no a hlavne mam ten batoh (predchodziu vezriu) uz 5 rokov a nic mu nieje. pri prvom ohmatani si vravim - ten je tak lahky a jemny ze to do roka dotrham. a nic - nic sa nepara, zipsy ok. latka ok
pozeram ze chrbat nezmenili tak mam stale nahradu - len obbjem 13-15l uz nieje. 12 je malo, 20 je moc.
Pri beznom pouzivani sa mi zlomil rozdelovac popruhu na helme. Helma je 8 mesiacov po zaruke, ale aj tak pisem vyrobcovi. Vyrobca si vyziadal fotky, potom adresu.. a uz mam nahradny doma
Aj pre toto mam rad MET helmy.
no a hlavne mam ten batoh (predchodziu vezriu) uz 5 rokov a nic mu nieje. pri prvom ohmatani si vravim - ten je tak lahky a jemny ze to do roka dotrham. a nic - nic sa nepara, zipsy ok. latka ok
pozeram ze chrbat nezmenili tak mam stale nahradu - len obbjem 13-15l uz nieje. 12 je malo, 20 je moc.
napr. mne sa raz pocas vyjazdu zlomil ten plastovy mechanizmus, ktory obopina hlavu a prilba mi preto nijako na hlave nedrzala a musel som dokoncit vyjazd s prilbou upnutou na ruksaku (akurat zjazd z Kralovej hole, ako inak )
do lesa, pripadne na ranne/ vecerne jazdenie po ceste su prizm trail velmi dobre. Ale pocas slnecneho dna je to snimi dost o hubu, je potrebne mat dalsie. Tolko moj skromny poznatok ku nim.
Ako sa ti s tym sklom jazdi v lese ? je to skor vhodne na slnko alebo je to taky all around sklo ?
V takom pocasi ake je teraz prizm road. Ak by si jazdil vacsinou v hustejsom lese, pripadne vecer, alebo je pod mrakom, tak Prizm Trail, ale tie su zase pri presunoch a na lukach na slnku dost svetle.
Ja jazdim april-august 95% s prizm road. Potom podla potreby, ale na jesen a na jar vacsinou prizm trail.
Skla su obidve spickove a ani prizm road nie su take tmave na ociach, ako sa moze z videi a fotiek zdat.
Môžem potvrdiť, kupoval som Radar Advancer s Prizm Road s tým že to do lesa asi použiteľné ani nebude, ale naozaj nie sú tak tmavé ako sa z obrázku zdajú. Celkovo čo sa týka kontrastu výborné sklá. Prizm trail torch zase pekne rozjasňujú, čiže vhodné skôr do podmienok kde je menej svetla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj pre toto mam rad MET helmy.
Tak potom jedine Raptor 14tka
napr. mne sa raz pocas vyjazdu zlomil ten plastovy mechanizmus, ktory obopina hlavu a prilba mi preto nijako na hlave nedrzala a musel som dokoncit vyjazd s prilbou upnutou na ruksaku (akurat zjazd z Kralovej hole, ako inak
btw. je to uvex race 5, po 4 rokoch pouzivania
robia skúsenejší výrobcovia
Prosim ta, kde si ho kupil. Nasiel som len kampan na startlabe, s dodavkou v Juni 21 takze mozno tam.
EDIT: Beriem spat. Nasiel som.
robia skúsenejší výrobcovia
veď ja len že dokáže niekoho ešte prekvapiť taká vychytávka ako "helma pripnutá na batoh"
to sklo je fajneee.. prizmy trail mam 3 roky.. dalšie tiež bude toto
V takom pocasi ake je teraz prizm road. Ak by si jazdil vacsinou v hustejsom lese, pripadne vecer, alebo je pod mrakom, tak Prizm Trail, ale tie su zase pri presunoch a na lukach na slnku dost svetle.
Ja jazdim april-august 95% s prizm road. Potom podla potreby, ale na jesen a na jar vacsinou prizm trail.
Skla su obidve spickove a ani prizm road nie su take tmave na ociach, ako sa moze z videi a fotiek zdat.