Tesak, skus aj viac. Ja som za manzelkinu obitu sedmicku s displayom na kasu nedavno dostal 60. Zvysok sice pred rozbitim fungoval, to si ale kupujuci nemal pred kupou ako overit. Pisalo mi vela ludi- ak mas facebook, skus to ponuknut v skupine Apple bazas SK / CZ...
K diskusii o baterkach. Napr taky garmin neriesi. Garminu to je jedno, kolko ma baterky. Ocakava sa, ze pojde, tak on ide! Asi 20 minut mal 0% ale to nevadi. On si z toho nic nerobi.
Jaiub vies kupit montazny set + baterka. je to robota na 5 min.
2 skrutky, otvorit mobil, 2 skrutky, vybrať baterku, to isté naspať a máš
Dik za tip a nefunkcny mobil! Samozrejme si zato mozem ja... Tak som tu baterku objednal, pozrel par tutorialov, ved to zvladne aj male decko... Hned na uvod sa mi podarilo miesto vybratia displeja aj s ramikom oddelit len displej, nasledne sa mi roztrhla ta obojstranna paska tak som sa nevyhol paceniu baterky, poodpajal som konektory ktore som ani nemusel, no fantazia... Po tristvrte hodine som vitazoslavne zaskrutkoval posledne dve skrutky a s pocitom vitazstva zapol mobil, svieti, parada! No bohuzial displej od toho momentu nereaguje Takze tak som si opravil baterku Neviem teraz ci som nieco posral tym ze som displej hned na uvod oddelil od toho ramika, alebo nieco zle zapojil, ale to som nasledne po sebe znova skontroloval... Teraz musim do utorka cakat aby som si dal vymenit alebo opravit displej, to som si pomohol...
Radsej by som stiepal kubik dreva alebo ryloval zahradu ako taketo roboty
Jaiub ajaj. 😬 tak toto som nechcel docieliť. konektory pekne zapadli naspat? (musia plynulo zacvkanut inak sa moze stat, ze clovek blbo pripoji podsvietenie alebo digitizer). inak na tieto hnusne pasky je dobry IPAlcohol. Dve kvapky a pekne to ide dole pricom neposkodi kontakty. Btw. display si fakt ani odpajat nemusel 😶
Na vsetkych videach co som pozeral ho odpojili, tak som to tak robil aj ja. Aj by sa asi zle manipulovalo s tou paskou keby ho stale treba pridrzat... Ja si myslim, ze ako sa mi hned na zaciatku oddelil len displej od tej vrstvy pod nim z toho ramceka, ze tam nastal nejaky problem. Ze som prerusil nejaky kontakt, vodivost alebo co, lebo konektory myslim ze zapadli vsetky dobre, aj som ich potom poodpajal a znova pozapajal a rovnako bez reakcie...
ano to sa niekedy stava ze prisavkou ked tahas tak prdne lepidlo. hlavne ked starsi telefon a display je povodny. Ale dobre spravy, display stoji pár pív
Ak to bude niekto do buducna skusat, tak postupujte podla navodov na ifixit.com
Skoda, nenapisal som, lebo som predpokladal, ze kym sa do toho pustis, tak si nieco precitas. Nie vsetky videa byvaju dobre a niekedy tam naozaj odpajaju veci, ktore nezavadzaju.
Ja som uz vymienal niekolko veci na iphonoch - repracik, displeje, baterie, vibracne, ale vacsinou sa mi podarilo. Vzdy je tam to riziko.
Pri výmene home buttonu som zlikvidoval displej, pri výmene krytky kamery zalepil lepidlom aj tú. Už radšej nešetrím a dávam to spraviť. Lebo ma to nakoniec vyjde lacnejšie 😂.
podstate nič a predsa všetko pri menení displaya musíš dať dole homebutton, cely zadný plech (6 skrutiek), zhodit repro na volanie, senzory a kameru (podľa videa). ono je to všetko pekne naskladané na kope takže ideš skoro ako ctrl X, ctrl V. Menej je niekedy viac či už pri dávaní lepidla alebo uvoľňovaní flex kablov
hint: baterku potom zapajaj s tým plastovým toolom.
Displej na SE 1.gen som menil asi 7x.
Kupil som displej z ebay - stal za prd. Kupil som druhy z ifixit - slapal dobre. Potom som mobil o tyzden utopil a uz mu nic nepomohlo.
Ak by si ho znicil, neurob chybu ako moj kamos, co ho hodil do kosa. Vzdy sa niekomu hodi darca organov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2 skrutky, otvorit mobil, 2 skrutky, vybrať baterku, to isté naspať a máš
Dik za tip a nefunkcny mobil! Samozrejme si zato mozem ja...
Radsej by som stiepal kubik dreva alebo ryloval zahradu ako taketo roboty
Skoda, nenapisal som, lebo som predpokladal, ze kym sa do toho pustis, tak si nieco precitas. Nie vsetky videa byvaju dobre a niekedy tam naozaj odpajaju veci, ktore nezavadzaju.
Ja som uz vymienal niekolko veci na iphonoch - repracik, displeje, baterie, vibracne, ale vacsinou sa mi podarilo. Vzdy je tam to riziko.
hint: baterku potom zapajaj s tým plastovým toolom.
Tu mas link
https://www.ifixit.com/Guide/iPhone+SE+Screen+Replacement/61305
Displej na SE 1.gen som menil asi 7x.
Kupil som displej z ebay - stal za prd. Kupil som druhy z ifixit - slapal dobre. Potom som mobil o tyzden utopil a uz mu nic nepomohlo.
Ak by si ho znicil, neurob chybu ako moj kamos, co ho hodil do kosa. Vzdy sa niekomu hodi darca organov.