nuž, ono, spočítaj si koľko by ťa vyšla hydraulická sada, prípadne nové kolesá a ktomu si povieš, že ono ten starý rám už bude oslabený ... zrejme sa to zase toľko neoplatí. Kdežto ak takýto oživuje kultový rám, je to proste úplne o inom
Ak si clovek zachova otvorenu mysel, nepotrebuje ani hydraulicku sadu, kultovy ram, alebo nablyskanu top sadu, aby vyskladal dobry gravel stroj zo stareho MTBcka.
zase Klein je už pre niekoho zberatelsky kus, ktory by nechcel rozoberat a takto prerabať, ale ako bolo spomenute vyssie je to vec penazi a vkusu
nooo - tie prerabky castokrat vybehnu na cenu noveho bajku - v ramci triedy komponentv ktore su pouzite - viem o tom svoje .... ale zas ocelak gravel nie je na zaodenie - sice 8 kil mat nebude - ale nech - mne sa to lubi
Podla mnozstva videi na YT to v zahranici vyzera na dost velky trend, prerabat stare MTBcka na gravel, az mi pride zvlastne, ze na Slovensku nie. A mozno s tym len kutilovia nechodia na internety (resp. nevidiet prerabky v galerii bicyklov na MTBikeri ) .
no vsetko co mam doma aj na com jazdim som vyskladal na ramoch cross - teda nie ze true blod gravel .
moj je marin san marco , a na predaj bude KTM life a Merida crossway / myslim ramy / - ale aj v gravel prevedeni to vyzera slusne a aj to slusne ide ...
vecna otazka ,, dvojplacka ci jednoplacka na gravel , plaste max40-42 (ziadne 2.1 | 650B) , rekreacne jazdenie, ako mtb, skoky na kazete netusim ci to pocitim
Ja som začal s jednoplackou,ale potom som to dal na dvojplacku, hlavne aj pre to, lebo gravel používam aj v zime na ceste. Ale asi vo všeobecnosti čo sa týka výberu prevodníkov, aspoň podľa mňa rozhodne to, že či idete do gravela z MTB, alebo z cestného bicykla, tak si zachováte návyky a zvyklosti
Tiez by som povedal, ze naco sa ten gravel bude pouzivat primarne. Pokial viac do lesov, teren tak tam by som dal jednoplacku. Ale pokial viac hradza, asfalt tak dvoj.
Presne asi ako pise BigGuy zalezi hlavne od toho kde budes najviac jazdit. Ak by si ho casto prehanal po cestach, nebodaj ze zvazujes kupit aj cestne kolesa ktore budes nahdazovat (ako ja) tak vtedy isto dvojplacka idealna compact ale kludne aj ta GRX s vacsim rozsahom. Jednoplacka v lese, lietacky hore dole a velmi dobre padne v serioznom blatku kde sa ti tak rychlo nezanesie ako dvojplacka so saltrom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.ebay.com/itm/154441859003?hash=item23f573bfbb:g:KygAAOSwDN1UR0PM
Ak si clovek zachova otvorenu mysel, nepotrebuje ani hydraulicku sadu, kultovy ram, alebo nablyskanu top sadu, aby vyskladal dobry gravel stroj zo stareho MTBcka.
nooo - tie prerabky castokrat vybehnu na cenu noveho bajku - v ramci triedy komponentv ktore su pouzite - viem o tom svoje .... ale zas ocelak gravel nie je na zaodenie - sice 8 kil mat nebude - ale nech - mne sa to lubi
no vsetko co mam doma aj na com jazdim som vyskladal na ramoch cross - teda nie ze true blod gravel .
moj je marin san marco , a na predaj bude KTM life a Merida crossway / myslim ramy / - ale aj v gravel prevedeni to vyzera slusne a aj to slusne ide ...
https://www.xxlsports.at/white-gx-ltd-2x10-21/p/1179896_1_style
https://www.xxlsports.at/white-gx-lite-21-gravelbike-unisex/p/1179895_1_style