"má väčší záber na list" ..toto je hlavny benefit klasickej mapy. Vyskladavanie mapy z jednotlivych listov nemusi kazdemu vyhovovat a navyse, kady list je tlaceny obojstranne, pricom strany na seba samozrejme nadvazuju. Takze pokial si chce niekto pozriet ucelenu mapu oblasti, ktora prechadza cez tri listy, nema sancu.
na klasickej mape mi najviac vadí, že po čase sa pretrhnú miesta, kde je mapa zložená a ten čas nie je nejako extra dlhý a napríklad 25 tisícka je na rozloženie už moc veľká, mám tendenciu nechať si ju zloženú len na tej časti, kde sa práve nachádzam
ja v tom vidím zmysel, do terénu si zoberiem len jednotlivé listy podľa toho, kde idem
V ruksaku by sa mi pekne zožužľala, hlavne keď je plný a často by sa vyberala. Hrubšia poskladaná mapa sa ani nešetrným zaobchádzaním neničí…
K tomu rozpadávaniu, ja si každú novú mapu ešte pred prvým použitím v ohyboch (oboch smerov) pekne prelepím lepiacou paskou na mapovej časti, potom aj v tých kríženiach vydrží veľmi dlho…
tiež som to kupoval na skúšku zo zvedavosti a je to fajn práve na skladovanie biku v byte, nemusíš zametať nejaké to odpadnuté blatko, len ho po "vyzlečení" pekne vystrašieš
bol som prekvapený, že čínska XL veľkosť sedela aj na EU XL veľkosť 29" MTB, len je treba trochu cviku na navliekanie zo začiatku
Vraj vozit sa po jazere je zabava…. Tak som zvedavy len som myslel ze tie kratsie su detske verzie podla popisovanej nosnosti tak som vzal najdlhsi 390cm a to je kua velke ako krava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po dlhom čakaní konečne všetko doma a zajtra snad aj poskladať
V ruksaku by sa mi pekne zožužľala, hlavne keď je plný a často by sa vyberala. Hrubšia poskladaná mapa sa ani nešetrným zaobchádzaním neničí…
K tomu rozpadávaniu, ja si každú novú mapu ešte pred prvým použitím v ohyboch (oboch smerov) pekne prelepím lepiacou paskou na mapovej časti, potom aj v tých kríženiach vydrží veľmi dlho…
Niečo na natáčanie toho aký som motak a zážitkov so synátorom
bol som prekvapený, že čínska XL veľkosť sedela aj na EU XL veľkosť 29" MTB, len je treba trochu cviku na navliekanie zo začiatku