Tento bike sa mi uz dlhsiu dobu pozdava. Chcem sa spytat na vase skusenosti a samozrejme aj nazory, kedze jeho cena je v UK pomerne prijatelna v porovnani s konkurencnymi bikmi v jeho triede, zacinam sa nan nejak namotavat...
To to ten jednocap sa ani mne nepozdava, aj ked na oficialnych strankach cannondale sa pomerne vyrazne biju do prs ako vymakali geometriu a celkove zadne zavesenie...Chcelo by to nejake konkretne skusenosti ak to niekto testoval...
To Dudo: no s lefty uz ta cena nieje zrovna atraktivna ale bike urcite hej
možeš si byť iský že nie je zlý u cannona poznám 2 tipy ludí buď sa im páči alebo nie tam ina volba nie je.potom sa dá dalej diskutovať a Dudo ked bude mat naladu určite niečo napiše.
Tak na temu jednocap poviem, ze nie je o nic horsi ako ine systemy pruzenia. Je vela ludi, ktori ho jazdia bez problemov. Viac o tom rozpravat by bolo nosenim dreva do lesa. A Rusha jedine s Lefty. To uz potom nema taky sexepil. Lefty je fakt ina trieda (ak funguje).
Temu jednocap vs n-cap by som tu nexcel uz rozoberat, bolo to diskutovane pomerne burlivo aj v starsich temach. Mne jednocap nevadi, momentalne jazdim aj tak HT. Ale kombinacia lefty+spracovanie ramu+image+hmotnost+tuhost+tradicia znacky+prevazne kladne ohlasy je nejaka neviem no - neodolatelna?
mal som Cannondale s Headshockom a teraz mam v predu RS reba. Reba je neporovnatelne lepsia co sa tyka pohodlia a jednoduchosti servisu.. Headshock viedol v bocnej tuhosti. Headshock ani Lefty by som uz nebral.. Ten Cannon co bol v odkaze je super!
1 - ak sa pytas ludi na fore, ci si mas kupit bajk menom Cannondale, tak si ho, prosim, nekupuj, kup si radsej Meridu, Kellys Haibike atd, budes urcite viac spokojny...
2 - ak ti nevychadzaju peniazky na Lefty, tak GO TO 1
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
su aj lepsie bajky za tu cenu...
To Dudo: no s lefty uz ta cena nieje zrovna atraktivna ale bike urcite hej
Pekne skopirovane
btw, je konkretne tento jednocap vazne tak zly, ze fuj, ako bolo vyssie spomenute?
to Rasto: Pravda, bez lefty to nieje ono...
PS: Ale aj s lefty sa da lacnejsie...cca 1700GBP
http://www.primera-bournemouth.co.uk/cm ... 74999.aspx
navyse v tej modrej farbe je po<>ci
Tento rok ak šecko dobre dopadne si cez leto pojazdim rush,ale ne uhlikovy.
to je fasa, ked mas hlavne s Lefty tak vela skusenosti...
heheeeeee som cakal,ze to niekto napise....nechcel som byt sprosty.
1 - ak sa pytas ludi na fore, ci si mas kupit bajk menom Cannondale, tak si ho, prosim, nekupuj, kup si radsej Meridu, Kellys Haibike atd, budes urcite viac spokojny...
2 - ak ti nevychadzaju peniazky na Lefty, tak GO TO 1
Aj ty by si tak reagoval, keby ti niekto kydal na tvoj bike