Kategórie
Bike-tech
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Výpredaj -17% Five Ten Trailcross Clip-In dámske tretry, core black/grey three/red
114 €
-17%
MOC 173 €
Výpredaj -42% Mavic Allroad Elite tretry, real teal/majolica blue/sulphur
91,99 €
-42%
MOC 169 €
...a nemá makcene na firemnom pocitaci
alebo pojdes cez Pristavny most do Petrzalky, po hradzi az k mostu Lafranconi, cez neho, smer Zoo, Patronka, Cerveny most ..
Dalo by sa este aj cez Racu, ale tie tri asfaltove stupaky su na zaciatok asi moc..
Vyrazil som o pol piatej podvecer, takze s vynimkou BK a asfaltky od BK po Racu, ludi bolo minimum.
Este budem musiet popracovat na technike jazdy, aby som dal stupacik od IX. mlynu po hotel West bez zosadnutia.
dalsi level je taky chodnik povedla,zacina dole kusok po zvaznici a znov sa napoji na zltu. je strmsi ale zas tam uz treba balansovat nad rigolmi,ale neviem ako vyzera tento rok
Myslim, ze asi viem, ktory chodnik. Povodne som nan odbocil, mysliac, ze je to zlta, zanedbanejsia ako som si ju pamatal, no po 10m som si uvedomil svoj omyl a vratil sa.
edit: doplnil som mapku, pre istotu, ktory chodnik to je, aj ten kusok od westu na hreben (bo to uz neni zlta), pozeram, ze tej zltej sa aj stravaci vyhybaju ako cert krizu