WILIER ZERO SLR 0- vymenena ta upatlana omotavka za decentnejsiu ciernu..a moznost porovnat bike s odlisnymi kolesami.. univerzalnejsie 45mm vs.-aero 60mm..
ppv ovela lepsie vyzera s tom omotavkou a kolesa urcite 45 mm ovela krajsie k subtilnemu ramu ta cervena je brutal pekny odtien ale tie cirkusantske FF by som vymenil za decentne 45 DT swiss cierne matt a cierne kosiky a bute to uz eno nuno
Ale zase nie je lepsie mat tie neviditelne napisy ako na "pohrebakoch" ciernocierna tma....ako sa vravi vsetko z mierou...ja mam galuskove kolesa matne a do toho "neviditelny" napis...mne osobne sa to nepaci tak si bude davat dorabat polepy
Aj to odôvodníš, alebo ťa len pohltil marketing?
Mám troje páry karbónov, z toho dvoje galuskové. Plášťové som nejazdil ani nepamätám. Dôvod? Galuskové sú v rovnakej špecifikácii minimálne o 300g ľahšie a keď dostanem defekt, nalejem Tufo, dofúknem a idem ďaľej. Ak nepomôže tak v pohode dôjdem domov aj na prázdnej galuske. V zjazde sú bezpečnejšie, nemusím sa báť brzdiť.
Výhody plášťov? Rýchlejšie prezúvanie...to ale doma nehrá úlohu.
AnitaCokNa jazdenie po Slovensku, ak nemas 100kg, v bohate stacia plastove karbony. Lepsi vyber plastov, ceny su privetivejsie , valivy odpor plastov je nizssi a tiez mozem vyskusat ine plaste ked si zmyslim a nemusim nic lepit.
pedal ak ti prázdna 25mm galuska šúcha rám je to chyba rámu a nie galusky že tam nie je priestor.
stalky000 až na ten valivý odpor beriem (skús zmerať s naliatym mliekom alebo butylovou dušou a budeš nemilo prekvapený), ale kvôli tomu že plášťové karbóny na Slovensku ,,stačia´´ tvrdiť že galusky sú prežitok je trošku silné tvrdenie. Tiež môžem vyskúšať inú galusku kedy si zmyslím, aj keď nie je taký výber a lepenie je ozaj to najmenej ak vieš ako na to. A keď sa pozerám na aktuálne ceny kvalitných plášťov tak tam tiež veľký rozdiel nie je.
Pre mňa galuskové kolesá vysoko prevyšujú plášťové už len výraznou úsporou hmotnosti nehovoriac o iných výhodách. Takže si budem jazdiť ďalej svoje prežitky
pedal ak ti prázdna 25mm galuska šúcha rám je to chyba rámu a nie galusky že tam nie je priestor.
stalky000 až na ten valivý odpor beriem (skús zmerať s naliatym mliekom alebo butylovou dušou a budeš nemilo prekvapený), ale kvôli tomu že plášťové karbóny na Slovensku ,,stačia´´ tvrdiť že galusky sú prežitok je trošku silné tvrdenie. Tiež môžem vyskúšať inú galusku kedy si zmyslím, aj keď nie je taký výber a lepenie je ozaj to najmenej ak vieš ako na to. A keď sa pozerám na aktuálne ceny kvalitných plášťov tak tam tiež veľký rozdiel nie je.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je vseobecne taky blby trend. Velke napisy na ramoch, predstavcoch, kolesach, sedlovkach...a podaktori to dobrovolne maju aj na dresoch
Aj to odôvodníš, alebo ťa len pohltil marketing?
Mám troje páry karbónov, z toho dvoje galuskové. Plášťové som nejazdil ani nepamätám. Dôvod? Galuskové sú v rovnakej špecifikácii minimálne o 300g ľahšie a keď dostanem defekt, nalejem Tufo, dofúknem a idem ďaľej. Ak nepomôže tak v pohode dôjdem domov aj na prázdnej galuske. V zjazde sú bezpečnejšie, nemusím sa báť brzdiť.
Výhody plášťov? Rýchlejšie prezúvanie...to ale doma nehrá úlohu.
Pre mňa galuskové kolesá vysoko prevyšujú plášťové už len výraznou úsporou hmotnosti nehovoriac o iných výhodách. Takže si budem jazdiť ďalej svoje prežitky
no nemam libertu