Hojte. Dnes som videla krasny cestny bajk ale nestihla som si precitat vyorbcu, viem len, ze sa zacinal na L
Bol to cerveno-strieborny bajk. Neviete ake znacky by to mohli byt?
no ten na tom obrazku to nebol.. Bol vpredu cerveny a vzadu strieborny. Abo naopak? Pol na pol. A mal hrubsiu spodnu ramovu trubku.. A je dost mozne, ze to nie je tohtorocny model..
Laveron ty si to urcite nebol Ale az poznas Dr. Kunu (myslim, ze tak sa vola), co na nom chodi do NR, tak budes vediet, aky je to bajk..
To ich je tolko vela na L?
Lerida bol dobry vtipek
Klasika, tridsiate roky minulého storočia. Žiadne prehadzovače, vpredu už pokus o čelusťovú brzdu, vzadu torpédo. Na upínanie kolies žiadne vyhadzováky, klasické motýlky. Na takých jazdili majstri sveta, Alfredo Binda bol majstrom sveta v rokoch 1927, 1930 a 1932...
Okrem toho na Legnane jazdili ďalší majstri sveta, ako napríklad Dino Bartali a Fausto Copi.
No a včera večer som sa dočítal v 53x11, že Legnaná sa vyrábali koncom osemdesiatych rokov - jazdil na ňom Jirko Škoda. Samozrejme, že už vyzeralo trochu inak a lepšie ako naše Favority...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Laveron ty si to urcite nebol
To ich je tolko vela na L?
Lerida bol dobry vtipek
este ma napada, nebolo to nejake prekrasne Colnago, velkost "L" ?
tak tak
Ale tie sa už dlhšiu dobu nevyrábajú... škoda.
Asi sa na to vyseriem..
Ale tie sa už dlhšiu dobu nevyrábajú... škoda.
Ja som tiež videl bicykel na L ale zelený hehe
Okrem toho na Legnane jazdili ďalší majstri sveta, ako napríklad Dino Bartali a Fausto Copi.
No a včera večer som sa dočítal v 53x11, že Legnaná sa vyrábali koncom osemdesiatych rokov - jazdil na ňom Jirko Škoda. Samozrejme, že už vyzeralo trochu inak a lepšie ako naše Favority...