Uprava linku po vyhladani tovaru funguje perfektne, ale ak je v ponuke viac stran, tak kazda dalsia uz upravu linku strati. Alebo robim nieco nespravne? Vdaka.
Ten kod sa tam strati, treba tam potom prepisovat rucne cislo strany, pre predstavu som pouzil nieco vseobecne na vyhladavanie co bude mat urcite viacero stran a to "sticker".
V linku bude nieco ako ********&SearchText=sticker, za to pridas tu cast pre krajinu a bude treba na koniec pridat znova dalsiu cast: &page=2
vysledok teda bude: &SearchText=sticker&shipFromCountry=PL&page=1
Tu nasledne prepisujes v adrese cislo strany, z 1 na 2, z 2 na 3, atd.
Je to pracnejsie a nie zrovna pohodlne, ale ine jednoduchsie riesenie som nenasiel a to obcasne prehladavanie (rozumej prepisovanie) stran sa da prezit, hlavne ked si ten kod hodis na koniec linku.
Alebo prepnut hore country na cz, potom si mozes vyberat ship from country. Pri sk verzii to nejde. Nasledne normalne nakupis, postova adresa ostava povodna.
Asi to objednavanie z EU skladov funguje ako kedy, ako kde. Objednal som na skusku chobotinu za euro, shipping z PL za 0,40 a pozeram do trackingu ze poslane z Ciny a tracking number zacina S0 (es nula, ale mali by to byt vzdy 2 pismena). Som zvedavy kedy a ci vobec nieco pride.
moja zásielka "z NL" skončila na colnici, takže až taká finta to nebude.
Ak by to bolo také jednoduché, tak by to robili aj všetci a colný priestor by nemal zmysel.
Mne dokonca zadrzali zasielku co isla postNL
Aj ked bola v hodnote 24€ serem na nich poslal som im vsetky dokumenty a uz 3 tyzdne cakam dokym mi prepustia zasielku
To je len prekladisko. Tiez mi tak naposledy isla vec...dlho dlho nic a asi po dvoch tyzdnoch to zacalo byt aktivne, to znamena ze z Ciny to slo pod inym cislom alebo hromadne a potom v Holandsku to uz evidoval tracking posty. Ale aj tak to slo cez colnicu na SK. Z toho Holandska az domov to slo cca dalsie dva tyzdne ak nie tri.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uprava linku po vyhladani tovaru funguje perfektne, ale ak je v ponuke viac stran, tak kazda dalsia uz upravu linku strati. Alebo robim nieco nespravne? Vdaka.
V linku bude nieco ako ********&SearchText=sticker, za to pridas tu cast pre krajinu a bude treba na koniec pridat znova dalsiu cast: &page=2
vysledok teda bude: &SearchText=sticker&shipFromCountry=PL&page=1
Tu nasledne prepisujes v adrese cislo strany, z 1 na 2, z 2 na 3, atd.
Je to pracnejsie a nie zrovna pohodlne, ale ine jednoduchsie riesenie som nenasiel a to obcasne prehladavanie (rozumej prepisovanie) stran sa da prezit, hlavne ked si ten kod hodis na koniec linku.
lukas6s8p Ok. Na oplatku ponukam na test "drahe" cervene Soocenty pre Saint/Zee (asi najdem viac kusov), mozno niekomu piskat nebudu, vydrz mali dobru, ale ten zvuk...
https://www.mtbiker.sk/forum/post1473698.html#p1473698
Kupujem stále čínsku "keramiku", je mi jedno aká značka.
Brzdia dobre, sú tiché a že hovno vydržia je mi akosi fuk.
Možno máš aj pravdu, ale dobre to vyzerá a dávam to na elektriku, takže tú trochu hliníku navyše uveziem.
Ak by to bolo také jednoduché, tak by to robili aj všetci a colný priestor by nemal zmysel.
Mne dokonca zadrzali zasielku co isla postNL
Aj ked bola v hodnote 24€ serem na nich poslal som im vsetky dokumenty a uz 3 tyzdne cakam dokym mi prepustia zasielku
A ich telefonne cislo nedvihaju
Netrep prosimta. Uplne vidim jak zasielka z CZ eshopu, ktoru mam doma o 2 dni od objednania ide cez colnicu.
Okrem toho volny pohyb tovaru a osob nic?
Okrem toho volny pohyb tovaru a osob nic?
Ano, posielal som list z CR do Danska a odchytili ho danski colnici