Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
Preventivne som kukol na plaste co momentalne pouzivam, reku, ze .. a ... nie su .. len tie najdrahsie (40e +) .. dalsi, co zvyknem pouzivam dako podrazel z 25e na 47e .. co mam prejst na Schwalbe ?
volodaj: hej, len s Rocket Ronom asi po Fatre nejazdis , ja som to skusil a bolo to ltt /na uplnom suchu podotykam/.. vsak vlastne vtedy, co sme boli spolu. A v MK pouzivam Raceking, na tie vyzehlene suche chodniky je to viac nez dobre, naviac, ked musis prejazdit spustu km po asfalte. Rocket Ron by som menil kazdy mesiac-dva vzadu. V podstate mam 3 setupy .. prvy sa dnes vola gravel , druhy je vyjazdovy, kde musis robit kompromisy, ak nechces pridavny motor a treti je tak nejak fuk /ale mal by byt tucny/, ale tam uz tiez nic nie je .. len ardent, to mam este nedojazdene, dalsie nechcem /je sice asi najtucnejsi 26" co som mal, ale je divny/ asi a der Baron, to je povedzme, "zlahka overkill" .. no, mozno hansdampf a to zrovna neni nic, co by som chcel. A 2.3 miniony nechcem.
Kellys opäť posúva termín, z 14.4. na 5.5. ešte v tom dobrom prípade. Môže byť až august... zaujímavé na tom je, že ostatné značky už vydali prvé kúsky modelov a majú rovnaké čakacie doby na ďalšiu várku ako kellys, ešte len s prvou. to sú vážne tak nízko na trhu že na nich nevyšli komponenty? žeby som sa asi začal už vážne pozerať po nejakej bazarovke?
alebo len objednali malo a doobjednavky nie su, alebo s meskanim... niekde bol rozhovor s riaditelom CTM a aj s riaditelom Kellysu, objednavaju rok dopredu, na tento rok objednavali pred koronou a aj pred cykloboomom...
Kellys opäť posúva termín, z 14.4. na 5.5. ešte v tom dobrom prípade. Môže byť až august... zaujímavé na tom je, že ostatné značky už vydali prvé kúsky modelov a majú rovnaké čakacie doby na ďalšiu várku ako kellys, ešte len s prvou. to sú vážne tak nízko na trhu že na nich nevyšli komponenty? žeby som sa asi začal už vážne pozerať po nejakej bazarovke?
Frajerka má u Kubicu objednaný model Mystery. Objednávala asi mesiac dozadu, vtedy mali napísané, že očakávajú naskladnenie 15.4. Teraz je tam dátum 30.5. No mám info priamo od výrobcu, že daný model sa bude skladať až koncom júla ak vôbec. To isté kolega riešil Kellys elektrobike (neviem aký model) tiež info od výrobcu, že to bude tak júl až september. Čiže vidím celkom reálne to čo má tu mtbiker napr. pri modeloch Vanity, že až po 31.8. Proste koniec leta :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
setup 1 aspen a tread lite
setup 2 barzo a mezcal
setup 3 forekaster a ardent
vsetko v pohode este kludne na 1-2 roky
Odkial mas to info?
Frajerka má u Kubicu objednaný model Mystery. Objednávala asi mesiac dozadu, vtedy mali napísané, že očakávajú naskladnenie 15.4. Teraz je tam dátum 30.5. No mám info priamo od výrobcu, že daný model sa bude skladať až koncom júla ak vôbec. To isté kolega riešil Kellys elektrobike (neviem aký model) tiež info od výrobcu, že to bude tak júl až september. Čiže vidím celkom reálne to čo má tu mtbiker napr. pri modeloch Vanity, že až po 31.8. Proste koniec leta :/
Asi som mal specifikovat konkretny model.. Mystery 50. Ale som prekvapeny, ze iny model maju. Talbot a nevies kde ho kupoval?