Mam Garmin 1030 plus uz niekolko mesiacov. Dosial vsetko fungovalo ok. Dnes som si resetol mobil do vyrobnych nastaveni a odvtedy sa mi nedari synchronizovat Garmin s mojim mobilom. Na mobile ked mam zapnute Bluetooth, tak vidim 1030plus. Na mobile mam zapnuty internet. Na Garmine je vidiet, ze je spojeny s mobilom, kedze je zelena gulicka pri ikone mobilu. Tuknem na synchronizovat, kruti sa prislusna ikona, ale ziadna jazda sa neprenesie do mobilu. Jazda sa mi teraz vie preniest iba tak, ked Garmin spojim USB kablom s pocitacom. Vtedy sa to prenesie. Ale z Garminu priamo na mobil to nejde..... Mal uz niekto podobny problem? Ako ste to vyriesili? Dakujem
Vymaž ho v nastaveniach BT a pridávaj ho priamo cez Garmin Connect.
Super, pomohlo. Vdaka. Musel som vymazat zmienku na Garmin 1030 plus nielen mobile v zozname bluetooth veci, ale aj v Garmin Connect. Plus vymazal som aj zmienku na mobil v Garmin 1030plus v "connected features" a potom to uz sparovat islo. Vdaka obom
G 810.
Nešlo, potom chvíľu išlo. Po hromadnom vymazaní jázd nešlo- po update všetkého zase išlo - na počudovanie dobre vyše roka. Potom z ničoho nič zase nejde. Tisíc pokusov, všetko lajno platné, ebol by som to o stenu.
Nový telefón, hurááá zase ide - no, nahral som len jeden výjazd a všetko po starom. Krámy sa vidia, ale to je asi tak všetko - aktualizované všetky verzie všetkého.
Už to ani neskúšam. USB rulez....
Garmin Connect je nové náboženstvo, v ďalšom živote budem mať možno šťastie.
Ahojte, niekde som čítal, že v Garmine (teraz neviem, či v connecte alebo v zariadení) si viem nastaviť privátnu zónu (aby nebolo vidieť miesto, odkiaľ štartujem výjazdy). Teraz to však neviem nájsť. Poradí niekto? Mám Garmin Edge130.
Ďakujem
Dá sa to nastaviť cez PC v connecte to nájdeš pod privacy settings. (klikneš na avatara a Account Settings). Totožná možnosť nastavenia je aj v strave.
1030 Plus mi od dnes začalo blbnúť. Prepína sa do mapy, ako keď sa blíži odbočka, ale žiadna odbočka na trase nie je. Proste zobrazí informáciu, že v nasledujúcom bode pôjdem rovno. Niekedy každých 500m, niekedy po pár kilometroch. Skontroloval som trasy v PC a nie sú tam ani žiadne prejazdové body. Robí to na trasách ktoré som prešiel posledný rok 200X (do a z práce). Nič som v nastaveniach nemenil a ani žiadna aktualizácia neprišla. Nepomohol ani reštart. Nerozumiem čo je to za vychytávku.
Čaute skúšal som podľa podpísaného postupu tu aj na freemap.sk nakopirovat mapu SK ale jednak neviem kde sa vypínajú tie ostatné mapy a jednak neviem ako zapnut mapu z Freemap.sk.
Mám Garmin edge 530 kúpený tento rok. Môžete mi niekto poslať alebo napísať podrobný postup ako to mám urobiť aby mi to všetko fungovalo?
Mam otázku je možné na tactix delta/ fenix 6 spoojazdnit aby mi nq hodinkách ukazovalo notifikácie qj z IG??? Messanger, whatsaap , email v pohode qle IG nie. Funguje vôbec IG s fenixami ako notifikácie?
Prišiel som na to, prečo sa mi navigácia neustále prepína do mapy a zobrazuje neexistujúcu odbočku. Je to ďalšia z vychytávok Edge 1030 Plus. Volá sa to High Contrast v Map Visibility. Niekto by čakal kontrastnú mapu, aby bolo konečne vidieť polohu na mape. Inžinieri v Garmine to pojali ale trošku ináč. Keď je trasa mierne zakrivená, ale nie je tam žiadna odbočka, Garmin zapíska a prepne sa do mapy, asi aby varoval, že cesta sa o 5° zatáča. Takže neustále píska a prepína sa do mapy, kde ukazuje, že treba ísť rovno, lebo žiadna odbočka tam nie je. Nech mi nikto nehovorí, že v Garmine neraňajkujú lysohlávky. Za rok žiadny bug neodstránili, skôr by som povedal, že ich pridávajú. Čo by ale človek chcel za Ł520.
1030 Plus musí byť nejaký sociálny experiment kde zákazníkov testujú, čo dokážu zniesť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super, pomohlo. Vdaka. Musel som vymazat zmienku na Garmin 1030 plus nielen mobile v zozname bluetooth veci, ale aj v Garmin Connect. Plus vymazal som aj zmienku na mobil v Garmin 1030plus v "connected features" a potom to uz sparovat islo. Vdaka obom
Nešlo, potom chvíľu išlo. Po hromadnom vymazaní jázd nešlo- po update všetkého zase išlo - na počudovanie dobre vyše roka. Potom z ničoho nič zase nejde. Tisíc pokusov, všetko lajno platné, ebol by som to o stenu.
Nový telefón, hurááá zase ide - no, nahral som len jeden výjazd a všetko po starom. Krámy sa vidia, ale to je asi tak všetko - aktualizované všetky verzie všetkého.
Už to ani neskúšam. USB rulez....
Garmin Connect je nové náboženstvo, v ďalšom živote budem mať možno šťastie.
Ďakujem
https://forums.garmin.com/apps-software/mobile-apps-web/f/garmin-connect-web/128150/setting-a-privacy-zone
Mám Garmin edge 530 kúpený tento rok. Môžete mi niekto poslať alebo napísať podrobný postup ako to mám urobiť aby mi to všetko fungovalo?
Ďakujem
1030 Plus musí byť nejaký sociálny experiment kde zákazníkov testujú, čo dokážu zniesť.