Razsošnú nemám, ale za to ak by niekto chcel ísť tak tu mám fotky Taipana. Ešte dosť snehových polí ale prejazdné (teda v snehových miestach pretlačiteľné
Ahojte, potom prosim dajte info ked pojdete niekto razsosnu ako to tam vyzera so snehom, ď
Ta bude na 95% prejazdna. Hreben je bez snehu, posledne zvysky sa nachadzaju na severnych svahoch v lese (teda na Taipane). Ak budu este nejake snehove polia, tak mozno kusok na prvom useku v kosodrevine po rockgarden.
Salamhandra potrebuje tvoju pomoc. Aby tento trail, mnohymi povazovany za "najvacsiu chu..vinu bez flow, zato s mokrymi nohami", mohol byt kvalitativne pozdvihnuty do nedoziernych vysin, chcelo by to dorobit zopar mostikov (asi 4, v dlzke 2-3 metre) a jeden drop (lahko a rychlo dostupny aj zo zvaznice, ktora ide hore Visnovskou dolinou - moznost spestrenia nudneho vyslapu).
Najdu sa junaci, ktori by boli ochotni sa zucastnit jednodnovej brigady? Idealne keby aj doniesli vlastne naradie a pivo. Material sa pokusim zabezpecit drobnymi kradezami a zobranim.
Kto by mal zaujem, dajte mi vediet do spravy. Bridagada by sa konala po poobediach za skoro kazdeho pocasia.
Je mi to jasne. Jeden z tych dvoch poslancov co sa zdrzal (Jozef Bielik), teda ak nejde len o menovca, je ciastkovym (stvrtinovym) vlastnikom chaty na parcele 1530. A mozno jeho starsi brat alebo otec (Jan) je ciastkovym vlastnikom (len zlomok) chaty na vedlajsej parcele 1529. To uplne staci aby tento Bielik nemal gule to odsuhlasit ked ho tam vsetci poznaju a nie je zas tak tazke z jeho strany dvoch poslancov "presvedcit", aby sa zdrzali / hlasovali proti. Pri 5 clennom zastupitelstve obce Nezbudska Lucka staci. Ved naco konat vo verejnom zaujme ked mozu "hrabat" pre seba a kaslat na ostatnych...
a comu by to pomohlo? ci snad za to mozu soferi co popod to Strecno jazdia? chodte protestovat pred tie chatky alebo tym poslancom pred branku ked uz su tu zverejnene ich adresy a nie blokovat cestu pod Strecnom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta bude na 95% prejazdna. Hreben je bez snehu, posledne zvysky sa nachadzaju na severnych svahoch v lese (teda na Taipane). Ak budu este nejake snehove polia, tak mozno kusok na prvom useku v kosodrevine po rockgarden.
Najdu sa junaci, ktori by boli ochotni sa zucastnit jednodnovej brigady? Idealne keby aj doniesli vlastne naradie a pivo. Material sa pokusim zabezpecit drobnymi kradezami a zobranim.
Kto by mal zaujem, dajte mi vediet do spravy. Bridagada by sa konala po poobediach za skoro kazdeho pocasia.
Škoda sa asi aj vyjadrovať 🤬🤬🤮
Je mi to jasne. Jeden z tych dvoch poslancov co sa zdrzal (Jozef Bielik), teda ak nejde len o menovca, je ciastkovym (stvrtinovym) vlastnikom chaty na parcele 1530. A mozno jeho starsi brat alebo otec (Jan) je ciastkovym vlastnikom (len zlomok) chaty na vedlajsej parcele 1529. To uplne staci aby tento Bielik nemal gule to odsuhlasit ked ho tam vsetci poznaju a nie je zas tak tazke z jeho strany dvoch poslancov "presvedcit", aby sa zdrzali / hlasovali proti. Pri 5 clennom zastupitelstve obce Nezbudska Lucka staci. Ved naco konat vo verejnom zaujme ked mozu "hrabat" pre seba a kaslat na ostatnych...
Bielik Jozef, Nezbudská Lúčka 112, Dátum narodenia: 21.02.1971
Bielik Ján, Športová 688/1, Strečno, Dátum narodenia: 11.06.1958
Keby bola zorganizovana protestna cyklojazda so zablokovanim/spomalenim pruhov v jednom ci druhom smere, pridal by som sa.
ked by to bolo v nezbude / janosikove, tak by to mal kazdy na haku