Aby si mal predstavu.vysoke sú skôr jar leto jeseň. na zimu sú mäkšie ale výlety bez problémov.
Letné som bral bez goraču,podrazka stredne tvrdá od pomoca.
Vsetko co doma mam, mi sedi vo velkosti 43. Teda samozrejme okrem shimana. Tam 44. Takze som vsal s tym ze keby nesadli tak nieje problem to vymenit. Ludia sa boja toho ako smrti. Pride balik, odskusam, nesadne, poslem za 2e postou a o par dni mam spravnu velkost. Takze tuto znacku si tiez zafixujem, ze mi sedi ako ostatne.
Keď nejaký overený obchod čo poznám kúpim rovno 2 a jedne vrátim potom. Teraz počas korony sa ináč ani nedá. Tak som mal doma Bosp, Planika 2x . Všetko vrátené peniažky už nazad a jedny Planika Mangart ostali na nohe.
Bežne nosím 42. Planika 42 mi boli dobre na tenšie ponožky, keď som dal hrubšie už to bolo také stiesnene. 42,5 sadli perfektne. Mangarti sú trochu širšie ako Forester.
Ahoj ahoj, poradíte? planujem kupit turistickú obuv, ale rada by som si najskôr nechala poradit. Ktorá znacka je pre vas top a preco? Rozmyslam nad takymto niecim "salomon outline prism"... co si o tom myslite, moze byt? Nejsom žiadna velka turistka, ale tento rok s tým planujem začať, tak na začiatok nič moc drahé by som nechcela
Tranula00 myslim ze tema topanok je rovnako specificka ako napr sediel ci prilieb.
vieme ti poradit napr ktore sa vydrzia naozaj vela, ktore stoja za dane peniaze, ale neivem poradit ktore ti sadnu to treba jednoducho kupovat, chodit a skusat komu co sedi.
ja napr deriem denno denne Merrel Moab - najpohodlnejsia topanka na svete aj podla Bearl Grillsa ,zial slaba vydrz
jesen jar vencenie - Lowa Renegade polovysoka, tazke tury zima dazd sneh - Planika Brana.
osobne si myslim ze na zaciatok je 100e za nizke samochodky vela penazi, kedze nemaju ani specifikaciu tuhosti podrazky, bude to taka bezna pohodlnna topanka. osobne by som ich ale nekupil
@scarinko planiky som kupil v kamennej predajni v kosiciach, osobne ich dokazem nosit celorocne - kontrolne dni na dialnici, vencenie v lejakoch, turistika v tatrach s batohom. osobne mam radsej na nohach tazke boty aj tam,kde ich netreba- oba kotniky zoperovane
je to celokozenna topanka - maju tam sice daky system "vetrania" ale v 30tke v tom bude vzdy teplo. dalsia vec je ich pouzitie - kam vtom chces v lete chodit? okrem Tatier by som ich v lete asi nikde neobuval. Planiku ma aj T-sport Trencin. ja som pred kupou popozeral slov. eshopy - adam, rysy .... a kupil kde bola dostupna za rozumnu cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=EP2AiyQ0lXk
standartná velkosť 43 ako u iných baganí
Letné som bral bez goraču,podrazka stredne tvrdá od pomoca.
Keď nejaký overený obchod čo poznám kúpim rovno 2 a jedne vrátim potom. Teraz počas korony sa ináč ani nedá. Tak som mal doma Bosp, Planika 2x . Všetko vrátené peniažky už nazad a jedny Planika Mangart ostali na nohe.
Niečo také :
https://www.4camping.sk/p/panska-obuv-scarpa-maverick-gtx/
https://www.4camping.sk/p/panska-obuv-meindl-tonale-gtx/
Niekto nejaké skúsenosti?
vieme ti poradit napr ktore sa vydrzia naozaj vela, ktore stoja za dane peniaze, ale neivem poradit ktore ti sadnu
ja napr deriem denno denne Merrel Moab - najpohodlnejsia topanka na svete aj podla Bearl Grillsa
jesen jar vencenie - Lowa Renegade polovysoka, tazke tury zima dazd sneh - Planika Brana.
osobne si myslim ze na zaciatok je 100e za nizke samochodky vela penazi, kedze nemaju ani specifikaciu tuhosti podrazky, bude to taka bezna pohodlnna topanka. osobne by som ich ale nekupil
@scarinko planiky som kupil v kamennej predajni v kosiciach, osobne ich dokazem nosit celorocne - kontrolne dni na dialnici, vencenie v lejakoch, turistika v tatrach s batohom. osobne mam radsej na nohach tazke boty aj tam,kde ich netreba- oba kotniky zoperovane