Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
No, zalezit ci mas radsej klasicke chodnicky, alebo rad chodis po skalkach /a lesom/ .. ale Lamac, aj Kamzik ti bude hrozit, ze celu cestu budes mysliet na bajk /hlavne Kamzik/ to ti garantujem, pac okrem ineho su teraz idealne podmienky.
Podla mna, na peknu turistiku bude idealne ist na Devina preliezt Sandberg & okolie + Kobyla a vyhliadka na nej. Dalej sa da Stokeravksa vapenka, kamenolom Srdce, potom su tam Psie skaly a este Biele skaly. A spusta zzeleneho medvedieho cesnaku
lto V tomto pripade skor tie chodnicky a nieco na "objem" ako nejake lezenie. A ver tomu ze silno vaham zobrat bike, ale ked vidim to pocasie na zajtra tak mi je milsia predstava o chodeni ako 4hodiny jazdit... Jedine zeby si mal volno a povodil ma
mailer Stretol som podobneho experta na graveli. Chodci cez jednu polku zvaznice, ja v druhej a just sa musel votret do malej medzery medzi nami a nevyzeral, ze by sa snazil o brzdenie.
No a to este nemas mapku juznej strany .. tam je toho tiez pekne vela /mozno aj viac/ .. btw ta zima, co ma byt zajtra, nesuvisi to nejak s tym, ze dojdes ?
iron.hidebluetrail ? .. omg .. uz asi nic horsie nepoznam ... ale na doblvanie sa je to dobre
Vies ako, nie kazdeho bavi spustat sa dole po naucnom chodniku, niektori vedia jazdit aj cez klopenky a vlnky
Urcite je to ale najpopularnejsi trail v "bike parku" podla poctu prejazdov, takze svoj ucel splnil.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Vsak ja nikomu neberiem, nech si jazdi kade chce, ale podla mna je najoblubenejsi zjazd po asfaltke, ak chces merat poctom Vyzametane a vybrzdene "traily" su vskutku velmi zabavne . A pokial to vztahujes na pocet prejazdov vs. pocet trailov, tak obavam sa, ze ten pocet dost uzko suvisi s tym, co su tie ostatne 3 zac .. 98% poctu ludi, co jazdi bluetrail kamenak nezozjazduje. Ak by bol rovnako hladky /co uz pomaly zacina byt, oi je dobre dodrbany tymi zakrutami, teda ten hrebienok/, tak to vacsina da. Horska cyklistika neni jazdit po klopkach .. tu treba rozdelit MTB na dve skupiny MTB a CTJB /klopko-skocko-biking/.
Inak videli ste tie posprejovane kamene co tam su? Dole pod kamenolomom vratane tej velkej kocky. Nechapem cloveka co tam nabehol a 60% velkych kamenov posprejoval kriklavo zltou a ruzovou sprejom asi koli viditelnosti aby do toho autom nenaburali. Vyzera to teda fakt nechutne. Neexistuje proti niecomu takemuto zakon?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podla mna, na peknu turistiku bude idealne ist na Devina preliezt Sandberg & okolie + Kobyla a vyhliadka na nej. Dalej sa da Stokeravksa vapenka, kamenolom Srdce, potom su tam Psie skaly a este Biele skaly. A spusta zzeleneho medvedieho cesnaku
Start a ciel v Raci pri elektricke.
tu mas mapku, urcite skus minimalne Bluetrail
frotér je loter (...ehm...lotor)
nebol to scarinko ?
Ee, nejaky bradaty hipster.
Vies ako, nie kazdeho bavi spustat sa dole po naucnom chodniku, niektori vedia jazdit aj cez klopenky a vlnky
Urcite je to ale najpopularnejsi trail v "bike parku" podla poctu prejazdov, takze svoj ucel splnil.
z lozorna sa tiez da ale nikdy nevies kedy je rampa zavreta