nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Trocha sa to na konci zvrhlo ale lepšie ako nič, neboli priebežné časové odstupy čela, pelotónu ale hlavne že nevbehol cyklistom pri tom množstve prejdených obcí pod kolesá nejaký pes, ožratý fanúšik, ...
Vies o tom ze to ukazuje tvoju vahu? kuba urcite nema 75kg
add 2: nemas stravu premium takze jeho vahu nemas sancu zistit za predpokladu ze ju ma spravne nastavenu
a ten elevate plugin ukazuje vzdy tvoju vahu
ak 60 kilo tak šiel nejakých 4,9 W/kg - pri P 291 W
Velmi zle. Ani dojazd o striebornu a bronzovu medailu neukazali. Baška ale prehral aj s Kubišom...
Nemá. V závere si dosť nakladal a celé preteky sa šlo v úniku ,,celkom svižne,, - 227 km, takmer päť hodín v 30 stupňovej horúčave, na slnku priemerkou 47,3 km/h. Dobre že šiel do úniku. Eliminoval čiastočne riziko pádu a kvalitne potrénoval. Na TDF to bude v súboji o zelený dres zaujímavé. Organizátor dal rýchlostné prémie zas pred veľké kopce a znížil tým šance veľmi dobrých cyklistov v takomto profile napr. Aert - ak by mal náhodou záujem, bolo mu umožnené a ak bude vôbec štartovať - vyhrať bodovačku, rýchlostné prémie však oproti vlaňajšku nie sú hned po štarte ako tomu bolo v niektorých prípadoch vlani takže od špurtéra sa bude vyžadovať okrem rýchlosti aj dobrá kondícia, aké také vrchárske schopnosti a zídu sa skúsenosti zo získavania predchádzajúcich 7 zelených dresov.
Režisér urobil veľmi dobre, že neukázal "boj" o tretie miesto... Bolo to 12 minút za víťazom, chlapci by sa hanbili, keby ich ukázali v TV.
to moze zabit fakt len dakto co nesedel na bajku
Cavo miesto Benneta
Bennett aj tak končí v tíme
Skoda toho Bennetta, prisiel mi ako fajn chlapik a bolo by fajn, ak by Peter vratil prehru prave jemu v priamom suboji. Ale aj tak to bude zaujimave, WVA aj MVDP sa pomerne dlho a sustredene pripravuju na TDF, kym Peter sa rozjazdil na TDF na Gire.
Aj o zlty dres to bude zaujimave - tam sa zase sustredene pripravuje Roglic. Ale Ineos ma zostavu ako remen: traja vitazi GT (Carapaz, Thomas, Hart), jeden majster sveta (Kwiatek) a Porte. O superdomestikoch Van Baarlem a Castroviejovi nehovoriac. Nemal by som nic proti tomu, aby im opat Pogacar trochu vypalil rybnik
a myslim, ze MvdP sa pripravuje viac na MTB olympiadu ako na tour a podla rozhovoru spred par tyzdnov som mal pocit, ze by ju najradsej uplne vynechal a sustredil sa na horaky.