ktore su lepsie? viem ze tu o nich je nieco popisane, no chcem vediet rozdiel medzi nimi, v com je ktora lepsia/horsia...
marta sl je asi 2008, louise bat 2007 a cena je takmer rovnaka, takze na tom nezalezi
jazdim taky lahsi DH a street
Nehovorim za Marta sa neda pouzit na AM. V tabulke vidno, ze ked na ne hodi chalan 203 mm kotuce tak sa da, ale primarne je to chrtacka ultra light brzda a jazdi sa na nej XC s kotucmi 160/140 mm. Luise je pre planovane vyuzitie urcite vhodnejsia.
par chalanov ju jazdi s 203mm kotucmi na DH, teda co som cital na nete, nikoho takeho nepoznam.. ked sa tam daju take kotuce, pripadne 185mm tak by mohli byt porovnatelne, nie?
kto jazdi nejaku z nich, mohol by napisat skusenosti
..davkovatelnost, kusavost, ako sa sprava pri dlhsom brzdeni, brzdny ucinok...
OK, info mas, tak sa rozhodni sam. Myslim, ze viac v tejto teme uz niet co napisat. Drviva väcsina Ti odporuci na tvrdsie jazdenie z tych dvoch uvedenych modelov Louise.
P.S. A na trial su urcite lepsie rafikove hydry pokial mam dobre vedomosti, ale trial nejazdim, takze si netrufam odhadnut ako sa budu ktore kotucovky v tejto discipline spravat. Totiz ak trial chapem spravne, tak potrebujes co "najkusavejsie" brzdy a to zas nerobi dobroru pri normalnom jazdeni...
pisal som, ze lahky DH, nie 5km zjazdy, ale nieco tak do 2km.. tak myslim, ze pritom by to mala udrzat aj Marta. lepsie su teda Louise?
preco by sa nemal otacat bike hore nohami?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozri si recommended use:
www.magura.com/english/produkte_static/ ... rta_sl.htm
www.magura.com/english/produkte_static/ ... isebat.htm
akurat Marty su lahsie ale asi aj drahsie...
ja jazdim Louise Bat 2007 na 203 resp 180mm kotucoch a su to fakt
hodne hodne dobre brzdy...
jednym prstom dokazem zablokovat predne koleso aj ked nan nalozim celu svoju vahu na asfalte...
ak si z BA, mozem ti to dat otestovat...
kto jazdi nejaku z nich, mohol by napisat skusenosti
..davkovatelnost, kusavost, ako sa sprava pri dlhsom brzdeni, brzdny ucinok...
som zo ziliny, tak si to asi nevyskusam..
Magura Gustav - je moja odpoved
P.S. A na trial su urcite lepsie rafikove hydry pokial mam dobre vedomosti, ale trial nejazdim, takze si netrufam odhadnut ako sa budu ktore kotucovky v tejto discipline spravat. Totiz ak trial chapem spravne, tak potrebujes co "najkusavejsie" brzdy a to zas nerobi dobroru pri normalnom jazdeni...
kurnik toto mam najradsej...najprv povies ze jazdis lahsie DH a potom,
ze take male zjazdy...
nakoniec zistime, ze jazdis casovky na ziletke...
k Louise Bat nema co povedat okrem toho ze su to tie najlepsie brzdy ake som jazdil...
a tom som jazdil Hayesi Hfx9, aj Juicy Seveny....
dristy... cerpas z vlastnej skusenosti ? alebo zase dalsie
"urban legends"
preco by sa nemal otacat bike hore nohami?
podla mna je to uz dost, biku teda zjazdom sa venujem len kratku dobu, este som na takom zjazde ani nebol, max asi tie 2km..
hmm, no mal som bike hore nohami uz asi 5x a zatial nic....
a co sa ako stalo s tymi brzdami ? zavzdusnili sa ?
ja mam Louise Bat
kazdu sekundu sa zavzdusnuju, horia a brzdia velmi pofiderne
jedine moje stastie je ze mam iba 60kg