jaj, az tak ? .. no myslel som skor na to, ze ked sa prirutia zozadu, aby som vedel, ze sa na mna rutia .. eventalne aby som vedel kedy nastupit .. EMP proti e-kolobezkam
Ano je to trochu otravne, ked je hrbolata cesta tak sa to posuva dolava doprava, ale celkovo to drzi pevne. Mozno by stacilo to podlepit paskou nech sa to nesmyka.
Tak som sa vytrapil vcera s nastavenim toho radaru cez Smart Bike Lights na funkciu vypnute svetlo a rozblika sa len ked detekuje auto (edge530 a RTL515) tak ako tu pisali na stranke c.7 (aj s tym odkazom tu https://www.bike-forum.cz/forum/garmin-varia-bike-radar-2#comment5198153), a ani za svet mi to nechcelo fungovat, az kym som neupravil tu konfiguraciu, ktoru tam zdielali pre 830 (trebalo mi tam pridat jednu podmienku). Ak by to niekto vyuzil, nizsie je moja konfiguracia, ktora konecne funguje, + pridal som tam aj funkciu brzdoveho svetla, ale to som este netestoval.
Edit: otestovane aj brzdove svetlo, funguje, rozsvietilo sa mi svetlo pri najazde do prudkeho kopca
Som cerstvym majitelom radaru, zatial len jedna jazda a hned vidim, ze je to fakt skvela vec. Zvuk som hned vedel, ze musim zmenit, lebo to dvojite cvrlikanie som nezvladal No a kusok predo mnou chvilu isiel jazdec, ktoremu sa svetlo rozblikalo len s bliziacim sa autom. Vdaka tomu som nasiel tuto temu a hned aj navod. Kr1v1 Diky ti za konfig, myslim, ze ho vyskusam. Len by ma este zaujimalo, ako je to za tmy? Vtedy svetlo automaticky svieti v tomto konfigu? Alebo ide len podla toho nastavenia a bol by som neosvetleny, az kym radar nezaregistruje bliziace sa auto?
Za tmy si to musis manualne prepnut do modu, aby to svietilo/blikalo stale. Alebo mozno sa da naprogramovat aj to, aby to automaticky preplo (tak ako sa aj garmin edge prepne do dark mode po zapade slnka). Ale ja po tme zvycajne nejazdim, a ked, tak tu chvilku idem na ten standard mode.
da sa to aj automaticky, treba mat variu pridanu ako svetelnu sustavu aby ho vedel garmin ovladat, a ked sa stiahne lista v nastaveni svetla treba mat automaticke ovladanie.
Zdravím, používa to niekto s hodinkami? Ja mam vivoactive 4, funguje dobre ale nie je zvuková signalizácia čo dosť vadí. Treba mat oči na displeji stále keď chcem vedieť situáciu za sebou. Čo s tým? Moc sa mi nechce investovať do Edge ( mam starý 500, ale s tým varia nekomunikuje).
Zdravím, používa to niekto s hodinkami? Ja mam vivoactive 4, funguje dobre ale nie je zvuková signalizácia čo dosť vadí. Treba mat oči na displeji stále keď chcem vedieť situáciu za sebou. Čo s tým? Moc sa mi nechce investovať do Edge ( mam starý 500, ale s tým varia nekomunikuje).
Ešte dodatok. Už keď to pipa, aj to dobre počuť? Spároval som s telefónom, zvuk na max, tel. vo vrecku a nepočuť nič , hlavne keď zafuka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je možno tak pre e-bike a MTB a nie pre silničky.
https://www.alza.sk/sport/garmin-tail-light-do-priemeru-31-8mm-d4166067.htm
Inac aj vas otravuje, ze sa ten radar v original drziaku nataca do stran na tej sedlovke?
nikdy mi presne v strede nevydrzi
Edit: otestovane aj brzdove svetlo, funguje, rozsvietilo sa mi svetlo pri najazde do prudkeho kopca
###0,73535488#3,3|RADAR:1:7:1I]1]0|Brake:1:6:1A[-3|:1:0:1D=1##1:Varia 515|null:-1#0::#B3121##3#0#0
Kr1v1 Diky ti za konfig, myslim, ze ho vyskusam. Len by ma este zaujimalo, ako je to za tmy? Vtedy svetlo automaticky svieti v tomto konfigu? Alebo ide len podla toho nastavenia a bol by som neosvetleny, az kym radar nezaregistruje bliziace sa auto?
Tu som dával foto https://www.mtbiker.sk/foto/568483/74482_garmin-varia-cyklo-radar_608e384e39cb4jpg.html
Potvrdzujem. Tiež vozím dve gumičky. Jedna je na hrboľatej ceste málo.
Na Fenix 6 to funguje.
Ešte dodatok. Už keď to pipa, aj to dobre počuť? Spároval som s telefónom, zvuk na max, tel. vo vrecku a nepočuť nič , hlavne keď zafuka