Ďakujeme za hodnotenie, Maratón sme sa rozhodli poriadať len začiatkom mája, A dosť majiteľov pozemkov nám niektoré úseky nepovolilo a to pár týždňov pred pretekom nie je jednoduché meniť, Museli sme dlhú robiť dvoj-kolovo, Nakoniec sme sa rozhodli veľmi správne nespájať dlhú v parku, kde by bol konflikt s kratšími. Tu je tých 5km menej. Radšej budeme zdokonalovať trate, ako riešiť problémy s povoleniami.
Ďakujeme aj za čistotu na trati, aj zázemia,
nechcem vytvarat polemiku ani konfrontaciu pretoze ako som napisal trat sa mi velmi pacila a od casu ked som pretal cielovu pasku a zaexoval 2 piva na neutralizaciu zaludka , budem spominat na Topolcianky ako na super maraton ... dvojkolove preteky nemam v laske ale tato kvazi varianta mi nakoniec pomohla prave v tom ze ked som mal pochybnosti o tom co ma este caka (kvoli udajom 68km/1850m) som sa ocitol v casti ktoru som uz poznal a smerovalo to do ciela ( mozog sa prepol do pozitivu ) ...
otazka je skor taka ze ci to ze bude mat trat o 5km menej ste vedeli 1-2 dni predtym ... ak hej , tato informacia na tomto fore by aspon mne pomohla ...
este raz , maraton aj vsetko okolo neho bolo pre mna perfektne, trat bola super, ak by som nebol tak daleko tak dnes umyjem bike, namazem retaz a dal by som si ju v nepretekarskom strese ...
Vy riešite somariny. Keby to písal víťaz a druhy tretí ešte možno ok.ale 5km na dlhej nie je podstatne. Organizátori majú fakt ťažku robotu s povoleniami. Okolo maratónu je strašne moc roboty, zháňať peniaze povolenia, ľudí atď. Par ludi chodí na preteky do Česka a tam som nepočul ze by sa sťažovali na asfalt,kilometre ,dve kolá, či trať. Stravu. Často sa tam idú preteky kde príde 1000 ľudí a trať..no keby tak taka bola nás to by bolo ,ajajaj. Napríklad taká Oderska mlynica . Preto chcem ešte raz poďakovať a vyjadriť Organizátorom vďaku, ze to robia v takých podmienkach.
@Ledavi
k comu sluzi forum? dotkol som sa hrubo niekoho svojim komentom? napisal som si svoj nazor a myslim ze som hlavne chvalil... mimochodom, ak by na dlhej trati bola kategoria 60> tak by som bol vitaz (aj ked iba zo 4-och) ... viem dobre ake usilie prinasa organizacia MTB, uz som neraz pisal ako si vazim tych co nam takyto sposob nasej sportovej realizacie prinasaju ... tie "somariny" si si mohol odpustit , aj bez toho by som ti rozumel co pises....
Za mna super maraton. Vsetko ako ma byt. Trat, organizacia, zazemie, obcerstvovacky, znacenie bez chyby. Urcite tam pojdem aj potrenovat a o rok znova na starte. Dakujem
@Ledavi
k comu sluzi forum? dotkol som sa hrubo niekoho svojim komentom? napisal som si svoj nazor a myslim ze som hlavne chvalil... mimochodom, ak by na dlhej trati bola kategoria 60> tak by som bol vitaz (aj ked iba zo 4-och) ... viem dobre ake usilie prinasa organizacia MTB, uz som neraz pisal ako si vazim tych co nam takyto sposob nasej sportovej realizacie prinasaju ... tie "somariny" si si mohol odpustit , aj bez toho by som ti rozumel co pises....
Tak fórum je pre každého. Aj ja som si napísal svoj názor. Reagoval som na to,lebo určite mali veľa práce, čo mi aj povedal po skončení . Preto pozabudli pravdepodobne na zmenu v propozíciach kde sa vypustali úseky. Hovoril to na začiatku. A už vôbec nechápem to ,napísať ze Keby si vedel na začiatku ze je trať kratšia o 5 km tak čo udržal by si si motiváciu ???? Keby bolo keby ..
Slavo, na sťažovanie sú experti iní, asi málo poznáš Čechov
A nejak som na tom zázemí nevidel nič zvláštneho. Okrem toho, že v cieli nebolo ovocie a zdroj pitnej vody (musel som sa pýtať (napr 1000l cisterna v Stupave)).
S tým, že takto sa robí biznis plne súhlasím
Urobíš asfaltovo-zvážnicovú trať "pre každého xxx" (podstatné meno si doplň aké chceš), 900/1000 kaček štartovné, poriadnu masážnu kampaň a hurá!!
