Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
najlepsia obchadza KH je cez slnecne a hore na 3KK ..a ako bonus 300 vyskovych naviac
takto sme to jazdili s partakmi par sezon dozadu, uplne naprd zjazd po zvaznici, potom otupna asfaltovacka a nakoniec dupanie po zvaznici cez Senkarku ... fuj ... ale dobry trening to bol bo dnes som tie zakliate Konske hlavy vysiel v sedle, na konci sa mi to ani nezdalo tak moc hardcore, asi zbytocny respekt ;-]
A teraz so Secret Baba trailom + modra tur. a po zltej ako pise Ito to mas uz zvaznicu len tak z 30-40%. Akurat ked som na bol na zltej pred 3 tydznami tak som jeden usek aj musel hladat, kedze uradovali vo velkom pilcici. A tiez odopili tie dva stromy co boli hodne na tesno, bohuzial.
Tak secret uz nie je. A veru bol secret. Jazdim tam od 2016 a iba minuly rok som sa o nom dozvedel. To meno Secret uz ostane, aj ked nebude uz secret. A myslim si ze na Trailforks pojde ako aj ostatne traily co sa v sucastnosti v okoli Baby buduju.
pridem aj na ten sekrét ale dnes som unikal pred frontom co prichadzal od Vindobony ... a nie je vobec secret pretoze ked som sa pre mna uz tradicne zamotal na tych bezkarskych kruhoch tak som ho prechadzal krizom aj dva krat ...
pridem aj na ten sekrét ale dnes som unikal pred frontom co prichadzal od Vindobony ... a nie je vobec secret pretoze ked som sa pre mna uz tradicne zamotal na tych bezkarskych kruhoch tak som ho prechadzal krizom aj dva krat ...
Ta vrchna a spodna cast je nova. Iba stredna cast bola doteraz a vela ludi tade nejazdilo. Teraz je aj vidiet ake to je riadne ujazdene kedze take uz chodi viac jazdcov. A samozrejme vdaka chalanom co to robia.
Sme to tak išli teraz v nedeľu ráno, trejl sa nám páčil, aj žltá TZ do slnečného údolia bola pekná... Potom hore na senkarku, chceli sme prejsť krížom na asfalt na na 3KK a do medvedieho na serpentiny, ale ťažba nás zneistila, tak sme to o obišli cez 3KK... Pekná alternatíva ku KH...
Tiez som dnes vyuzil pekne pocasie. Teploty boli prijemne a vietor slaby. Tento rok je to moj prvy stokilometrovy vyjazd. Konkretne 100,29 km a 1153 vyskovych. Tesak Trosku som sa Ti motal v reviri
Presiel som popod Geldek a Jelenec. Hore som tentokrat nesiel aj ked by to bolo jednoduchsie, kedze hore este nie je vegetacia. Minuly rok v juni alebo v july som sa tam brodil v metrovej zihlave a dost som sa tam vytrapil. Dalej som pokracoval cez Holint a okolo Bielej skaly. Drzal som casti trasy, po ktorej sa jazdi Castovsky cyklookruh, ale za Bielou skalou som zle odbocil. Zvaznice su poznacene tazbou a zahadzane konarmi. Neskor zvaznica skoncila a kedze som bol z druhej strany obory, musel som najst dieru v plote, co sa mi podarilo. Dalej som pokracoval cez s. Skalka-Hubalovu-Cermak-Fugelku-Budmerice a domov.
ennio Na Starom Plasti som bol za posledny rok dost casto.
Dokreslil som do OSM prepoj na juh - aby sa nemuselo z SP vracat spat na sever.
Koncom minuleho tisicrocia to bol super chodnicek (aj na mape sa to vystizne vola Na kamennom jarku), aktualne miestami uplne strateny. Takze jazdite/sprejazdnujte, nech sa to vyjazdi. Chystam sa tam casom ist to aj trochu upratat. https://www.freemap.sk/?map=16/48.482025/17.330675&layers=TI&osm-way=921500588
Včera som bol na Babe, tenké veci na sebe, však bolo teplo a išiel som cez kopec z Rybníčka. Spotený ale spokojný. Dnes by som asi zamrzol v polovici kopca. Asi vytiahnem poobede synove boby a pôjdeme sa sánkovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takto sme to jazdili s partakmi par sezon dozadu, uplne naprd zjazd po zvaznici, potom otupna asfaltovacka a nakoniec dupanie po zvaznici cez Senkarku ... fuj ... ale dobry trening to bol bo dnes som tie zakliate Konske hlavy vysiel v sedle, na konci sa mi to ani nezdalo tak moc hardcore, asi zbytocny respekt ;-]
Ta vrchna a spodna cast je nova. Iba stredna cast bola doteraz a vela ludi tade nejazdilo. Teraz je aj vidiet ake to je riadne ujazdene kedze take uz chodi viac jazdcov. A samozrejme vdaka chalanom co to robia.
https://sk.mapy.cz/s/fucolasotu
Tesak Trosku som sa Ti motal v reviri
Presiel som popod Geldek a Jelenec. Hore som tentokrat nesiel aj ked by to bolo jednoduchsie, kedze hore este nie je vegetacia. Minuly rok v juni alebo v july som sa tam brodil v metrovej zihlave a dost som sa tam vytrapil. Dalej som pokracoval cez Holint a okolo Bielej skaly. Drzal som casti trasy, po ktorej sa jazdi Castovsky cyklookruh, ale za Bielou skalou som zle odbocil. Zvaznice su poznacene tazbou a zahadzane konarmi. Neskor zvaznica skoncila a kedze som bol z druhej strany obory, musel som najst dieru v plote, co sa mi podarilo. Dalej som pokracoval cez s. Skalka-Hubalovu-Cermak-Fugelku-Budmerice a domov.
no som sa pomýlil, ale šak tu sú všade nejaké blbé asfalty položené ... sa mi zvizualizovalo vystúpanie od Medvedieho údolia na Krkavec asi ...
Malý Javorník niekto nenavštívil - či sa na radare nejaké práce náhodou nerobia?
Vyzera to len ako slaby poprasok
Dokreslil som do OSM prepoj na juh - aby sa nemuselo z SP vracat spat na sever.
Koncom minuleho tisicrocia to bol super chodnicek (aj na mape sa to vystizne vola Na kamennom jarku), aktualne miestami uplne strateny. Takze jazdite/sprejazdnujte, nech sa to vyjazdi. Chystam sa tam casom ist to aj trochu upratat.
https://www.freemap.sk/?map=16/48.482025/17.330675&layers=TI&osm-way=921500588
Prepoj na Amon je super stav.
https://www.freemap.sk/?map=17/48.480546/17.317640&layers=TI&osm-way=378380348
Pod Certovym zlabom je to teleso lesnej zeleznice, konci az na modrej TZT. Tiez fajn pojazdenie.
https://www.freemap.sk/?map=15/48.522147/17.421184&layers=TI&tool=draw-points&point=48.520499/17.418480
Vyzera to len ako slaby poprasok
Na Babe trošku silnejší
https://www.holidayinfo.sk/sk/Kamera/PezinskaBaba/48174