cena za ten rám bola viac než lákavá, chvíľu som váhal,
nakoniec ma odradili tie oversize ... - nejak mi to nejde dohromady s CrMo
a hmotnosť rámu - je vražedná - Môj čaprnka má o 1,2 kg menej
ale farba je parádna
Problém čokolád s vysokým obsahom kakaa je, že už mi nechutia klasické cukrové "čokolády".
Ale áno, na chuť je to čisté kakao... No zabalené to je ako šperk
Pôvodne to bolo značenie ciest, nie všade majú taký dobrý systém značenia aby ľudia nezablúdili ako v česku a na slovensku a toto bolo a je časté v menej frekventovaných oblastiach. Teraz to ale veľa ľudí stavia len tak zo srandy.
Majú len štyri farby, musia byť na dohľad a starajú sa o ne dobrovoľníci. Slovensko je krajinou turistických značiek
Systém značenia, ktorý vychádza z československej tradície, je v porovnaní so svetom unikátny v dvoch ohľadoch – je jednotný na celom území krajiny a vytvára hustú sieť. Jednotnosť vychádza jednak zo záväznej normy (STN), jednak z toho, že má jedného správcu a centrálnu evidenciu. Správcom je Klub slovenských turistov.
Z rovnakej tradície vychádza aj české značenie, ktoré je takmer totožné so slovenským. Podstatný rozdiel je v tom, že Česi na smerových tabuľkách udávajú vzdialenosť medzi dvoma bodmi v kilometroch. Na Slovensku je však hornatejší terén a údaj v kilometroch by nebol dostatočne výpovedný.
Poľské značenie sa síce na to naše v mnohom podobá, no nie je centrálne spravované a neexistuje k nemu záväzná norma. Je preto pestrejšie a aj regionálne odlišné.
Ani v alpských krajinách nie je značenie unifikované. V Rakúsku sa forma značenia mení podľa regiónu. Napríklad v Dolnom Rakúsku pracujú s farbami ako u nás, inde je len tradičná červeno-bielo-červená značka. Dôležitejšie trasy majú v bielom pásiku aj číslo trasy. Veľkosť značiek je náhodná.
Jou londžíst tgip on strava... A aj asi v živote, zatiaľ... Kks, v pracovných botach, kde ma omína členok... No nič, aspoň som opálený. Ku moru (stanovený cieľ) som ale nedošiel... Rozmyslel som si to... To sa bude spinkať. Dal som hard, lebo som mal len minimum vody a zničený som bol jak hovado, posledných cca 20km som sa už len vliekol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nakoniec ma odradili tie oversize ... - nejak mi to nejde dohromady s CrMo
a hmotnosť rámu - je vražedná
ale farba je parádna
Aspon ta bude "sila" vzdy sprevadzat
To je nejaka blbost...ta cokolada urcite nemoze byt zo 100% len kakao. Odfot zlozenie
Chuti to strasne, ako hlina.
Ale áno, na chuť je to čisté kakao... No zabalené to je ako šperk
Majú len štyri farby, musia byť na dohľad a starajú sa o ne dobrovoľníci. Slovensko je krajinou turistických značiek
Systém značenia, ktorý vychádza z československej tradície, je v porovnaní so svetom unikátny v dvoch ohľadoch – je jednotný na celom území krajiny a vytvára hustú sieť. Jednotnosť vychádza jednak zo záväznej normy (STN), jednak z toho, že má jedného správcu a centrálnu evidenciu. Správcom je Klub slovenských turistov.
Z rovnakej tradície vychádza aj české značenie, ktoré je takmer totožné so slovenským. Podstatný rozdiel je v tom, že Česi na smerových tabuľkách udávajú vzdialenosť medzi dvoma bodmi v kilometroch. Na Slovensku je však hornatejší terén a údaj v kilometroch by nebol dostatočne výpovedný.
Poľské značenie sa síce na to naše v mnohom podobá, no nie je centrálne spravované a neexistuje k nemu záväzná norma. Je preto pestrejšie a aj regionálne odlišné.
Ani v alpských krajinách nie je značenie unifikované. V Rakúsku sa forma značenia mení podľa regiónu. Napríklad v Dolnom Rakúsku pracujú s farbami ako u nás, inde je len tradičná červeno-bielo-červená značka. Dôležitejšie trasy majú v bielom pásiku aj číslo trasy. Veľkosť značiek je náhodná.
hovorí sa tomu kamenný mužíci...