Zaujímavú cestu nedávno spojazdnili pracovníci Vojenských lesov.
Je to spojnica medzi cestami Sklené-Kunešovská strelnica s hlavnou cestou Turček-Horná štubňa
Je vhodná aj pre crossové biky.
Ďakujem za rady, upravené. Cez ten stred som chcel len preto, že som tam zatiaľ nikdy nebol. Ale kľudne to oželiem, lebo tú cyklotrasu som šiel na jar a páčila sa mi.
zelená zo sedla pod Vysokou na Handlovú je po ťažbe len ťažko prejazdná. A zlá je aj spojka Rematskej a Kosorínskej zvážnice po trase plynovodu. Tam je zase množstvo polámaných konárov a stromov.
v sobotu som opäť skúsil ísť dolinou z Kunešova do Kopernice. To kamenie čo tam minulý rok nasypali je už dobre ujazdené a teraz nasypali nové na ďalších úsekoch. No keď aj to ujazdia, tak to bude priam luxus
To je najlepšia možná trasa z Kopernice na Kremnické Bane alebo Sklené.
Slobodné - Kremnický štít - Kremnický štós - Výhliadka - Náučný chodník Zelená cesta - Kremnica. Na tom NCH sú spadnuté štyri stromy ale inak je to dobré.
Včera celkom solídna dohľadnosť z Trnovníka. Opäť som išiel hore dolinou z Kopernice na Kunešov. Na niektorých miestach to kamenie ešte nie je úplne ujazdené ale všetko som to dal v sedle. Už viackrát ma tam zaujal chodník, ktorý smeruje niekde na Jarabicu. Niekedy v dávnej minulosti tadiaľ chodili Kunešovčania do Kremnice ale neviem či je to práve tento. A záznam trasy je v sekcii Výjazdy.
z TR choď radšej cyklotrasou 032 na Hornú Štubňu, obíď vodnú nádrž Turček z ľavej strany a pri chate Obrázok máš na výber dve cyklotrasy na Skalku. A zo Skalky cyklotrasou do sedla Tri kríže a odtiaľ tak ako to máš naplánované.
Ak mas rad pekne vyhlady, tak asi na 25 km pri chate Obrazok sa da odbocit doprava a ist po znacenej cyklo i bezeckej trase okolo Vlcieho vrchu. V kulminacnom bode je pekny vyhlad na Skalku. Tato skratka je sice o 4 km dlhsia, zato vsak ziskas dalsich 70 m prevysenia
Vrati ta to naspat na Kralicku dol. (Ta vsak byvala podla doterajsich skusenosti o nieco horsia - neviem ako teraz po zime... ) A potom po asi 200m odbocit z Kralickej dolava po znacenej trase, ktora je zase sice zase dlhsia o dalsie 2km, ale uz tam nenaberies dalsie vyskove metre a je na vacsia sanca, ze nebudes musiet tlacit...
v piatok som bol vyskúšať spojku Kosorínskej a Rematskej zvážnice cez sedlo plynovod (ja som ho tak pracovne nazval) Na Kosorínskej strane to jemne prešli radlicou, tak za sucha to bude myslím si dobré. Na Handlovskej strane ťažili na jednom mieste ale aj tam je to pomerne dobré. A potom som netrafil odbočku na Janovu Lehotu, tam treba odbočiť skôr.
vedeli by ste prosím poradiť najkrajšiu trasu (mtb ale žiadny extrém, ideálne keby to zvládol aj gravel) z Troch Krížov/ Hostinca smer Ihráč? v pláne mám zelenú. A opačný smer zas nejaký najrozumnešjí spôsob dostať sa naspať na Tri Kríže.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Horná Štubňa - ponad VN Turček - Vyhnatová - Skalka - rozhľadňa na Krahuľskom vrchu - Turček - Horná Štubňa
To je najlepšia možná trasa z Kopernice na Kremnické Bane alebo Sklené.
https://sk.mapy.cz/turisticka?planovani-trasy&x=18.9958607&y=48.6997382&z=13&rc=9rg4mxRzpP9sIYPxQt5R9sUcDxQSpQkHaxP-Mw&rs=osm&rs=osm&rs=osm&rs=osm&ri=1061608648&ri=1015715490&ri=1015715476&ri=1015715457&mrp=%7B%22c%22%3A121%7D&xc=%5B%5D
https://sk.mapy.cz/turisticka?planovani-trasy&x=19.0097009&y=48.7105853&z=14&rc=9rg4mxRzpP9rnYtxRkLBkJXxRZgl9sIYPxQt5R9sUcDxQSpQkHaxP-Mw&rs=osm&rs=osm&rs=coor&rs=osm&rs=osm&rs=osm&ri=1061608648&ri=1015715853&ri=&ri=1015715490&ri=1015715476&ri=1015715457&mrp=%7B%22c%22%3A121%7D&xc=%5B%5D
https://sk.mapy.cz/turisticka?planovani-trasy&x=19.0097009&y=48.7105853&z=14&rc=9rg4mxRzpP9rnYtxRkLBkJXxRZgl9sIYPxQt5R9sUcDxQSpQkHaxP-Mw&rs=osm&rs=osm&rs=coor&rs=osm&rs=osm&rs=osm&ri=1061608648&ri=1015715853&ri=&ri=1015715490&ri=1015715476&ri=1015715457&mrp=%7B%22c%22%3A121%7D&xc=%5B%5D
Ak mas rad pekne vyhlady, tak asi na 25 km pri chate Obrazok sa da odbocit doprava a ist po znacenej cyklo i bezeckej trase okolo Vlcieho vrchu. V kulminacnom bode je pekny vyhlad na Skalku. Tato skratka je sice o 4 km dlhsia, zato vsak ziskas dalsich 70 m prevysenia
Vrati ta to naspat na Kralicku dol. (Ta vsak byvala podla doterajsich skusenosti o nieco horsia - neviem ako teraz po zime... ) A potom po asi 200m odbocit z Kralickej dolava po znacenej trase, ktora je zase sice zase dlhsia o dalsie 2km, ale uz tam nenaberies dalsie vyskove metre a je na vacsia sanca, ze nebudes musiet tlacit...