Nechutne je psie hovno na riaditkach.
To ako keby niekto vystupil z bentley a povedal ze ten ta octavia kombi to je nechutne.
Strasne z toho srsi opovrhovanie lebo JA si volam odvoz. Ale asi len mne to tak pride.
Tak Ja nemam rad lenivost. Pokial dostanem defekt neni problem si to vymenit. Musel som vyrobit na uchytenie kapsicky drziak z pertinaxu. Mam vnej malu sadu Topeak s racnou, dusu, 2x montpaky, rychlospojku, nahradny ventil a gumene rukavice.
Čo by ste povedali že si myslí bežná verejnosť, cca. 99.9% populácie, o tých ***** a hnilých banánoch trčiacich z vreciek cyklistov. A o koľko asi zrýchli bicykel s hobíkom, keď nemá kapsičku a je esteticky oblepený aj s jazdcom potravinami, náradím a oblečením?
na margo profikov....aj oni vozia kapsicku, a zrejme nemaju problem si poriesit defekt....pride mi to sikovnejsie ako niekoho nasrat aby pre mna prisiel, potom hodinu nanho cakat
moja manzelka je jedine standby ked idem na vyjazd s rodinou ktora nevladze a nechce si to priznat tak jej len odoslem polohu toho clena rodiny ktory a kde odpadol a ona pride nalozi odvezie )) dres mam M nosim uz dlhsie Kalas zmesti sa vsetko co potrebujem raz som musel zavolat odvoz lebo so prerazil aj predny aj zadny plast ale inak stale vzdy vsetko zo sebou a to vise 45rokov kolko jazdim na bicykli a to tak zostane asi navzdy jednie pribudli do vybave dioptricke okuliare)) cize chcem tym povedat ze nikdy nevies co sa stane a kedy prave budes potrebovat to co prave nemas a pomoze ale su modely a modelky = gramari ( mam jedneho v blizskom kruhu ) co jazdia na "lahko" a vzdy spoliehaju na to ze sa im pomoze uroby vymeni postara tak ze vzdy za dokonalych bez upatlanych ruk a bez gramu navise ))))))))))) kezdy nech si nosi co chce ked tak pre mna za mna aj BILLA tasku na rajdoch
ja som takto zachranil typka s roztrhnutou retazou....mal som nitovacku, ako sucast multikluca
Podobne, na Prednom sedle pod Kralovou holou. A to su presne tie situacie, kedy by bol clovek v nudzi ochotny zaplatit balik za to ci ono. Len casto je uz neskoro. Dlhe roky som dokonca vozil -okrem ineho- obvaz...pre kazdy priprad. Kazdy mame inu skusenost, predstavy, moznosti, okruh ochotnych... Ale ved nech si kazdy (ne)nosi co chce
Pridám sa v téme, uznávam že kapsicka nie je moc na oko. Ale nemam rad nič napchate v drese. V tomto prípade je kapsicka menšie zlo. Nosil som kapsicku Bontrager na klip. 2 x keď som na cestaku nabehol na terén mi spadla. Raz som pol dna hľadal mobil v kapsicke. Našťastie mi ho dobrý ľudia vrátili. Vyriešil som to kapsickou PRO na suchý zips. Nosím tam mobil niečo na jedenie...podľa mňa oveľa dôležitejšie ako všímať si nejakú kapsicku je dobry zadný blikac na denné blikanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To ako keby niekto vystupil z bentley a povedal ze ten ta octavia kombi to je nechutne.
Strasne z toho srsi opovrhovanie lebo JA si volam odvoz. Ale asi len mne to tak pride.
S kamaratmi nechodis na vyjazdy? Ked pichnes tak im zamavas a ostanes cakat na odvoz?
Hmm pekne, niekoho urazis a zdrhnes.
ja som takto zachranil typka s roztrhnutou retazou....mal som nitovacku, ako sucast multikluca
user_id vidím, že máme rovnaké myšlienkové pochody. To mi napadlo ako prvé, ale vravím si, že budem slušný
Aby si mal zarovnané riaditka?