinu na cloveka co jej robil RTG. Ked sa ho spytala kedy bude vysledok, povedal dnes je piatok, takze az v pondelok a ma si prenho prist do nemocnice na RTG pracovisko.
Je toto normalny pristup, aby pacient v takomto stave chodil hore dole, je normalne aby mu neposkytli odvoz v takomto pripade, naco jazdia v tych skafandroch ked pacienta moze odviest hocikto s ruskom.
Lto radost zit v krajine plnej expertov na vsetko, ako si ty. Epidemiolog, lekar, ustavny pravnik, politolog, ekonom... Prilis to prezivas.
A ehm, ropa k nam ide potrubim z Ruska, tej bude dost. Zdrzia sa akurat cinske haraburdy z Aliho
Cyros lekar nema co posielat na AG testy, ale na PCR. A pacient nema co chodit po vysledky rontgenu, poslu to lekarovi priamo do pc. A toto nie je web uradu pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou, posli svoje otazky im...
Adresa pobočky Bratislava - Žellova ul. 2, je to kúsok od OC Central, tam môžeš zaparkovať a z východu Jelačičova je to max 200 m. Z vrátnice si zavoláš niekoho z pobočky (je tam aj ústredie, ale toto musí ísť cez pobočku), že chceš podať podnet na nesprávne poskytnutú zdravotnú starostlivosť. Môžeš aj ty, nemusí tvoja mama. A čím skôr...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vymyslat netreba, bud sa riadis nejakymi zakladnymi pravidlami zivota a nepotrebujes aby ti riadil zivot stat /to inak robia len diktatorske rezimy, je jedno ako to nafarbis, podstatne je to, ako sa kona /, alebo sa riadis pravidlami, ktore stat stanovil a nemas preco potom ukazovat prstom na niekoho, ze vymysla. Takze si objednam krowku do vydajne v o Vysnom Nemeckom a dojdem tam
lapaloma: alebo vedia, ze mas papier
Bola zima, bufka mi neprišla ako niečo čo mi niekto prikázal. Nosil som ju aj predtým. Lenže už sa otepľuje, včera aj dnes som bol vonku "hore bez". Ako nech si každý čo ma míňa myslí čo chce. Ak sú chorí, nech sa chránia. Ja proti tomu nič nemám. Nikomu do sobnej zóny nevstupujem. Cítim sa zdravo, tak nemám dôvod sa znásilňovať rúškom alebo nedajbože respirátorom. A na tzv. bezpríznakových prenášačov neverím. To skôr uverím že deti nosí bocian.
Vsak ale stale plati, ze medzi 1:00 a 5:00 moze ist kto chce kam chce a nepotrebuje ani ziadne zdovodnenie / potvrdenie, nie? Cize je mozne cestovat aj oficialne bez porusovania nariadeni.
Neprešiel cez dvere.
Toto nie je náboženstvo. Toto je veda a teda fakty. Tie tu sú bez ohľadu na niečne neverenie.
cov19 naopak VEĽMI pripomína iné ochorenie, a to dnes už takmer eradikovanú (tým očkovaním, ktoré vraj - podľa dezolov - nefunguje) detskú obrnu, teda poliomyelitis
ten istý spôsob prenosu - oprskaním
bezpríznakáčov mala snáď drvivú väčšinu a práve preto sa veselo šírila
a aj čo sa týka nejakých príznakáčov/vážnych/letálnych tak tie % sú veľmi podobné (a dokonca aj inkubačná doba je podobná)
a napriek tomu že len nejaké 2 % končili v paralytickom stave a z nich len zanedbateľný zlomok (5-15 %) umieral (vlastne menej ako z coviďákov), tí, čo dostali paralytickú formu, mali doživotne postcovid, eee, postpolio syndróm
fakt je to epidemiologicky desne podobné
long story short, pri nehatenej epidémii to potom vyzeralo ako na fotke (a áno, sú to rovnako ako pri cov19 pacoši na vtedajšej primitívnej pľúcnej ventilácii)
and yes, stálo za to masívne očkovať
https://www.teraz.sk/spravy/cele-znenie-zmeny-v-nudzovom-stave-pl/537206-clanok.html
- cesta do zahraničia upravená
- športovanie len 5:00-20:00
uznesenie v prílohe
https://www.facebook.com/ivan.rozic.3701/videos/931327350741465
Btw, mozno si aj tak nepocestujeme, aj ked to akoze povolia, ked pozeram, co sa deje v Suzeskom pripelave
Je toto normalny pristup, aby pacient v takomto stave chodil hore dole, je normalne aby mu neposkytli odvoz v takomto pripade, naco jazdia v tych skafandroch ked pacienta moze odviest hocikto s ruskom.
A ehm, ropa k nam ide potrubim z Ruska, tej bude dost. Zdrzia sa akurat cinske haraburdy z Aliho
Cyros lekar nema co posielat na AG testy, ale na PCR. A pacient nema co chodit po vysledky rontgenu, poslu to lekarovi priamo do pc. A toto nie je web uradu pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou, posli svoje otazky im...