U mňa dnes tiež niečo nové , inak rozmýšľal som nad U zámkom ale zvolil som reťaz, príde mi to v batohu ako lepšie na nosenie ale neviem ci som zvolil dobre.
no ale musi nabijat 2 veci a vozit 2 veci. nie je lepsie mat 1. navyse ona aj inak blika ked sa blizi auto. ked nic nejde tak ani nemusi blikat a setri baterku
hej super vec - nesvieti to, (ked idem na biku) az ked sa priblizujes k cyklistovi zrazu ti to uje_be cervene lumeny do oci - sietnice vypalene - pri obiehani mam potom chut ho skopnut do jarku
no, ono ten nemecky zakaz blikacich rezimov vobec neni odveci.. ja tiez ked svietim tak tiez jedine trvalo. dajake setrenie aku nema vyznam, normalne svetlo vydrzi 5+ hodin co na bezne vyjazdy staci. akurat si zvyknut pripajat kabel doma hned
hej super vec - nesvieti to, (ked idem na biku) az ked sa priblizujes k cyklistovi zrazu ti to uje_be cervene lumeny do oci - sietnice vypalene - pri obiehani mam potom chut ho skopnut do jarku
Neprehanaj, auto to vidi aj 200m dozadu takze ti to nic nevypaluje a tento rezim je cez den a nie v noci.
ved to bolo cez den - siel predomnou cyklista, dobiehal som ho - zaregistrovalo ma to a pustilo mi day flas do ksichtu - kedze som sa pozeral rovno tym smerom bolo to velmi prijemne.
tak nebolo to 10m za nim. ale nebolo to ani nejak extra daleko. ale hlavne mi ten silny day flash tepal do ksichtu kym som ho nepredbehol. ja celkovo nechapem tym silnym blikackam za bieleho dna - to je akoby si siel autom a ten co ide oproti ti blika dialkovymi. ved je to uplna kravina. v lese som sa stym uz tiez stretol - lebo doma to zapnu a vypnu az doma. nastastie to u nas zatial nieje este tak rozsirene lebo vtedy hladim do zeme a neviem ani kadial idem.
museli by to pouzivat s rozumom co je ale problem. napr. rano ked je este slnko nizko, svieti ti do tvare a je opar - vtedy je to viac nez vhodne. ale za bieleho dna?
Isiel som na biku za kamaratom ktory ma radar a nepripadalo mi to az take ze "nevidim" z toho blikania...ale ja sam osobne ked idem.s niekym a mam zapnute svetlo tak prepinam z blikania na stale svietenie...ak sa jedna o auta ktore su len chvilu za mnou a za chvilu zase fuc...nechavam blikanie ktore je ako bych to nazval...reakcne viditelnejsie
Za bieleho dna svetlo zanika cize aj ked niekto ma dialkove tak to nie je az take silne ako v noci (kedze su zrenicky stiahnute tak to ludske oko tolko nevnima)
na biku. v aute mi to nevadi - lebo prejdes rychlo okolo a neriesis. na biku sa za takym vlecies niekedy dost dlho kym sa ti ho podari dobehnut a predbehnut. a nevravim o normalnom blikani - ale vseobecne to vybojkove day flash sa to tusim vacsinou vola. mne je to teda dost neprijemne. vidim hviezdicky este hodinu potom. to iste ked ide niekto oproti.
bezne blikanie beznymi blikackami za bieleho dna mi je ukradnute - lebo to fakt nieje vidiet a netusim na co to maju vobec pozapinane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a baby duck syndromom mozme ohejtovat kazdeho,kto by nahodou chcel kritizovat .. pozname .. inovacie
Vazil si ho? Kolko ma v porovnani s tabulkovou hodnotu?0
Neprehanaj, auto to vidi aj 200m dozadu takze ti to nic nevypaluje a tento rezim je cez den a nie v noci.
museli by to pouzivat s rozumom co je ale problem. napr. rano ked je este slnko nizko, svieti ti do tvare a je opar - vtedy je to viac nez vhodne. ale za bieleho dna?
bezne blikanie beznymi blikackami za bieleho dna mi je ukradnute - lebo to fakt nieje vidiet a netusim na co to maju vobec pozapinane.