Od svojich známych som počul niečo takéto: "Kolovoživot?? Chacha. My jedem na Trilogii "
njn, o 4 dni moje prve, uz sa neviem dockat. konecne poriadne mtb jazdenie, aj ked som zvedavy, kolko veci bude nad moj moral..
a s poslednou vetou mas pravdu, pocul som aj ja, ze nie je tajomstvom, ze KPZ-tkari su trilogistom na smiech
Tak fórum je pre každého. Aj ja som si napísal svoj názor. Reagoval som na to,lebo určite mali veľa práce, čo mi aj povedal po skončení . Preto pozabudli pravdepodobne na zmenu v propozíciach kde sa vypustali úseky. Hovoril to na začiatku. A už vôbec nechápem to ,napísať ze Keby si vedel na začiatku ze je trať kratšia o 5 km tak čo udržal by si si motiváciu ???? Keby bolo keby ..
uz sa opakujem, vsak ja ti tvoje nazory vobec neberiem, mne len vadilo ze
si moj nazor oznacil za somarinu ... preco ? mohol si napisat ze
s mojim nazorom nesuhlasis lebo to alebo to , argumentuj kolko chces ...
ak by tam ta somarina nebola tak tu nezatazujem inych na fore s mojimi
komentami ... ak organizator zabudol na upozornenie na zmenu , tak by to
na kritiku mozno bolo ale ja som fakt nechcel nic kritizovat ...
aj tu motivaciu by som ti vysvetlil ale nema to vyznam ...
pripominas mi sucasne spravanie sa ludi na socialnych sietach ,
ak sa ti nieco nepaci tak napises ze su to somariny ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujeme aj za čistotu na trati, aj zázemia,
nechcem vytvarat polemiku ani konfrontaciu pretoze ako som napisal trat sa mi velmi pacila a od casu ked som pretal cielovu pasku a zaexoval 2 piva na neutralizaciu zaludka , budem spominat na Topolcianky ako na super maraton ... dvojkolove preteky nemam v laske ale tato kvazi varianta mi nakoniec pomohla prave v tom ze ked som mal pochybnosti o tom co ma este caka (kvoli udajom 68km/1850m) som sa ocitol v casti ktoru som uz poznal a smerovalo to do ciela ( mozog sa prepol do pozitivu ) ...
otazka je skor taka ze ci to ze bude mat trat o 5km menej ste vedeli 1-2 dni predtym ... ak hej , tato informacia na tomto fore by aspon mne pomohla ...
este raz , maraton aj vsetko okolo neho bolo pre mna perfektne, trat bola super, ak by som nebol tak daleko tak dnes umyjem bike, namazem retaz a dal by som si ju v nepretekarskom strese ...
Kolopropeníze
Kolopropeníze
Lebo si Slovák. My mame v DNA sa sťažovať 😁😁. Kolo je drahé a teraz ku..a drahé. Ale to zázemie to je úplne inde. Ale tak sa robí biznis o tom to je.
A nejak som na tom zázemí nevidel nič zvláštneho. Okrem toho, že v cieli nebolo ovocie a zdroj pitnej vody (musel som sa pýtať (napr 1000l cisterna v Stupave)).
S tým, že takto sa robí biznis plne súhlasím
Urobíš asfaltovo-zvážnicovú trať "pre každého xxx" (podstatné meno si doplň aké chceš), 900/1000 kaček štartovné, poriadnu masážnu kampaň a hurá!!
Od svojich známych som počul niečo takéto: "Kolovoživot?? Chacha. My jedem na Trilogii
a s poslednou vetou mas pravdu, pocul som aj ja, ze nie je tajomstvom, ze KPZ-tkari su trilogistom na smiech
uz sa opakujem, vsak ja ti tvoje nazory vobec neberiem, mne len vadilo ze
si moj nazor oznacil za somarinu ... preco ? mohol si napisat ze
s mojim nazorom nesuhlasis lebo to alebo to , argumentuj kolko chces ...
ak by tam ta somarina nebola tak tu nezatazujem inych na fore s mojimi
komentami ... ak organizator zabudol na upozornenie na zmenu , tak by to
na kritiku mozno bolo ale ja som fakt nechcel nic kritizovat ...
aj tu motivaciu by som ti vysvetlil ale nema to vyznam ...
pripominas mi sucasne spravanie sa ludi na socialnych sietach ,
ak sa ti nieco nepaci tak napises ze su to somariny ...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dakujem velmi pekne.