nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ale ten zjazd ide ako blázon...
A asi to nebude 50z 😄
😄 Tadej im zamaval, caute chalani, uz ma to nebavi takto sa vliect
Winning time (HH:MM:SS):
4:26:43
Coefficient
5: Very difficult short stages
Average speed
32.596 km/h
Limit
14%
Time limit
05:04:03 (+00:37:20
K limitu, na ES vraveli ze bol stanoveny na 42 min, takze si to urcuju asi pidla seba
Tiez si hovorim, vsetkym nastupil, pri tom sa usmieva, v cieli pohodka ako keby bol len vytocit nohy 😁
Neusmieva sa. Je to jeho výraz tváre pri trápení. Niekto vyzerá ako by sa trápil, iný má pri tom istom stave výraz ako by sa usmieval.
Ako 'dopingovy konspirator' sa ale este musim rozhodnut, ci je pozitivny
Naira musel v cieli podopierat maser aby vedel stat, Tadej si tam chodil akoby ani nevyslapal zopar alpskych kopcov.
Colbreli vyzera brutal silny, otazka je ci to neprepiskne a v nejakej dalsej horskej to neda v limite.
Naira musel v cieli podopierat maser aby vedel stat, Tadej si tam chodil akoby ani nevyslapal zopar alpskych kopcov.
Colbreli vyzera brutal silny, otazka je ci to neprepiskne a v nejakej dalsej horskej to neda v limite.
Si jak moja neter. ,,Ujo. Som vás videla ako ste šli na bicykli okolo nás. Ste sa smiali ucha k uchu.,, A ja polo mŕtvy v sto piatej minúte z dvoch hodín v Z4
No a preto musíš jazdiť na pohodu ako Pogačar